Čo vás vie najviac naštvat ????
- johnC
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
no jo tam auta bars de stavaju..
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
- johnC
- toyoťák
aha tak to bolo asi v miestach, kde parkujem, toto je fakt vrchol, ta cesta je dost siroka ale nesvojpravnym to asi nestaci, urcite isel aspom 40 (obytna zona)
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
- Csabika
- začiatočník
- Dátum registrácie: Piatok, 27. Apríla 2007, 20:47
To bolo tam v tom esíčku ako sa ide dole od taxíkov smerom od partizanskej a nie je to pešia zona, ja som išiel zhora a ako som vyšiel z tej vrchnej časti esíčka tak ten chobot prešiel z ničoho nič do protismeru polovicou auta, ešteze tam chodievam pomaly a davam pozor (som bdelý a ostražitý
). Inak bolo to okolo tretej poobede a ešteže tam nebol prave nikto na chodniku inak by mi asi rozbil predok ten jebo zo ZM. A popritom chodim tade denne ale takeho som tam ešte nestretol. Zmestime sa tam aj keď tam parkuje niekto (týmto pozdravujem neschopnu policiu) ale teraz tam nikoho nebolo. Neviem či obchádzal jamu alebo len jednoducho nedaval pozor, no ja som skoro musel meniť trenky potom
lebo neznášam stresy
.
E11 WAGON 2.0 D = Hihinka
MADE IN JAPAN

MADE IN JAPAN
Csabika tak ten usek poznam, nedaleko byvam
Tam sa viac ako 40 ani neda ist, lebo tak rozdrbana cesta, to je na pohladanie... Naviac ked ides dalej uz smer Hviezdoslavova (von z obytnej zony) a ked ide nejaky idiot v strede cesty, tak po stranach su kanale 30cm pod povrchom cesty a to sa dost tazko prechadza... Naviac po obytnej zone je istejsie ist pomalsie (nikdy nevies kedy vybehne niekto spoza aut, alebo samotne auto 60tkou...), ja jazdim 30tkou.
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
- Csabika
- začiatočník
Jasne, to aj ja v obytnej zone chodím okolo 20-30, niektorí vymastenci dokonca zazerajú.
Ale mne to nevadí. Ja tam nedaleko tiež bývam takže denne prejdem niekoľkokrát ten úsek. Mne je len čudné akoto že nikto (MP?) s tým nič nerobí, že v tej obytnej zone ( horná časť Partizanskej a okolie ) jazdia niektorí aj asi viac ako 60. Prím v tom hrajú taxikári asi (tí sú moji obľubenci), dnes ma ráno zas ako som bral milovanú manželku do zamestnania tak jeden taxikár (taká oktavka s tmavou vlajočkou- asi nová móda) za shell pumpou smerom ku kruhovému pri Dolnočermánskej, kde vytvorili teraz ten BUS pruh tak kludne prešiel do toho BUS pruhu a odtiaľ bezohľadne predo mňa, vedel asi že však ja nechcem rozbiť svoje auto tak zabrzdím. Ja neviem, ale ten dobytok si asi myslel že má prednosť ako autobus. Takto sa človek musí rozčulovať a potom v 4O ke má žaludočné vredy

MADE IN JAPAN

MADE IN JAPAN
Presne tak, policia s tym preto nic nerobi, lebo oni su presne taki ako ti taxikari a dalsi, co jazdia bezohladne a agresivne. Vsak ani raz som nevidel policajtov v aute ako hliadkuju v obytnej zone a to sa 80tkou naozaj neda... 
Toyota Auris TS Hybrid 2016
- johnC
- toyoťák
este vacsi vrchol ..i(neda sa to vyjadrit) ..ov(zase sa to neda vyjadrit) je ze hlavne v piatok vecer si akoby davaju preteky kto rychlejsie prejde celu Hviezdoslavku cez cervenu, fakt keby tam dali kameru na mesiac tolko ..ov(zase sa to neda vyjadrit) by ubudlo na cestach a svet by bol hned lepsi...
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
- johnC
- toyoťák
Blava: to co je za mesto?...vcera som sa tam trochu motal, potreboval som par veci vybavit a nie a nie najst miesto na parkovanie najprv som som sa motal po uliciach ako dilo az som zaparkoval na akoze strazenom parkovisku (15min od ciela) co je pri takom komunistickom OD s podzemnym bunkrom ala Tesco potraviny a zaplatil za 1h 75Sk nejakemu bambusovi pokial nie mestu, pretoze vsetko ostatne je reserve, alebo buzerantov taxikarov. Bodaj by tym vsetkym lenivym zbohatlikom co "musia" do prace chodit na autach zdrazel benzin o 1000%.
Ako taku orientaciu v Blave uz mam, ale ta mi je prd platna ked na tie nadjazdy prijazdy, odjazdy a ine jazdy, krizovatky, jenosmerky atd. sa jednoducho logicky neda prist(s vynimkou smerovadiel). Moznosti na porusenie predpisov, nastrah a inych zakernosti je tam dostatocne na ziskanie "profi" vodicaku. To mesto by mohlo byt krasne bez benzinu-nafty...
Ako taku orientaciu v Blave uz mam, ale ta mi je prd platna ked na tie nadjazdy prijazdy, odjazdy a ine jazdy, krizovatky, jenosmerky atd. sa jednoducho logicky neda prist(s vynimkou smerovadiel). Moznosti na porusenie predpisov, nastrah a inych zakernosti je tam dostatocne na ziskanie "profi" vodicaku. To mesto by mohlo byt krasne bez benzinu-nafty...
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
ty ma vzdy tak pobavis josip!! mal by som ta vzat na skolenie na jednu buran jazdu 
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Idem vás - Blavákov všetkých naštvať...ste včera inak dostali s Trenčínom na prdel...

Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
mna najviac nastve oznacenie Blavak a nie hockey. Blava je riecka pri Hlohovci 
- Csabika
- začiatočník
Áno, to označenie je nesprávne, keď som bol mladší ako teraz a býval v hlavnom meste tak sa vám hovorilo že Buavák alebo Paštekár.wakkee napísal:mna najviac nastve oznacenie Blavak a nie hockey. Blava je riecka pri Hlohovci
Tak hovorili chuapci zo Záhoráckej nížiny, inak Záhoráci sú najúžasnejší ľudia sveta v dobrom zmysle slova, rád si spomínam na tie časy, a hlavne na ich Záhoráčky
MADE IN JAPAN

MADE IN JAPAN
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
no oznacenie pastekar je pre CPckarov, ktori aby prezili tak tu funguju na pastekach, ale dost OT 
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
lol
takze: blava je naozaj TRNAVSKA stoka, uz aj stvrt BA Trnávka sa oznacuje pomaly ako Trnáffka aby sa odlisila od dalsej TRNAVSKEJ stoky Trnávky.
Pastekar je aj CP s masssným chlebom, ale samozrejme aj vyraz Pezincanov pre BA. Takze obe su pouzivane.
takze: blava je naozaj TRNAVSKA stoka, uz aj stvrt BA Trnávka sa oznacuje pomaly ako Trnáffka aby sa odlisila od dalsej TRNAVSKEJ stoky Trnávky.
Pastekar je aj CP s masssným chlebom, ale samozrejme aj vyraz Pezincanov pre BA. Takze obe su pouzivane.
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
v nasom "juznom" okoli sa hovori Paštikár
))
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných