U mna si to odniesol naraznik, blatnik, dvere a zrkadlo
Čo vás vie najviac naštvat ????
- CelicaNR
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 3. Augusta 2004, 16:44
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna su najvacsi turbokokoti spiti dedkovia na bicykloch, co odbocia rovno pod kolesa ani nevedia kedy..

Sweet and sexy..
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph
- johnC
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
fuck tak to je neprijemne
haluz je ale ako jeden známi dedko pre svoju slepotu zrazil so škodovkou motorkára a ten sa pozbieral vynadal mu do slepích kktov a odišiel preč. Nejaká žena či kto potom zavolala policajtov že ušiel z miesta dopravnej nehody.
haluz je ale ako jeden známi dedko pre svoju slepotu zrazil so škodovkou motorkára a ten sa pozbieral vynadal mu do slepích kktov a odišiel preč. Nejaká žena či kto potom zavolala policajtov že ušiel z miesta dopravnej nehody.
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
Johny necital si? Peto deda umlatil naraznikom, dverami a zrkadlomjohnC napísal:CeldaNR a zabudol som sa spitat ako dopadol ten ozran ????????????
No kua ale nic prijemne, uprimnu sustrast. Mozem povedat ze tych neosvetlenych batmanov zivocisne neznasam, je to stres a adrenalin ako prasa, ked sa taketo hovado vynori v strede cesty za horizontom, alebo niekde za zakrutou. Osobne skusenosti s cyklistami v Ozdanoch a Simsonistom bez svetiel na rychlostnej komunikacii pri BB. Fujtajbl.
Naposledy upravil/-a AlfGordon v Pondelok, 5. Júna 2006, 17:28, upravené celkom 1 krát.
Corolla kombi 1,4 D-4D, 66kW
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27
- johnC
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
ach aký su ty Nitrancania chrapúni vodiči, ak niekto poznáte križovatku-od hradu na mostnú v NR ak nie tak klasika chces na zelenej odbočiť dolava musíš dať prednosť oproti vodičom ktorí idú tiež tým smerom a nikdy ťa nepustia aby pre istotu všetci stihli zelenú a keď sa niekto natlačí aby nestáli v strede križovatky 3 autá kkt je on !! lebo mal dať prednosť v jazde
pixe kde to žijem???
pixe kde to žijem???
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
mas tam dat predost v jazde, tak co sa rozculujes? kokoti su niekde inde, konkretne ti, co nastavovali tu krizovatku.johnC napísal:ach aký su ty Nitrancania chrapúni vodiči, ak niekto poznáte križovatku-od hradu na mostnú v NR ak nie tak klasika chces na zelenej odbočiť dolava musíš dať prednosť oproti vodičom ktorí idú tiež tým smerom a nikdy ťa nepustia aby pre istotu všetci stihli zelenú a keď sa niekto natlačí aby nestáli v strede križovatky 3 autá kkt je on !! lebo mal dať prednosť v jazde
pixe kde to žijem???
ja inac milujem taketo veci. uplne najlepsie je dat zelenu chodcom na prechode, ktory auta krizuju pri odbocovani dolava.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
mna vie najviac nastvat, ked "omylom" pozriem z okna mojho bytu a nejaky smrad si poziciava puklice z mojho auta, keby som ich nemal prichytene rychloupinacou paskou, uz kupujem nove... ... este ze hram Paintball, aspon som si ho oznacil... hada jedneho... 
Avensis T 25 2.0 D-4D facelift
Avensis T 27 2.0
ex: Avensis T25 2.0 D-4D
Avensis T 27 2.0
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
tak to musi byt skvely trening na paintball. dufam ze ja nedostanem ranu od nejakeho snaziveho paintballistu, ked budem na svojom vlastnom aute menit stierace, ci merat tlak v pneuSpeedy napísal:mna vie najviac nastvat, ked "omylom" pozriem z okna mojho bytu a nejaky smrad si poziciava puklice z mojho auta, keby som ich nemal prichytene rychloupinacou paskou, uz kupujem nove... ... este ze hram Paintball, aspon som si ho oznacil... hada jedneho...
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
tak to musi byt skvely trening na paintball. dufam ze ja nedostanem ranu od nejakeho snaziveho paintballistu, ked budem na svojom vlastnom aute menit stierace, ci merat tlak v pneu
[/quote]
ak to chces zazit... staci dat adresu....
ak to chces zazit... staci dat adresu....
Avensis T 25 2.0 D-4D facelift
Avensis T 27 2.0
Avensis T 27 2.0
- CelicaNR
- Toyota guru
drgi, ale ak by ti vadilo, ze by si bol oznackovany, tak ja ta pridem z airsoftovej oznackovat tiez. Nezanechava farebne srkvny, ale boli statocne 
Sweet and sexy..
- CelicaNR
- Toyota guru
OT: speedy, je to na ine forum, ale myslim ze airsoft je nebezpecnejsi a autentickejsi. (uz som pocul ze niekto dostal cisty priestrel lica.. gulicku vyplul a hral dalej
)
ako vravi wackee.. rychlosti okolo 500fps uz nie su sranda, ked mas modrinu na cca 40m.
Ale ked chces, prid si zahrat, uvidis o com to je oproti paintballu.
ako vravi wackee.. rychlosti okolo 500fps uz nie su sranda, ked mas modrinu na cca 40m.
Ale ked chces, prid si zahrat, uvidis o com to je oproti paintballu.
Sweet and sexy..
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných