Čo vás vie najviac naštvat ????
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
Podat trestne oznamenie, zohnat svedkov, atd.
Pokial ide o "pracu" policie, samozrejme, ze chlpati budu bullshitovat len aby nemuseli prelozit slamku. Ak si volal na 158, je o tom zaznam, ktory nikto nestopi! Ak bol z ich strany vykonany vyjazd, takisto o tom museli urobit zaznam. Tazko budu nadriadenym vykazovat, ze boli na cucoriedkach.
Takze - slusne sa s nimi skusit dohodnut, v pripade opakovanej "ochoty" a dalsieho bullshitovania telefonat na inspekciu MV.
Nenechat sa odbit.
Pokial ide o "pracu" policie, samozrejme, ze chlpati budu bullshitovat len aby nemuseli prelozit slamku. Ak si volal na 158, je o tom zaznam, ktory nikto nestopi! Ak bol z ich strany vykonany vyjazd, takisto o tom museli urobit zaznam. Tazko budu nadriadenym vykazovat, ze boli na cucoriedkach.
Takze - slusne sa s nimi skusit dohodnut, v pripade opakovanej "ochoty" a dalsieho bullshitovania telefonat na inspekciu MV.
Nenechat sa odbit.
Corolla kombi 1,4 D-4D, 66kW
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
dnes ma po dlhej dobe vytocil zakomplexovany okuliarnaty clovek v obrovskom ciernom méďovi ML diesel... nesiel som na svojom aute, ale na C2 VTS, a nesiel som ani nejak buransky rychlo, mozno 110, predbehol som oktavku (ktora sa asi predtym neuspesne snazila predbehnut ML), uz vtedy sa mi zdalo ze vidim cierny kudol, ze pridava, ale isiel som dalej. Pockal som kym sa vyprazdni cesta a ze slusne obehnem ML. No a mily zakomplexovanec tomu tak utal, ze som mal co robit aby som pri 6-7000 rpm dokoncil predbiehanie a nebol by som dokoncil lebo tak dlho ma dusil (ale mal som navrch
) az v protismere vyslo auto a az potom zacal brzdit a pustil ma. Este som mu stihol potom ukazat cez okno fuckera a na krizovatke poriadne vyhubovat, ale zjavne mu nezapinalo. Ja len dufam, ze vy ste vsetci dusevne vyrovnani ludia a ze nemate takto podupane ego a ze ste mali normalne detstvo a nehasili na vas rodicia cigarety ako na nom
.
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
dnes opat vytoceny... idem si v dedine klasika tak do 60 ulicou.. zrazu vybaca do mojho protismeru pani pixa na X3, samozrejme uplna pohoda, spomalim, ona uz ide oproti, kalsicky vyhybaci manever, vsetko hra, len som sa trosku musel stiahnut ku kraju.. tak kuknem nanu a ta jezibaba si tuka do hlavy akoze namna gestom ze ci mi .ebe,.. ja tak nechapavo pozeram nanu... no davaj, rucna cez ulicu a zanou sa opytat, ze predsa co sa stalo, ci ju hlava boli, alebo co... tak zastane pri jej novostavbe pre dceru, tak zastanem vedla, stiahnem okno a pytam sa jej, preco mi ukazuje, aky ma nato dovod a pravo... no ona ze "mal som sa viacej stiahnut" no dovol, ja som skoro musel sundat dopravnu znacku, aby sa ona zmestila, kez uz vybehla z ulice... pekne som sa nanu potom vyhulakal, poslal som ju do teplych krajin, odkazal ze zato ze ma novu X3 nemusi machrovat a ze ma menej odjazdene, nez ja odje... a naopak... no po tom bola ona ta, co nexapavo zirala... No co vam poviem, krava na N-tu, a ked sa zanou otoci niekto, rit zlepena... (ano, bol tam aj snou jej manzel, no nedodal nic ktomu) hajzli jedni namysleni... fuj.

ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
- Kontaktovať používateľa:
Chlapi na toto len jedno - viete v akom aute som mal na ulici najväčší rešpekt? aj Hámer sa s rešpektom uhol - na starej zhnitej Kačenke - ste mali vidieť ako sa všetci oblúkom tomu autu vyhýbali...
Gabo - nabudúce, keď oproti Tebe pôjde, tak jej kvapku zablikaj a urob myšičku do jej pruhu - uvidíš, čo bude robiť...
Gabo - nabudúce, keď oproti Tebe pôjde, tak jej kvapku zablikaj a urob myšičku do jej pruhu - uvidíš, čo bude robiť...
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
- AndyGTP
- Vševed
hod jej do novostavby jeden kanister s benzinom alebo ProBut flasu gabo a zazvon
:D:D
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- Gabriel Nagy
- Vševed
ja bych jej ten kanister najradsej na hlavu hodil... a skrtol..
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
tak chod a sprav to
rozpravat o tom dokaze kazdy.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- Gabriel Nagy
- Vševed
srandujeme, ne?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
no, smiesne je skor.... aaale nic 
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- AndyGTP
- Vševed
drgi nebud predpojaty
sak je to offtopič.
- Gabriel Nagy
- Vševed
drgi napísal:no, smiesne je skor.... aaale nic
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- miguellito
- začiatočník
- Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59
ja mam tiez za tych par tyzdnov co ju mam taku skusenost. ,ze ked obieham niekoho na lepsom aute-a to jazdim tak do 120 zatial koli tej geometrii,-tak aj ked vobec nemachrujem-tak polka tych dementov zacne zrychlovat,kazdy aspon na chvilupreto teraz obieham tak ze,to najprv trochu viac vytocim, a obehnem ho tak rychlo ze nestihne ani podradit alebo slapnut na to,a za 2-3 se-kundy som pred nim,horsie je ked mi raz autobus zacal obiehat cyklistu,ked som ja obiehal jeho a uz som bol skoro vedla sofera,bud som bol taky rychly ze si ma nevsimol v spetaku
alebo to bol proste magor,ktoremu sa nechcelo spomalit za cyklistom a tak ohrozil mna.
a najlepsi su ty chu-i na tych SUVkach co si obiehaju aj ked vidia ze im idete v protismere,a ani tomu nejak nedavaju ho predbiehaju asi o 10 km/h vacsiou rychlostou ako ide ten obiehany.a vy sa mozete oproti aj po....t.
este tu mame teraz uplne rozkopane cesty ,ze su aj niekolko kilometrove useky ked je cesta o 1.5 m uzsia ako normalne.
a borec to -ebe oproti vam a vy -eb do diery--a tlmice makaju naplno az kym nespomalite uplne-a -huj sa na vas este smeje ,ze ste si asi odrel po bruchu svojho sportacika.
a tu na kasuciach ma teraz SUV ko fakt kazdy druhy.a kazdy takto jazdi-som uplne za psychotesty kazde dva roky-nezajem.
este ze ju mam dost vysoko dvihnutu.
fakt rozmyslam ,ze budem nosit pri rucnej brzde,sacok s vranimi nozkami- a ked uvidim takeho debila tak mu ich vyhodim z okna rovno jemu do cesty.
len zas by na to doplatili aj ostatne auta -a zas aj on by sa mohol zahlusit ,alebo niekoho ineho.
treba si len zapamatat znacku.a niekde ked sa nikto nebude divat, mu pekne na auto napisat sprejom ze...........,
si poviete ze drsny nazor-ale ja potom obete tykychto mentalov vytahujem z vrakov,a fakt neni kretenskejsi pohlad na rodinku roz....nu v nejakej malej bugine,a typek ma len jeden skrabanec na cele a jeden na narazniku a vystreleny airbag a este pride na miesto jeho znamy policajt
,
tiez si rad zajazdim aj rychlo,ale v obci sa na Schumachera nehram, a na dialniciach tiez netreba zbytocne riskovat,
proste najhorsi su AROGANTNI a NESMRTELNI VODICI-co este nikdy neburali.,ja by som kazdemu dal v ramci vyucby v autoskole,-rozbeh v cocpite samozrejme plne zabezpecenom celne v 100km/h rychlosti do betonovej steny.
a tam by potom takito borci-nesmrtelni zistili ,ze to uz nechcu zazit,a tych co by sa po takomto zazitku uz bali nasadnut za volant by tiez nebola skoda,lebo to su zas ti co sice neriskuju ale jazdia tak hovadsky lezerne a flegmaticky ze si ani neuvedomuju ze soferuje 1tonu vaziaci sekac na maso-a preto zas sposobuje zbytocne havarie.
Samozrej me je mi zname ze havarka sa moze stat aj brutal skusenemu a zodpovednemu soferovi ale to uz su vacsinou ine faktory a nahody-osud.a to su pripady jeden zo100.
Ale treba vzdy do auta sadat s respektom ,aj vtedy ked idem kamosom ukazat co ta moja kara da.
sy mislym.
tak vsetkym vsetky km bez nehody navzdy!
ciao bambiny
a najlepsi su ty chu-i na tych SUVkach co si obiehaju aj ked vidia ze im idete v protismere,a ani tomu nejak nedavaju ho predbiehaju asi o 10 km/h vacsiou rychlostou ako ide ten obiehany.a vy sa mozete oproti aj po....t.
este tu mame teraz uplne rozkopane cesty ,ze su aj niekolko kilometrove useky ked je cesta o 1.5 m uzsia ako normalne.
a borec to -ebe oproti vam a vy -eb do diery--a tlmice makaju naplno az kym nespomalite uplne-a -huj sa na vas este smeje ,ze ste si asi odrel po bruchu svojho sportacika.
a tu na kasuciach ma teraz SUV ko fakt kazdy druhy.a kazdy takto jazdi-som uplne za psychotesty kazde dva roky-nezajem.
este ze ju mam dost vysoko dvihnutu.
fakt rozmyslam ,ze budem nosit pri rucnej brzde,sacok s vranimi nozkami- a ked uvidim takeho debila tak mu ich vyhodim z okna rovno jemu do cesty.
len zas by na to doplatili aj ostatne auta -a zas aj on by sa mohol zahlusit ,alebo niekoho ineho.
treba si len zapamatat znacku.a niekde ked sa nikto nebude divat, mu pekne na auto napisat sprejom ze...........,
si poviete ze drsny nazor-ale ja potom obete tykychto mentalov vytahujem z vrakov,a fakt neni kretenskejsi pohlad na rodinku roz....nu v nejakej malej bugine,a typek ma len jeden skrabanec na cele a jeden na narazniku a vystreleny airbag a este pride na miesto jeho znamy policajt
tiez si rad zajazdim aj rychlo,ale v obci sa na Schumachera nehram, a na dialniciach tiez netreba zbytocne riskovat,
proste najhorsi su AROGANTNI a NESMRTELNI VODICI-co este nikdy neburali.,ja by som kazdemu dal v ramci vyucby v autoskole,-rozbeh v cocpite samozrejme plne zabezpecenom celne v 100km/h rychlosti do betonovej steny.
a tam by potom takito borci-nesmrtelni zistili ,ze to uz nechcu zazit,a tych co by sa po takomto zazitku uz bali nasadnut za volant by tiez nebola skoda,lebo to su zas ti co sice neriskuju ale jazdia tak hovadsky lezerne a flegmaticky ze si ani neuvedomuju ze soferuje 1tonu vaziaci sekac na maso-a preto zas sposobuje zbytocne havarie.
Samozrej me je mi zname ze havarka sa moze stat aj brutal skusenemu a zodpovednemu soferovi ale to uz su vacsinou ine faktory a nahody-osud.a to su pripady jeden zo100.
Ale treba vzdy do auta sadat s respektom ,aj vtedy ked idem kamosom ukazat co ta moja kara da.
sy mislym.
tak vsetkym vsetky km bez nehody navzdy!
ciao bambiny
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
- wilson
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 13. Apríla 2005, 10:52
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
- miguellito
- začiatočník
- Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59
fakt dozivotnu rentu tomu k....................................................................i a dozivotnu dovolenku all inclusive na sibiri ,ktory navrhol a aj tomu co odsuhlasil ten kruhac pri Kysuskom Novom Meste
do pc fakt dnesna kolona od Brodna po KnMesto to bola teda prdel,este par krat takto pojdem zo ziliny a mozem menit prevodovku koli jednotke -ktora bude uplne v pc,
a spojku tez. fakt dakuju mu cele kysuce co tade kazdy den chodia,hlavne ked idu seci z roboty ,+ tiraciky jea, fakt kua jea,
to tak vypada ked na slovensku je do takychto uradov (doprava atd) dosadzovane vedenie politicky a dotycny borci maju uplne ine ako dopravne skoly.
jak mi je fajne ,dobra rubrika toto,(jasne ze som sa este aj namieste ventiloval spolu s mojimi 16V a vulgarne nadaval
)jak este jednu dolezitu vec zmeskam koli tomu ,tak si fakt zistim kto to je a auto mu je...m do stredu toho kruhaca a nech si tam pon ide. 
do pc fakt dnesna kolona od Brodna po KnMesto to bola teda prdel,este par krat takto pojdem zo ziliny a mozem menit prevodovku koli jednotke -ktora bude uplne v pc,
a spojku tez. fakt dakuju mu cele kysuce co tade kazdy den chodia,hlavne ked idu seci z roboty ,+ tiraciky jea, fakt kua jea,
to tak vypada ked na slovensku je do takychto uradov (doprava atd) dosadzovane vedenie politicky a dotycny borci maju uplne ine ako dopravne skoly.
jak mi je fajne ,dobra rubrika toto,(jasne ze som sa este aj namieste ventiloval spolu s mojimi 16V a vulgarne nadaval
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
- liguere
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
mna vie dost dobre vytocit ked stretnem autobus alebo kamion, co nesvieti. to su kua profesionalni vodici?
no a este ked niekto (aj osobaky) nesvieti podvecer alebo rano ked je sero, pripadne v dazdi a tak. nehovorim, ze mne sa nestalo, ze si zabudnem zapnut svetla cez pekny slnecny den, ale ked mi prve auto blikne, drbnem si po cele a je to.
ked kurva na niekoho blikam ja tak nech na mna necumi jak indian do baterky, ze co mu chcem, a nech si tie blbe svetla zapne
no a este ked niekto (aj osobaky) nesvieti podvecer alebo rano ked je sero, pripadne v dazdi a tak. nehovorim, ze mne sa nestalo, ze si zabudnem zapnut svetla cez pekny slnecny den, ale ked mi prve auto blikne, drbnem si po cele a je to.
ked kurva na niekoho blikam ja tak nech na mna necumi jak indian do baterky, ze co mu chcem, a nech si tie blbe svetla zapne
terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných