ja byvam asi 4 km od kruhaca smerom na ZA,,, cely vyunam toho kruhacaje ten, ze predtym tade tiraky jazdili stovkou,, a bolo tam uz prilis vela smrtelnych nehod s chodcami kedze tam je prechod,,, nepomohli ani kontroly,, napr raz popri kontrole prefrcal kamion cca stovkou,,, takze,, napad dat tam kruhac vymyslel Juraj Blanar, co je sef VUC,, tak ked to teraz uz vies,,tak mozes to ist s nim riesit,,, cely problem kolon su vodici ktori nevedia jazdit v 21. storoci po kruhaoch,, velakrat tade idem a nadavam na nich,, ked sa vlecu,, potom zastavia,, a az ked nic nejde po kruhaci tak idu,, takze treba zacat v autoskolach ,nech ucia jazdit po kruhacochmiguellito napísal:fakt dozivotnu rentu tomu k....................................................................i a dozivotnu dovolenku all inclusive na sibiri ,ktory navrhol a aj tomu co odsuhlasil ten kruhac pri Kysuskom Novom Meste![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
do pc fakt dnesna kolona od Brodna po KnMesto to bola teda prdel,este par krat takto pojdem zo ziliny a mozem menit prevodovku koli jednotke -ktora bude uplne v pc,
a spojku tez. fakt dakuju mu cele kysuce co tade kazdy den chodia,hlavne ked idu seci z roboty ,+ tiraciky jea, fakt kua jea,
to tak vypada ked na slovensku je do takychto uradov (doprava atd) dosadzovane vedenie politicky a dotycny borci maju uplne ine ako dopravne skoly.
jak mi je fajne ,dobra rubrika toto,(jasne ze som sa este aj namieste ventiloval spolu s mojimi 16V a vulgarne nadaval)jak este jednu dolezitu vec zmeskam koli tomu ,tak si fakt zistim kto to je a auto mu je...m do stredu toho kruhaca a nech si tam pon ide.
Čo vás vie najviac naštvat ????
-
ToyoCarE
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
- miguellito
- začiatočník
- Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59
no len ta prdel je v tom ze oni dali ako hlavnu cestu,nie ten hlavny tah co ide Zilina-Cadca,ale tu cestu co je kolmo nan,cize z K.N.M na Vadicov ci co to tam je za obec.takze borci z vesnice do vesnice iduci ,maju prednost a ti co idu po ceste pre medzinarodnu premavku cakaju na hlavnom tahu ako blby. takze ja nemam nic proti Blanarovi,ze ho tam schvalil urobit,ale proti tomu debovi co takto urcil hlavnu a ovela viac vytazenu "vedlajsiu" cestu. no ale prdel musi byt. a mimochodom teraz tam byva hodne tukancov zase koli haluznym vodicom co nevedia jazdit po kruhaci,a potom to tam je uz uplne zabrzdene a to uz je uplne v .... a predtym tie nehody? no myslis tych zrazenych ozranov co tade chodili cez prechod z tej krcmy hned pri ceste? asi tak. no a kamionisti su problem vsade,sak nam chodili cez stred Cadce 80-100 kou,sak vem ze su to kreteni.ale tak bych dal tam kamery a velku tabulu ze su tam kamery a take tie radary stacionarne co ukazuju na tabuli pri ceste ze prekracujes rychlost,no a to ked vidi vacsina vodicou tak aspon trochu spomali. no a hlavne riadne pokuty a ono by sa to roznieslo ze sa tade valit neoplati. 
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
-
ToyoCarE
ale de,, hlavna nieje ani jedna,, prroste ked je volno,,tak sa ide
- liguere
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
- Kontaktovať používateľa:
no veru, ked je kruhac tak hlavna nie je ziadna cesta. v normalnejsich statoch plati ze prednost ma ten co je na kruhaci, u nas oficialne plati prednost zprava, preto je pred (skoro) kazdym vjazdom na kruhac osadena znacka daj prednost v jazde
a este ma vie nastvat pi.. z csob stavebnej sporitelne, ktora vrati fakturu ze jej tam treba k tomu nejake doplnujuce udaje, doplnim, a pi.. jedna sprosta tu istu fakturu zase vrati kvoli uplne inym dovodom. kua co je fakt blba a nevie to napisat naraz?
a este ked vidim ze niekto parkuje na mieste, kde som sa pred par mesiacmi len s odretymi usami vykrutil z pokuty a policajti prejdu okolo neho bez mihnutia oka. asi ze vtedy bolo leto a teraz je kosa, tak nevystupia predsa z auta (ide tu o mestsku policiu v tomto pripade)
a este ma vie nastvat pi.. z csob stavebnej sporitelne, ktora vrati fakturu ze jej tam treba k tomu nejake doplnujuce udaje, doplnim, a pi.. jedna sprosta tu istu fakturu zase vrati kvoli uplne inym dovodom. kua co je fakt blba a nevie to napisat naraz?
a este ked vidim ze niekto parkuje na mieste, kde som sa pred par mesiacmi len s odretymi usami vykrutil z pokuty a policajti prejdu okolo neho bez mihnutia oka. asi ze vtedy bolo leto a teraz je kosa, tak nevystupia predsa z auta (ide tu o mestsku policiu v tomto pripade)
terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
- sokce
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Júna 2007, 09:39
Chlapci mňa serú tieto naše cesty slovenské, jamy na každom rohu, ale také že až sa mi zahmlieva keď ju zbadám v poslednej chvíli, a jednu takú krásnu som chytil... myslel som že mi uletela celá pravá strana aj so spolujazdcom...
je to normálne?
šak by tú správu ciest mali celú pozatvárať pre ohrozenie na živote...
Toyota Celica T20 1,8
EX - Toyota Corolla e11 1.4 16v, 3dv, rv 1997 - "snowwhite"
www.androidzone.sk
EX - Toyota Corolla e11 1.4 16v, 3dv, rv 1997 - "snowwhite"
www.androidzone.sk
- liguere
- toyoťák
no vies ako to chodi...ked v januari konecne napadne prvy sneh, oni povedia, ze zima ich prekvapila...
- miguellito
- začiatočník
- Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59
Taaak necel som uz vrtat,ale zistoval som si to s tym kruhacom v tom K.N.Meste ,a Vucka s tym nema nic spolocne, za jeho umiestnenie tam moze:Krajsky urad dopravy v Ziline a Krajsky dopravny inspektorat-cize aj cajti, VUCka s tym nema nic bo je to cesta pre medzinarodnu premavku, Blanar nic nepodpisoval ani nikto vo Vucke o tom nic neschvaloval. a kruhac mimochodom na takejto ceste -CESTE PRVEJ TRIEDY a este pre medzinar premavku, nema byt co kruhac ,bo tam nema byt nic co zbytocne zdrzuje premavku-co sa kompetentnym absolutne "vy... hm vydarilo"
ale kua strasne ma serie ,do pi.. ta cesta z turzovky do Cadce,co uz vlastne ani nie je cesta,ti co to tam poznate trochu tak budete suhlasit ,ze na jar mi zo sportoveho podvozku ostane uz len........ a nie nechodim tade 100 kou, tu trasu dam uz teraz rychlejsie na bicykli, zmr.i je...ti, bych za taku cestu daval uz fakt basu abo im zlamal ruky. ked som vcera videl tu reportaz v spravach o tej ceste v Banskej Bystrici tak som sa len smial,bo este naozajstny tankodrom nevideli asi. tuto jar nizkoprofilovky teda neobuvam a budem jazdit aj v lete so zimakami. nech to trochu viac tlmi.
curaci a to uz ma na svedomi VUCka. ale urcite by mal kazdy kto tade ide prisposobit jazdu stavu vozovky,len zakonu asi nedochadza ze nie je tolko UAZov pre horne Kysuce. to som si chcel kupit Lambo Murcielago,sak teraz ani nemozem jak bych s nim jazdil......
ach jo a ps: pre Toyocare,- meno toho co to schvalil uz viem a tu dozivotnu dovolenku na sibiri mu prajem viac jak z celeho srdca 
ale kua strasne ma serie ,do pi.. ta cesta z turzovky do Cadce,co uz vlastne ani nie je cesta,ti co to tam poznate trochu tak budete suhlasit ,ze na jar mi zo sportoveho podvozku ostane uz len........ a nie nechodim tade 100 kou, tu trasu dam uz teraz rychlejsie na bicykli, zmr.i je...ti, bych za taku cestu daval uz fakt basu abo im zlamal ruky. ked som vcera videl tu reportaz v spravach o tej ceste v Banskej Bystrici tak som sa len smial,bo este naozajstny tankodrom nevideli asi. tuto jar nizkoprofilovky teda neobuvam a budem jazdit aj v lete so zimakami. nech to trochu viac tlmi.
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
- liguere
- toyoťák
dnes rano dilino sproste na dodavke, co sa po snehu do kopca nedokazal hnut (chcel pohnut s plnym plynom,deges). ked uz bola treti krat zelena a furt sme nesli (a este sa zacal do mna smykat) mi uz fakt vyskocil tlak na 200. este ze sa ho podarilo obist
beriem, to nie je jeho chyba,ked cestari po celonocnom snezeni su vyhukani z tej bielej hmoty na cestach a kedze nevedia co s tym,tak radsej nerobia nic.
ale kua sak rozmyslam ze s plnym plynom to hrabe aj na asfalte,tak asi na snehu to nebude zaberat uz vobec ne? pozdravujem ho hnupa,dufam ze tam stoji a hrabe doteraz. som kvoli nemu prisiel neskoro do roboty
beriem, to nie je jeho chyba,ked cestari po celonocnom snezeni su vyhukani z tej bielej hmoty na cestach a kedze nevedia co s tym,tak radsej nerobia nic.
ale kua sak rozmyslam ze s plnym plynom to hrabe aj na asfalte,tak asi na snehu to nebude zaberat uz vobec ne? pozdravujem ho hnupa,dufam ze tam stoji a hrabe doteraz. som kvoli nemu prisiel neskoro do roboty
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
kamos dnes kupil v nitre SX200ku nissana... 200koni na zadnom kole.... pixi, opat bude niekto machrovat
... co ma ale stve, ze jak je mozne, ze to kupil za smiesnych 115tis, kym na nete su same za cca 180tis.... stav super.
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Nič proti právnikom a dupľom proti tým našim kysuckým, ale dnes cestou z roboty nach hause som jedného skoro prešiel. Už som bol na našej ulici pod horou a vidím, sused hneď na rohu v kopci lieta na svojej natunenej snežnej fréze, na druhej strane ulice má poodstavované svoje meďáky a keď som bol dva metre za ním, tak bez akéhokoľvek obzerania sa mi vybral do cesty a ešte chrbtom (šak čo, šak mu to tu celé patrí ňe? Onasisovi z Hornej Patičkovej)...tak som hamptol na brzdy, on sa jak vyoraná myš odsúkal bokom a keď som okolo toho úda jalového prešiel, tak ešte začal rozhadzovať končatinami a vyskakovať ako žaluď z kožky...dilino jeden. Jediné jeho šťastie, že som zarytý pacifista, lebo keby ho tak sledoval v tom späťáku nejaký cholerik, tak zaradí spiatočku, prejde mu po tých jeho sejrových pätách a narve mu toho jeho strítfajtera pod plným plynom do jeho fiškálskeho prďáku
Tak a hneď mi je lepšie
Tak a hneď mi je lepšie
Naposledy upravil/-a chmelo v Streda, 25. Februára 2009, 07:43, upravené celkom 1 krát.
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
chmelo tak toto bolo extrovne dobré čítanie... 
