Čo vás vie najviac naštvat ????
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
Do mna ano
)))))))) a mohol by mi byt synom.
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
- Kontaktovať používateľa:
Ty uz mas obcianku? Neverim, vsak furt chodis este k detskej doktorkegrexos napísal:len tak medzi nami hadajte aky rok ma tatino GreX na obcianke ?
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
No a? to aj ja, a obcianku mam uz dlhoooooooooo.
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
gabo: manzelka je o 4 roky starsia 
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
- johnC
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
Rasťo napísal:Policajný šikan
..
ty nicitel iluzií, akoze mohol by si sa trochu krotit! chlapec nasiel dalsie auto do svojho tajneho fotoalbumu sportakov...vytvoril plan, nazbieral odvahu, nachystal argumenty, vycihol si ta pred Tescom. Z tvojho vyzoru usudil ze budes patrit k typom, ktori radi kecaju o tuzingovych nalepkach, chybala mu uz len zamienka na konverzaciu. Nevysla mu ale podla jeho predstav, tak si chcel aspon vratit spat sebavedomie nalepenim svojho sluzobaku na kus neceskoslovenskeho autiaku... po tom co pochopil ze spoiler + elektrony robia svoje chcel este vediet tvoje meno, nech si ta prida na pokeci or faceboooku medzi friendsov... a kolegina mu nastastie poradila ze sa musi s tebou najprv udobrit, lebo zadny pokec nebude... cela veda...
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
No čítať vaše reakcie...
- ste boží... 
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Rasťo, aj ty si policajt? 
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
nie, ale tiez je guma 
...sorry Rasto
...sorry Rasto
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
dnes rano ma potesil kus uda co sa rozhodol otestovat odolnost mojho spataku voci kopancom, zial vyhral a ja som o 300 euro chudobnejsi.
- Dreamax19
- panic
- Dátum registrácie: Pondelok, 24. Augusta 2009, 22:22
presne 649 eur za zimne pneumatiky s plechacmi ... to ma vie vytocit 
TOYOTA AURIS 1.6 Valvematic, 09 NAVI and BMW E46 320i [125kw]
EX: Volvo C70 Coupé 2.3 T5
EX: VW Golf IV 1.9 TDI
EX: Renault Megane Coupé 1.6 16V
EX: Volvo C70 Coupé 2.3 T5
EX: VW Golf IV 1.9 TDI
EX: Renault Megane Coupé 1.6 16V
- mimo
- Mimo prevádzky
- Dátum registrácie: Utorok, 28. Júna 2005, 21:00
Keď hned z rána vás na bratislavskom obchvate nechce pustiť zaradiť sa ( klasika zipsovanie ) nejaký ( ako to slušne napísať ... no nedá sa ) ... z GA značkami a zubami nechtami si bráni svoje miesto v kolóne ktorá sa hýbe krokom , bol to úplný debil
a aby toho nebolo málo , tak mal strieborný Yaris ( celé EČ : GA125CC ) , ak si to tu čítaš tak sa prosím ťa nauč skôr ako prídeš do nejakého mesta čo znamená zipsovanie ty DEBIL !!!
Zabil by som ho chochota , väčšinou mám skúsenosť ( a aj ja to tak robím ) že toyota toyotu pustí ... ale tento mal na tvári výraz ako keby vyhral Lotto ...
Zabil by som ho chochota , väčšinou mám skúsenosť ( a aj ja to tak robím ) že toyota toyotu pustí ... ale tento mal na tvári výraz ako keby vyhral Lotto ...
GA znacky su makacimimo napísal:Keď hned z rána vás na bratislavskom obchvate nechce pustiť zaradiť sa ( klasika zipsovanie ) nejaký ( ako to slušne napísať ... no nedá sa ) ... z GA značkami a zubami nechtami si bráni svoje miesto v kolóne ktorá sa hýbe krokom , bol to úplný debil![]()
a aby toho nebolo málo , tak mal strieborný Yaris ( celé EČ : GA125CC ) , ak si to tu čítaš tak sa prosím ťa nauč skôr ako prídeš do nejakého mesta čo znamená zipsovanie ty DEBIL !!!
![]()
![]()
![]()
- cahir
- MX-5 guru s malým zmrdom
- Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39
mimooo ja sa na tomto vzdy zabavam. cestou do vrakune od pristavnej sa vsetci tlacia v pravom pruhu, tak slusne pokracujem v tom lavom. a sprevadza ma trubenie. celkom pekny pocit, nechat sa sprevadzat za trubenia fanfar.. a potom dojdem nakoniec, kde sa pruhy spajaju, vyhodim blinker a sledujem ako sa niektori urputne snazia upbranit svoju poziciu. skutocne sa na tom zabavam. a ked naladu nemam, natlacim sa. decentne a este mu aj podakujemmimo napísal:Keď hned z rána vás na bratislavskom obchvate nechce pustiť zaradiť sa ( klasika zipsovanie ) nejaký ( ako to slušne napísať ... no nedá sa ) ... z GA značkami a zubami nechtami si bráni svoje miesto v kolóne ktorá sa hýbe krokom , bol to úplný debil![]()
![]()
![]()
![]()
- mimo
- Mimo prevádzky
- Dátum registrácie: Utorok, 28. Júna 2005, 21:00
ZK24 - nemohla si to byť ty z dvoch dôvodov :
1. nemal na sebe kvetinky
2. bol to Yaris predchádzajúcej generácie
a po ďalšie ty nemáš snáď GA značky , či ??
CAHIR - tieto situácie zažívam denno denne a nejak sa už nad tým ani nepozastavujem ale tento GA-Yaris bol vrchol , a hlavne ma naštval tým že má Toyotu , nemám síce ilúzie že každý majitel resp. vodič Toyoty je normálny ale toto bolo veľa ... včera večer som schádzal z obchvatu na Gagarinku (smerom na dolné hony ) a tiež v ľavom ( v pravom stálo plno áut ) až dole a potom zbadám Auris a hádajte čo ? samozrejme ma pustil
1. nemal na sebe kvetinky
2. bol to Yaris predchádzajúcej generácie
a po ďalšie ty nemáš snáď GA značky , či ??
CAHIR - tieto situácie zažívam denno denne a nejak sa už nad tým ani nepozastavujem ale tento GA-Yaris bol vrchol , a hlavne ma naštval tým že má Toyotu , nemám síce ilúzie že každý majitel resp. vodič Toyoty je normálny ale toto bolo veľa ... včera večer som schádzal z obchvatu na Gagarinku (smerom na dolné hony ) a tiež v ľavom ( v pravom stálo plno áut ) až dole a potom zbadám Auris a hádajte čo ? samozrejme ma pustil
Naposledy upravil/-a mimo v Piatok, 16. Októbra 2009, 14:01, upravené celkom 1 krát.
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
mimo no pekne ta vytocil, jak to tu citam 
kua nabuduce, ak ide kolona krokom, ho vytahni ven na kus reci

kua nabuduce, ak ide kolona krokom, ho vytahni ven na kus reci
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných