Čo vás vie najviac potešiť ???
- miguellito
- začiatočník
- Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59
Re: Čo vás vie najviac potešiť ???
ze vcera som za 5 hodin vyoperoval lavy motorcek z pod mrkacky, poskladal z noveho a stareho -jeden unikatny-uplne vycistil namazal-zaizoloval-a nandal do vnutra,potom vnutru spojil konektory a este jeden kablik natvrdo-bo v konektore bol zlomeny pin-pajkovanire a izolacia(omotavanie elektrikarskou paskou v priestore asi 4 cm kubickych-pomedzi zvazok kablov) dvoch asi 3 cm kablikov dokopy prebiehalo vnutri pod mrkackou-nasadenou(prave koli tomu jednemu blbemu drotiku) ,a cela operacia prebehla s nasadenymi podbehmi,krytmi motora-spodnymi,blatnikom ,a naraznikom-iba cez smerovkovu dieru a dieru obrysovky... dve vrecia nadavok som vysypal potom do kontajnera na zmiesany odpad
mal by byt zo mna gynekolog alebo neurochirurg,nabuduce sa pozrieme na prekruzkovanie piestov ,cez svieckove otvory..... 
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
vynasiel si nový odbor - autolaparoskopia

Civic 1.8 FD7 06 Turkey
Carina E 1.6 XLi Lift japan 92
Carina E 1.8 GLi Lift UK 96 R.I.P.
Carina E 1.6 XLi Lift japan 92
Carina E 1.8 GLi Lift UK 96 R.I.P.
- Srandista
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 26. Júla 2009, 13:46
Tesi ma, ze som mal konecne tu moznost si skusit noveho, pofaceliftovaneho Aurisa... S tym 1.6 motorom je to fakt velmi svizne auticko... A jak vyzera, mnam. A jo, ta laktova opierka co tam je, ta by sa mala povinne montovat do vsetkych aut. A z jej vysky, a vzdialenosti od riadiacej paky, by si mali vsetci auto vyrobcovia zobrat vzor. Inak co ma pobavilo, ta pani z idauta, co so mnou sla na skusobnu jazdu, mala taky koment na ten ukazovatel preradenia, ze prosim vas ignorujte to, ja na tom jazdim podla svojho uvazenia (preradovanie tak v 3000 otackach) a spotreba je furt rovnaka, takze si to ani nevsimajte
No a taky bonus, presne pri mojom odchode siel nejaky servisak preparkovat to IS-Fko, co stalo pred servisom... A ten zvuk pri starte, to bola uplna extaza! o_O
Hyundai i30 1.5 T-GDI 2022, cervena
Toyota Corolla 1.8 TS 2003, cervena
Ex: Toyota Corolla 1.3 G6 1998, cervena
Family: Toyota Yaris 1.3 2006, modra metaliza

- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
dnes ma potesila audina predomnou, ktora ked ma zbadala, zacala podymkavat a sviznejsie zrychlovat... vychutnal som si ju
bola to cca 2007-cka 2.5tdi... cca 120kw...
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- Srandista
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 26. Júla 2009, 13:46
Tesi ma, ze dnes som to TSko v Brno konecne mohol vyfotit (Raz som ho uz videl,a le to akurat odchadzal z parkoviska)...
http://srandista.modan.sk/Yaris/
http://srandista.modan.sk/Yaris/
Hyundai i30 1.5 T-GDI 2022, cervena

- liguere
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
- Kontaktovať používateľa:
blizke stretnutie toyota druhu (bohuzial nahodne). bolo volne kde-kade, no proste som nemohol zaparkovat inde ako vedla starletky.
este v "nasom" rade parkovali yaris a avensis (2.gen) a v susednom novy avensis. (PO toyotaci nakupuju v kauflande, hehe /snad to nie je akoze reklama/)

este v "nasom" rade parkovali yaris a avensis (2.gen) a v susednom novy avensis. (PO toyotaci nakupuju v kauflande, hehe /snad to nie je akoze reklama/)

terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
- miguellito
- začiatočník
no comment ... moja oblubena scena je drift na koni 
http://www.mojevideo.sk/video/75c6/najc ... _cias.html
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
- Legon
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
PINĎA
Teraz dlhsie jazdim na celice a dnes som si zobral Pindu do prace a je to uzasne vozidko
Teraz dlhsie jazdim na celice a dnes som si zobral Pindu do prace a je to uzasne vozidko
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Že tam rozbili desiatky aut ma nesere...ani to že tam pár ľudí prišlo k úrazu, ale tie kone si to určite nezaslúžili. Aspoň vidieť ako a v ktorých krajinách fungujú ochranci zvierat.miguellito napísal:no comment ... moja oblubena scena je drift na koni
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
- liguere
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
kon este mohol skoncit aj v klobase. fakt neviem, co je lepsie (ci horsie)
ale k teme. nedavno ma potesilo, ked som na krizovatke stal za takym naftakom, ze nebolo treba zapinat vnutorny okruh na vzduch. a co vlastne bolo na tom potesujuce? ze to bol D-CAT (avensis kombi, T25)
ale k teme. nedavno ma potesilo, ked som na krizovatke stal za takym naftakom, ze nebolo treba zapinat vnutorny okruh na vzduch. a co vlastne bolo na tom potesujuce? ze to bol D-CAT (avensis kombi, T25)
Naposledy upravil/-a liguere v Streda, 12. Mája 2010, 09:39, upravené celkom 1 krát.
terazky avensis combi t25 1.8vvti
- teer7
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Apríla 2008, 21:12
mna potesila vcera MR2 2.0 GTi targa, 007 flotila. subezna jazda z kramarov az po dlhe diely. pekne auticko.
Lexus RX400h (2008)
Toyota Corolla Verso 1.6 VVTi (2003)
ex: Toyota Previa 2.4 GL (1997)
ex: Toyota Previa 2.4 GL (1995)
Toyota Corolla Verso 1.6 VVTi (2003)
ex: Toyota Previa 2.4 GL (1997)
ex: Toyota Previa 2.4 GL (1995)
-
Francek
- panic
- Dátum registrácie: Utorok, 23. Júna 2009, 22:47
Dnes na dialnici smerom do RK strieborny lexus IS 200
...okolo 15:15
- miguellito
- začiatočník
panove ja som dneska na pumpe odpocival vedla supercharged MR2 -moc sa v nich nevyznam proste totalne hranata a s vyklapackami...proste cierna ,perfektne disky riadne nalestena zvuk jak Byk ked sa stava volom bez anestezy ,taka celkom kompaktna vrtka,nechcel by som s nou davat drag ani keby som mal turbinu celdu ...chalan bol z polska inak bych sa aj povypraval.... a kto v sobotu tak poobede blikal na mna pri Sneznici zo 6 geny??? a ozaj dnes v balve si sedim v afte a poza mna rachot sa otocim a cierny 6 gen tipujem plno priechodny vyfuck- 6 gen....kua ale ta Mrka bola kruta len nemam mobil s fotakom...
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
boze to stretnutie MR2ky ti zavidim. bola isto cierna? viem ze bola jedna tmavomodra supercharged v PL na predaj. veru tych supercharged je ako safranu..... raz taku scem a ak vyda mozno aj superchargerovsku
ale to je hodne vlhky a nedohladny sen
a vobec, si v Ba a neozves sa!
a vobec, si v Ba a neozves sa!

- miguellito
- začiatočník
jo bola cierna ako noc ,teda okrem dakeho cerveneho japonskeho znaku na diskoch... ja som bol v blave len na prudku cca 2,5 hodky a aj to som musel odist skor ako som chcel ale dakedy sa metneme od polky juna urcite, inak vem ze si tu taku mrku ukazoval ale tato mala aj iny zadok ako ta na tvojich fotkach...nevem ci ina gen. alebo bodykit.....
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných