Čo vás vie najviac naštvat ????

Fórum o všetkom a o ničom
Používateľov profilový obrázok
wakkee
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
Kontaktovať používateľa:

Re: Čo vás vie najviac naštvat ????

Príspevok od používateľa wakkee » Nedeľa, 23. Septembra 2007, 07:49

ludia su vazne kokoti, raz som zazil ze som stal pozdlzne zaparkovany pri nivach a sedel v aute. Predomnou jedna felda z NR a pred nou uz nic. Prisla jedna zenska, sadla do auta, dala spiatocku a drb do mna. Tak som na nu zatrubil, ze nech sa uvedomi. Potom dala jednotku pohla sa do predu a opat spiatocku a vacsou ruchlostou drb do mna. Kym som ale vyskocil za nou tak zdrhla prec. Nepochopil o co jej islo, ked pred nou bolo kopec miesta.
Today, Tomorrow, To ..... to co je? (R)
Speed's just a question of money. How fast can you go?

Opat Toyota
Obrázok

chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Príspevok od používateľa chmelo » Nedeľa, 23. Septembra 2007, 08:11

Lidi jsou svině, kradou, mrdaj a lžou :evil:
Teda okrem nás ;-)
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

drgi
Vševed
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Kontaktovať používateľa:

simply clever alebo preco si nikdy nekupim Skodu.

Príspevok od používateľa drgi » Nedeľa, 23. Septembra 2007, 09:29

sluzobna oktavka vydrzala bez servisu fantastickych 5000 km. asi 100 km za kosicami smer BA strata akceleracie, klepanie v motore, jediny pouzitelny rezim motora je viac ako 4000rpm a ignorovanie hluku.
uplne najfantastickejsi zazitok bol telefonat so SkodaASSistance vecer o 18:30:
drgi: dobry den, auto mi nezrychluje a klepe, som tam a tam, co s tym viete spravit?
sa: hybe sa auto?
d: hybe.
sa: tak nezastavujte, a chodte do bratislavy
d: a ked prestane ist?
sa: potom nam zavolajte.

ak mi niekto povie ze siroka servisna siet Skodovky je vyhoda, narvem mu do prdele zoznam vsetkych svetovych servisnych stredisk co bol pribaleny k autu.

oktavku som zaniesol druhy den do servisu, dali(vypytal som si) nahradne auto, pardon, nahradnu fabiu mi dali. ako bonus som dostal k fabii taky kutac z kotolne, ktory bol namontovany na sedadle, posuva sa tym sedadlo dopredu a dozadu. no a ten kutac musel navrhovat nejaky sadomasochista, pretoze ma furt tlacil do nohy, a najviac ked som chcel prelozit nohu z plynu na brzdu. hrozne nieco.
idem si do nitry ked zrazu motor zacne hrkotat inac ako obvykle, a fabia spomaluje. cim viac pridam plyn, tym viac to spomaluje. presne ta ista porucha ako na oktavke, nevedel som ci sa mam smiat alebo plakat. som sa nejak dokotulal na pumpu, zastavim, vypnem motor, volam do servisu, vravia mi ze v seredi je nejaky servis, nech skusim dojst. sedim si vnutri, zrazu pride nejaka trnavska suska na Lancii Ypsilon, otvori dvere a tak s nimi buchne do fabie, az sa to chuda zatrasie. vybehnem von, pozeram na tu dierku v zadnom boku co prave spravila, a pytam sa jej:
drgi: preco ste mi buchli do auta?
suska: ja neviem, to nejak tak. som nechcela.
d: no pozrite co tu je, aha, diera.
s: tak sorry. co s tym budeme robit?
d: zavolame policiu
s: to vazne? ved to nic nie je.
d: to nie je moje auto, to je pozicane. zavolame.
s: nee
d: ano
s: nee
d: ano
s: :neutral:
d: rozmyslajte, ked nieco robite.

ja viem, nic extra zaver, ale nechcelo sa mi dlhsie s tou kravou natahovat a volat policiu uz vobec nie. 8)

motor trosku vychladol, a zacal fungovat ako obvykle (zamerne nepisem normalne). dojazd do nitry, v nitre na kruhaci to zase islo na dva valce, tak som to tam odstavil na bus stope, a zacal si pozerat katalog MAZDY 5. mal som si rovno zobrat cele auto a nie iba katalog :-). nejak som sa dokotulal do kasina, porobil co treba, a naspat isiel relativne v klude (100-120), kedze 140-150 robilo zle niektorej zapalovacej cievke. blbnut to zacalo tesne pred pristavnym mostom, asi kilometer od servisu, tak som chvilu chladil, a potom dosiel na jednotke, kedy to auto ako-tak tahalo. inac ono to s plnym kufrom vobec nechce zrychlovat, ja som to musel furt vytacat cez 4000, aby som mal pocit ze sa to hybe.
prisiel som do servisu, vypytal si druhe auto. prislo druhe auto, prelozil som donho veci, zavriem kufor, a pozeram ze dvere su nie uplne zavrete, boli iba v tej prvej polohe a hybali sa. po par skutocne silnych pokusoch mi bolo jasne, ze problem, tak idem za clovekom zo servisu, ze ako sa zatvara kufor. pozera na mna ci mam halucinacie, ale ide von, otvori, a tiez trieska s tymi dverami. dvere sa zavru do prvej polohy. spokojne sa usmeje a vravi, ze ved su zavrete ( stale trcia pol centimetra nad zvysok fabie). zatrasiem mu s nimi, a on vravi: aha. ale su zavrete, len asi vam to bude hrkotat za jazdy. ja mu na to: nie asi ale urcite, takze vas poprosim nejake auto bez poruchy a so zatvoritelnymi dverami. na treti pokus sa mu podarilo priniest nieco pojazdne.

nechapem, ako si niekto moze dobrovolne kupit fabiu. ale na druhej strane by to vysvetlovalo vselijakych frustrovanych agresivnych chujov na fabiach, co su nasrati ze si nechali predat taky kus hnusneho a zleho auta.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km

Rasťo
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Nedeľa, 23. Septembra 2007, 09:57

Drgi - to s trieskaním dverami do kasne okolitých aut serie poriadne aj mňa - včera, keď som po mesiaci umýval auto, tak sa mi až slzy tlačili do očí - samé jamky a furt na tých istých miestach. Nenarobí človek nič - idioti nevedia poriadne zaparkovať a ich úžasným detičkám je úplne putna, či poničia niečo okolo - hlavne, že sú von z auta... Sa človek stáva v procese likvidácie svojho auta len štatistom...
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě

Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE

drgi
Vševed
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Nedeľa, 23. Septembra 2007, 10:39

'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km

academic
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39

Príspevok od používateľa academic » Nedeľa, 23. Septembra 2007, 10:47

so Skoda servisom mam bohatu skusenost......asi 4x ma nechala Octafka trcat niekde na ceste.....raz v sobotu vecer za Parndorfom ostala stat a ja volam asistencnu sluzbu....hm...ibaze to cislo nefungovalo zo zahranicia !!! tak som dvadsat minut vyvolaval informacie aby mi zistili cislo, z ktoreho sa dovolam aj zo zahranicia......nakoniec mi teda poslali odtahovku. Si predstavte: odtahovka zo skoda assistance stala do BA 4000 Sk 8) ine odtahovky by som bol platil cca 2000-2500 ......nuz co? Myslite, ze mi v sobotu vecer niekto dal nahradne auto? Ubytovanie ako to pisu v ich knizke? Ze to auto prevzal servis? Ze mal niekto zaujem nieco riesit? NIE !!!!!!! Proste som musel nejakym nocnym busom domov a v pondelok zase do BA a v servise mi povedali, ze oprava bude stat 29 000 Sk :shock: (drahsie ako na Mazde) a tak mu hovorim, ze "preboha, clovece, ved to je mesacny plat!" .....a ten technik nato, ze: "ked nemam na auto, mam si kupit bycikel!" :shock: ....kratko nato som Skodlivku predal a drzim sa toho technika - kupujem si len skutocne auta "japonske" ;-)
Obrázok

academic
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39

Príspevok od používateľa academic » Nedeľa, 23. Septembra 2007, 10:58

vcera som zo stavby viezol lacnu silu - ukrajinca- a keby ste videli, jak tresol dvermi,ked nastupil :( normalne mi piskalo v usiach 5 minut ......sa pytam, ze ci je normalny????? :shock: z celej sily ..kuaaaa :cry: na com tam doma jazdia?
Obrázok

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Re: simply clever alebo preco si nikdy nekupim Skodu.

Príspevok od používateľa AndyGTP » Nedeľa, 23. Septembra 2007, 11:13

drgi napísal: ak mi niekto povie ze siroka servisna siet Skodovky je vyhoda, narvem mu do prdele zoznam vsetkych svetovych servisnych stredisk co bol pribaleny k autu.
vyhlasujem to za vyrok roku 2007

wakkee: roman aspon vidis, ze hned po prvom tukesi si mal vyletiet, ludia su kurvy. tfuj

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

Sokol
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 18. Októbra 2005, 00:39
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sokol » Nedeľa, 23. Septembra 2007, 18:24

Cista a nefalsovana zabava citat tieto prispevky o Skodovkach :D :D :D
Toyota RAV4 2,0,1AZ-FE,112kW,r.v.07 AT
ex:Toyota Avensis Liftback 3S-FE,2.0,16V,94kW,r.v.98
ex:Toyota Corolla 5D,4E-FE,1,3,16V,55kW,r.v.96

johnC
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnC » Streda, 3. Októbra 2007, 18:34

usmev, pohoda, bezstarostnost na tvarach vodiciek po havarii, yaris vs X3= yaris totalka - X3 skrabanec? , uhladena pani na peknej cervenej yariske rv.cca 2000 nejakym sposobom naburala v typickej poobednajsej zapche zozadu do X3. Isiel som prave okolo na bajku ked sa to stalo a z tvari oboch vodiciek by som rozhovor vycital ako:
- dobry den, asi som do vas naburala
- asi hej volaco som zacitila
- neestalo sa vam nic? lebo ja mam kufor trochu pokrceny
- nie, zavolam mojmu manzelovi
- dobre ja tiez hihi
Ani sa len neobzreli po kolone co sa za nimi vytvorila, prosto absolutne nic ine okrem ich pohody. Chcel som to nafotit ale bolo mi to blbe tak som len pobaveny odisiel....
inak ta yariska ma cely predok v prdeli a dost ma zarazilo ze jej erbeg nevystrelil
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Streda, 3. Októbra 2007, 19:58

ak by bol vystrelil, vodicka Yariiiiiska by mala minimalne v prdeli MakeDown.... :lol:
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

cahir
MX-5 guru s malým zmrdom
Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39

Príspevok od používateľa cahir » Štvrtok, 4. Októbra 2007, 22:49

wakkee napísal:ludia su vazne kokoti, raz som zazil ze som stal pozdlzne zaparkovany pri nivach a sedel v aute. Predomnou jedna felda z NR a pred nou uz nic. Prisla jedna zenska, sadla do auta, dala spiatocku a drb do mna. Tak som na nu zatrubil, ze nech sa uvedomi. Potom dala jednotku pohla sa do predu a opat spiatocku a vacsou ruchlostou drb do mna. Kym som ale vyskocil za nou tak zdrhla prec. Nepochopil o co jej islo, ked pred nou bolo kopec miesta.
ja by som ju asi zacal nahanat normalne
ex: Corolla E12 1.4VVTi
ex: Mazda Miata Obrázok
Lexus IS200 Obrázok
Honda PCX

cahir
MX-5 guru s malým zmrdom
Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39

Re: simply clever alebo preco si nikdy nekupim Skodu.