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
No dnes si musím nasypať popol na svoju plešatú hlavu sám, lebo dnes ráno sa mi podaril kúsok, ktorý u druhých neznášam a za ktorý by som sa s rozbehom nakopal do zadku
Ráno o pol siedmej som vyštartoval z KNM nach ZA a asi dva, tri kilometre za značkou KNM už som bol na konci minikolóny. Vedúcimi pelotónu boli dva favouše, ktoré pravdepodobne vykonávali svoju poslednú spanilú jazdu za lepšími zajtrajškami a vidinou šrotovného rýchlosťou cca 65km/h.
Predo mnou podobne ako ja trpel čierny Auris s kysuckou ŠPZ. Obvykle sa na obiehanie v tomto úseku z vysoka vyrezignujem a počkám si, kým sa všetci dostaneme na štvorprúdovku od Kysuckej brány, ale dnes ma z neznámych príčin chytila nejaká mánia, že ich proste musím predbehnúť, tak som sa o to pokúšal. Vykukol som, ale oproti auto, tak som sa schoval. Ale na druhý raz sa mi to už zdalo v pohode, tak som podradil do dvojky a hybaj obiehať....keď som bol cca v úrovni Aurisu, tak sa objavila oproti modrá Fabča. Našťastie oprotiidúci pochopil, že sa len tak nezmestíme, tak sa takticky stiahol ku krajnici. Ja som zas pochopil, že brzdením si už moc nepomôžem, tak som na to dupol a dokončil obiehanie. Ešte som stihol vodičovi Fóbie zamávať a Aurisovi za mnou som zablikal blinkrami, nech aspoň takto pochopia, že ten dement v Avensise uznal svoju chybu.
Našťastie sa nič nestalo a týmto dvom zúčastneným sa dodatočne ospravedlňujem....neplánoval som obiehať natvrdo, aj keď to tak určite vysieralo, len to tak blbo vyšlo
Hádam dostanem rozhrešenie

Ráno o pol siedmej som vyštartoval z KNM nach ZA a asi dva, tri kilometre za značkou KNM už som bol na konci minikolóny. Vedúcimi pelotónu boli dva favouše, ktoré pravdepodobne vykonávali svoju poslednú spanilú jazdu za lepšími zajtrajškami a vidinou šrotovného rýchlosťou cca 65km/h.
Predo mnou podobne ako ja trpel čierny Auris s kysuckou ŠPZ. Obvykle sa na obiehanie v tomto úseku z vysoka vyrezignujem a počkám si, kým sa všetci dostaneme na štvorprúdovku od Kysuckej brány, ale dnes ma z neznámych príčin chytila nejaká mánia, že ich proste musím predbehnúť, tak som sa o to pokúšal. Vykukol som, ale oproti auto, tak som sa schoval. Ale na druhý raz sa mi to už zdalo v pohode, tak som podradil do dvojky a hybaj obiehať....keď som bol cca v úrovni Aurisu, tak sa objavila oproti modrá Fabča. Našťastie oprotiidúci pochopil, že sa len tak nezmestíme, tak sa takticky stiahol ku krajnici. Ja som zas pochopil, že brzdením si už moc nepomôžem, tak som na to dupol a dokončil obiehanie. Ešte som stihol vodičovi Fóbie zamávať a Aurisovi za mnou som zablikal blinkrami, nech aspoň takto pochopia, že ten dement v Avensise uznal svoju chybu.
Našťastie sa nič nestalo a týmto dvom zúčastneným sa dodatočne ospravedlňujem....neplánoval som obiehať natvrdo, aj keď to tak určite vysieralo, len to tak blbo vyšlo
Hádam dostanem rozhrešenie
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
10 otčenášov a 5 zdravas Mária - a hneď!!! 
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
-
ToyoCarE
ja by som as neuhol,,, teda ak by to vyzeralo kriticky ano, ,ale inak som piratom sa prestal uhybat,, nech maju nabobkovane gate. Oduci ich to robit si z cesty Grand Prix.
PS: ked si sa tak priznal,, tak nech ti je odpustene
PS: ked si sa tak priznal,, tak nech ti je odpustene
- johnC
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
vrchol vychovy je pichnut sa mu tesne pred jeho zaradenim este do jeho pruhu
teda vrchol spinavosti
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných