Čo vás vie najviac naštvat ????
-
ToyoCarE
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
na Orave mali jeden jediny semafor,, na ktorom sa mohli pocas autoskoly ucit adepti ,, a ten bol v Dolnom Kubine,, teda vsetci novi soferi z okresov Namestovo a Tvrdosin (cirka 120 000 obyvatelov) tam sa mohli ucit,, ale to uz je minulost,, ,je tam kruhovy,,, takze kto uvidi auta z SPZ-- NO alebo TS,, pozor,,, pravdepodobne nbudu vediet ako sa spravat na krizovatke,, mama s tym svoje skusenosti
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
- Kontaktovať používateľa:
Ako nič proti, ale vodiči z Oravy sa vo všeobecnosti nevedia na cestách správať - o ich šoférskych schopnostich nehovoriac. Bežne sa mi cestou domov - do RK stáva, že natrafím aspoň na dvoch takých na strieborných koktávkach turbotraktor (čo je už samo o sebe považované tu na severe SK za syndróm debila), čo sa chcú strašne pretekať a nedá sa bezpečne ísť ani pred, ani za nimi - buď sa človeku lepia na prdel jak buzíci nepoznajúc brzdné schopnosti MR-ky, alebo idú pred človekom a je to jazda brzda - plyn naznačujúca neschopnosť udržať jednu jazdnú rýchlosť...
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
- sokce
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Júna 2007, 09:39
posting.php?mode=reply&f=29&t=801#
Odpoveď s citáciou
čo sa týka tých octavistov, tak to je syndróm nielen východu, ale aj gangstri s DS na "vytunených" octávkach, alebo Wv polo si to drtia, a ohrozujú okolitý svet
Odpoveď s citáciou
čo sa týka tých octavistov, tak to je syndróm nielen východu, ale aj gangstri s DS na "vytunených" octávkach, alebo Wv polo si to drtia, a ohrozujú okolitý svet
Toyota Celica T20 1,8
EX - Toyota Corolla e11 1.4 16v, 3dv, rv 1997 - "snowwhite"
www.androidzone.sk
EX - Toyota Corolla e11 1.4 16v, 3dv, rv 1997 - "snowwhite"
www.androidzone.sk
-ten pod zoborom je podla mna podstatne nebezpecnejsi ako ten pri tesku. totizto, ked prechadzas z mesta napriklad smer bratislava, tak prejdes cez 3 (!!!) semafory v ramci jednej odbocky. ak si posledny na prvom semafore, ze uz ide oranzova, druhy chytas v pohode (lebo tam sa da bezpecne odbocit na zobor), ale ten treti (ktory je asi 7 metrov za druhym) uz ma cervenu, co si velmi vela vodicov nevsima. vela ludi vidi len ten uplne prvy a cez dalsie dva prechadza bez kontroly ich stavu. a kedze ten kruhovy je velmi vytazeny, semafory su nastavene extra na tesno. takze ked padne cervena na tretom spominanom, kolmy smer v rovnakom okamihu uz ma zelenu. nehodu som tam videl aj nazivo a sam som sa dvoch takmer zucastnil. isiel som v tom kolmom smere na zelenu a pritom mi veselo prechadzali niektori cez cestu... nuz...johnC napísal:len keby vyfasoval to kruzidlo o 20rokov mohli byt tie dva kruhace s D=100m kruhove a nie cele zle, ten jeden co je pod zoborom je teoreticky bezpecny ked idu semaforyale na tom druhom pri tescu si pametam ze nikto! z autoskoli na skuskach nepresiel ale odkedy ho "prerobili" je to este horsie:
- zrusili 3vnutorny pruh cez ktory sa dalo perfektne obchadzat pretoze bol vzdy prazdny
- o zmene dopr. znacenia nehovorim, lopatami sa ho ani len nedotkli
- "zvysili" bezpecnost na vyjazde do centra umiestnenim tych metrovych smerovadiel ktore len zavadzaju, neni su zo zeleza a tak ich uz vela neostava
- blbnem tam niekedy aj ja pri urcitych situaciach
-pri skusach na autoskole som prechadzal kruhovym pri tesku
-vnutorny pruh je "schovany" za plnou ciarou... ale stale tam je
-odkedy ho prerobili, si stihli ludia zvyknut, ale nebol to najstastnejsi krok, tiez si myslim.
-tie smerovadla su dobre, aspon tych par metrov si mozes byt takmer isty, ze ta nikto z boku nezotne... na inej casti toho kruhoveho toto uz neplati.

Radšej mŕtvy ako druhý...
- DDD
- panic
- Dátum registrácie: Sobota, 25. Novembra 2006, 12:03
Niekedy na jesen som menil baterku a praskla mi uchytka na pluse, taky tenky pliesok. Nez som si kupil nahradu mi to furt vyskakovalo co viedlo k dost funny situaciam. Kupil som si v boschke na kriznej novu, taku nejaku robustnu, mal som na vyber z 2 druhov, tak som si kupil tu drahsiu, hlavne nech to drzi. Dnes som dosiel do roboty, zaparkoval a po vypnuti motora zrazu tma, radio nic, okna nic, antena nic... Reflex zjesene zapracoval, otvorim kapotu, ze to asi vyskocilo, kuknem - ta uchytka je zlomena!
Stat sa mi to niekde pri zastavke kde by som si skocil do PNSky pre noviny, asi maju ludia o zabavu postarane. Som zvedavy jak sa s tym dotrepem domov, na hranici nevypinam motor ani nahodou.