Príspevok od používateľa cahir » Štvrtok, 4. Októbra 2007, 22:50

drgi napísal: nechapem, ako si niekto moze dobrovolne kupit fabiu. ale na druhej strane by to vysvetlovalo vselijakych frustrovanych agresivnych chujov na fabiach, co su nasrati ze si nechali predat taky kus hnusneho a zleho auta.
ahaaaa! :-) jasne, to uz mi konecne dava zmysel :))
ex: Corolla E12 1.4VVTi
ex: Mazda Miata Obrázok
Lexus IS200 Obrázok
Honda PCX

wakkee
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wakkee » Streda, 17. Októbra 2007, 13:39

Rad by som sa podelil so zazitkom co som mal vcera okolo 18 na krizovatke na vyjazd mostu Apollo. Zastavil som na cervernej za domacim spotrebicom znacky daewoo. Kedze cesta sa mierne zvazuje, je potrebne zabezpecit vozidlo proti samovolnemu pohybu. Vodic spominaneho spotrebica to ocividne nepovazoval za potrebne a hned po zastaveni a uvolneni brzdoveho pedalu, zacalo auto cuvat smerom na mna. Kedze bola medzi nami urcita vzdialenost, hned som upozornil sofera na fakt, kratkym trubnutim na co nereagoval. Skusil som dvojite trubnutie, ktore ale nemalo tiez ziaden efekt. Vidim ako spotrebic nabera rychlost a tak v ramci minimalizovania skod, davam spiatocku aby som dosiahol efekt tlmenia, pred narazom ktory nevyhnutne bude nasledovat. Samozrejme ze pocas celej operacie som vytrvalo trubil co si stihli vsimnut vsetci na okolo okrem inkriminovaneho vodica. Naraz nebol prudky vdaka mojej prevencii a konecne si vodic uvedomil ze asi sa nieco deje. Zaradil rychlost a pohol sa do predu za auto pred nim. Po zastaveni automaticky pustil brdzu a cela sceneria sa opakuje. Nepoma ziadne trubenie a vzyvanie bozstiev a nevyhnutne prichadza druha rana, silnejsia, kedze odstup bol vacsi a ja som nemal kam cuvnut. Tu uz povoluju moje kludne nervy, zatahujem rucnu brzdu aby som nerobil domino efekt a letim z auta za sofom. Za volantom sedi asi 40 rocna sliepka s pohlado WTF a preco mi ten kokot otvara dvere. Nastastie sa nezmohla na slovo a tak som jej v ramci slovnej zasoby, ktora sa nenachadza v ziadnom legalnom slovniku vysvetlil ako funguje brzda a zabuchol dvere. Vtom pani nabrala dych a odvahu a vybehla von s tym, ze mi zacala nadavat do hulvatov a inych oplzlosti. Ked videla ze ta dvojmetrova obluda co jej pred chvilou robila dohovor sa vracia, skocila spat do auta. Kedze sa semafor uz ukazal oranzovu, rozlucil som sa s nou priatelskym uderom do karoserie a vratil sa spat. Ak niekto pozna danu pani, tak sa jej neopravedlnujem a odporucam neliezt za volant. Nie kazdy je tak kludny ako ja, ze ho vytoci az druhy naraz a ona to prezije bez ujmy na zdravi. Ospravedlnujem sa za dlhsi prispevok, uz som ho chcel poslat vcera ale koli technickym problemom ho pisem az dnes. Som rad, ze som nemusel pani oznamit co stoji naraznik a jeho lakovanie v znackovej predajni Lexus. Verim, ze by doma dostala este aj po papuli.
Today, Tomorrow, To ..... to co je? (R)
Speed's just a question of money. How fast can you go?

Opat Toyota
Obrázok

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Streda, 17. Októbra 2007, 13:49

wakkee: :lol: :lol: :lol: sposobil si u mna asi desatminutovy zachvat smiechu, ktory skoncil az so slzami v ociach... dzig, to kadeco clovek najde na cestach... ale totok je extrem vsetkych extremov! :lol: :lol: :lol: zachvat smiechu sa po opatovnom precitani objavi opat ;-) :lol: :lol: :lol:
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 13 neregistrovaných