Neviete niekto kde zozeniem origo uchytku? O hentake smejdy uz nemam zaujem.
Esteze minusku som nechal povodnu....
Neviete niekto kde zozeniem origo uchytku? O hentake smejdy uz nemam zaujem.
Esteze minusku som nechal povodnu....
Celica GT 6gen, 3S-GE
Ducati Multistrada 1000 DS
Jap car: Hell yeah!
Jap moto: Hell NO!
Ducati Multistrada 1000 DS
Jap car: Hell yeah!
Jap moto: Hell NO!
- Rasťo
- Vševed
Počkaj - Ty myslíš ako svorku, čo pripája káble k batérií? - tie dostať v kadejakých tuzzingových obchodoch a je to asi to jediné, čo sa tam oplatí kúpiť - stoja od cca 150,- Sk až po 1000,- Sk za rhodiovanú sadu od O2 (ešte je v Corollke a totál superspokojnosť). Ovšem ani tak nie je dôležité mať poriadnu svorku, ako ju mať poriadne spojenú s káblami (sa to krimpuje špeci kliešťami) a s baterkou, aby bol čo namenší prechodový odpor - čiže žiadna vazelína a kua chlapi - !žiadny Konkor! a pod. hovadiny na kontakty, čo predávajú kde-kade v obchodoch - najlepší je čistý lieh - toť rada elektrikára...
- mimo
- Mimo prevádzky
- Dátum registrácie: Utorok, 28. Júna 2005, 21:00
- Rasťo
- Vševed
Toto sa fakt dá nazvať len že závisť je na Slovensku najúprimnejší cit.
S fotrom dávame v garáži dokopy jeho Samaru pred STK a ja parkujem pred domom - samo mimo chodníky a cestu - pekne na nájazde do garáže, nie ako naši susedia, že ani auto nemôže cestou prejsť...
Ráno sa zobudím - kukám na auto z balkóna a čo nevidím - nejaká kurva sa mi oprela o mriežky chladenia krytu motora...ma skoro jeblo
Som sa to pokúsil narovnať - ono je to od prírody dosť jemné - aj sa mi to ako-tak podarilo, ale stále je to pri odraze tieňov trochu vidno...no ruky by som niekomu dolámal...
V tomto štáte sa fakt do exteriéru auta neoplatí okrem umývania investovať ani korunu - to môžete aj v garáži parkovať a len na víkend jazdiť - aj tak sa nájde debil, čo bude závidieť a niečo Vám vyvedie...
S fotrom dávame v garáži dokopy jeho Samaru pred STK a ja parkujem pred domom - samo mimo chodníky a cestu - pekne na nájazde do garáže, nie ako naši susedia, že ani auto nemôže cestou prejsť...
Ráno sa zobudím - kukám na auto z balkóna a čo nevidím - nejaká kurva sa mi oprela o mriežky chladenia krytu motora...ma skoro jeblo
V tomto štáte sa fakt do exteriéru auta neoplatí okrem umývania investovať ani korunu - to môžete aj v garáži parkovať a len na víkend jazdiť - aj tak sa nájde debil, čo bude závidieť a niečo Vám vyvedie...
- academic
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39
...tak toto smrdi po majitelovi nejakej Fóbie alebo Ochcáfky, pretoze ti maju taketo chutky. Kazda ina znacka ako ich Skodula...je odsudena na poskodenieV tomto štáte sa fakt do exteriéru auta neoplatí okrem umývania investovať ani korunu - to môžete aj v garáži parkovať a len na víkend jazdiť - aj tak sa nájde debil, čo bude závidieť a niečo Vám vyvedie...

- Rasťo
- Vševed
Tak takých je tu na sraxky, ale skôr si myslím, že to bol nejaký frustrovaný nadrbaný teenager, čo má milionárov rodičov - takých je tu tiež viac než dosť...hlavne v poslednom čase...novozbohatlíci a kadejakí prisťahovalci...academic napísal:...tak toto smrdi po majitelovi nejakej Fóbie alebo Ochcáfky, pretoze ti maju taketo chutky. Kazda ina znacka ako ich Skodula...je odsudena na poskodenie
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
toto smrdi malomestiackymi predsudkami a pokrytectvom, nemozes hadzat vsetkych majitelov okridleneho sipu do jedneho vreca. Je tu najviac predanych tych vozov, takze aj najvacsi potencial vyskytu idiocie. Kludne to mohol byt ozraty majitel bicykla s chybou v navigacii.
-
ToyoCarE
ani ja,,, OT (radsej dopredu), VW Group skupila vela znaciek,, a ani to jej nepomohlo aby bola na svete N.1,,, takze na nich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ked vidim odstavene auto z ich produkcie ako je pokazene a majitel chodi bezradne popri nom,,smejem sa na tom,,, Preco? Lebo
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
academic> spravna volba
a aby som nebol OT, mna najviac vedia nasrat ludia, ktory koli zaslepenosti nevidia nic ine okrem svojej modly.
a aby som nebol OT, mna najviac vedia nasrat ludia, ktory koli zaslepenosti nevidia nic ine okrem svojej modly.
-
ToyoCarE
sorky,,ale presiel som viacerymi znackami,,, a viem co hovorim,, len tolko k tomuwakkee napísal: a aby som nebol OT, mna najviac vedia nasrat ludia, ktory koli zaslepenosti nevidia nic ine okrem svojej modly.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných