Čo vás vie najviac potešiť ???
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
Re: Čo vás vie najviac potešiť ???
pozeram si tak prvy diel Top Gear dnes, 17 seria. sedi tam WILL.I.AM a hovori ze ked mal 17, kupil si "poor man's ferrari", Pontiac Fiero
na to mu Clarkson povie, ze "that's really poor, that's even poor man's MR2" 

Nie ze by som bol skodoradostny ale ...
Kamoska mi dlhsiu dobu pily nervy ospevovanim aky uzasny je jej mercedes S-class (2005) a aky bol drahy a ake je to super dokonale auto ... len ma jednu drobnu chybicku oproti mojej "lacnej" rollke.
Ja nastartujem aj pri -20 do 3 sekund a ona musi chodit do prace autobusom, lebo uz tyzden nevie nastartovat kvoli mrazom
Kamoska mi dlhsiu dobu pily nervy ospevovanim aky uzasny je jej mercedes S-class (2005) a aky bol drahy a ake je to super dokonale auto ... len ma jednu drobnu chybicku oproti mojej "lacnej" rollke.
Ja nastartujem aj pri -20 do 3 sekund a ona musi chodit do prace autobusom, lebo uz tyzden nevie nastartovat kvoli mrazom
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
ano ano, diezle trpia v tychto casoch 
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
Zoznámiš nás? 
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Max to musi byt velmi ponizujuce pre cloveka ist MHD, ktory sa vozi v S klasse
Poznam par takych... Cest vynimkam 
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
Max, co ze to spominal Mirec? Ze ich najlepsim zakaznikom je majitel samotneho salonu Mercedesu? 
Njn, tiez vravim, ze zlaty benzin.. moje po tyzdni stania ani naznak, ze by sa tomu nechcelo..
Njn, tiez vravim, ze zlaty benzin.. moje po tyzdni stania ani naznak, ze by sa tomu nechcelo..
- teer7
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Apríla 2008, 21:12
dnes ma velmi potesil skvely koncert duran duran, ale aby nebolo vsetko iba dokonale, tak ma nasrala incheba - parkovanie, samotna hala, organizacia odchodu ludi z koncertu. bud zburat, alebo tam uz nikdy neorganizovat podobne podujatia (ale vela dalsich moznosti na vyber nemame, vsak
)...
Lexus RX400h (2008)
Toyota Corolla Verso 1.6 VVTi (2003)
ex: Toyota Previa 2.4 GL (1997)
ex: Toyota Previa 2.4 GL (1995)
dnes som kupil práčku, nič extra, riadna velka pracka , spredu plnena , obalena v polystyrene..no, vypredaj. Ale to nie je pointa. Až potom....
.....vynesiem s predavackou na parkovisko, otvorim kufor , zodvihnem iba zadne plato , vlozim práčku, zavriem kufor. Klap. nastartujem a odchadzam.... to cele čisty cas max 2minuty.
.... a za mnou sa pozera vyjavene zopar ludi s vyrazom - a toto ako urobil?
Tak jednoduche , tak samozrejme - pre mna .
Jednoducho Carina
( nie, nemam kombi, len liftback.) 
.....vynesiem s predavackou na parkovisko, otvorim kufor , zodvihnem iba zadne plato , vlozim práčku, zavriem kufor. Klap. nastartujem a odchadzam.... to cele čisty cas max 2minuty.
.... a za mnou sa pozera vyjavene zopar ludi s vyrazom - a toto ako urobil?
Tak jednoduche , tak samozrejme - pre mna .
Jednoducho Carina
Civic 1.8 FD7 06 Turkey
Carina E 1.6 XLi Lift japan 92
Carina E 1.8 GLi Lift UK 96 R.I.P.
Carina E 1.6 XLi Lift japan 92
Carina E 1.8 GLi Lift UK 96 R.I.P.
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
toyota ma velke kufre
celica bola tiez na nezaplatenie
jak kombik 
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
No tak do C5 by som pracku teda nevopchal
A to ma 475l, tiez liftback.
Toyota Auris TS Hybrid 2016
- stefan-celica
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Septembra 2008, 20:07
Gabriel Nagy napísal:toyota ma velke kufrecelica bola tiez na nezaplatenie
jak kombik
Toyota Celica T20 ST202 129kw 3SGE McPherson
376 916km, Evans Coolants, K&N, PUR 80Sh
Renault Trafic 2.0dci M9R L2H1 toto auto my bol čert dlžný
Subaru Legacy AWD 2.0 boxer EJ20 318 000km
Renault Trafic 2.0dci M9R L2H1 toto auto my bol čert dlžný
Subaru Legacy AWD 2.0 boxer EJ20 318 000km
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
duran duran jaaaj kebyze viem tak viem prepasovat luditeer7 napísal:dnes ma velmi potesil skvely koncert duran duran, ale aby nebolo vsetko iba dokonale, tak ma nasrala incheba - parkovanie, samotna hala, organizacia odchodu ludi z koncertu. bud zburat, alebo tam uz nikdy neorganizovat podobne podujatia (ale vela dalsich moznosti na vyber nemame, vsak)...
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
- teer7
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Apríla 2008, 21:12
sonnicek, na parkovisko (a smozrejme na take, kde nebolo ani jedno volne miesto) ma navigoval pan s nasivkou (logom) incheba na bunde. dalsich dvoch v rovnakych bundach som sa pytal na dalsie moznosti, nakoniec sa nam zaparkovat podarilo, aj ked na uplne opacnom konci arealusonnicek napísal:duran duran jaaaj kebyze viem tak viem prepasovat luditeer7 napísal:dnes ma velmi potesil skvely koncert duran duran, ale aby nebolo vsetko iba dokonale, tak ma nasrala incheba - parkovanie, samotna hala, organizacia odchodu ludi z koncertu. bud zburat, alebo tam uz nikdy neorganizovat podobne podujatia (ale vela dalsich moznosti na vyber nemame, vsak)...
na inchebe totizm brigadujem a poznam to tam ako svoje boty, hold na margo oraganizacnych veci ty musim povedat ze podujatie neorganizuje incheba ale nejaky subjekt ktory si tento priestor prenajima, to znamena ze pokial si subjekt neobjedna ludi co budu dozerat na parkovanie alebo organizaciu ludi (tito ludia su objednavani cez inchebu) tak to proste nebude, takze sa hnevas na zlu stranu
Lexus RX400h (2008)
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
inak je to vzdy a vsade kazdy chce zaparkovat priamo pri dverach takze parkovisko ktore je pred A-halou predsa nebudu vyuzivat ludia ktory dosli na koncert do C haly lebo je to daleko?! predpokladam ze ste parkovali pred A-ckovou halou a to parkovisko bolo prazdne takze tych parkovacich je dostatok len su rozmiestenene po celom arealy a hold ludia sa idu zabavit a tancovat celu noc ale prejst 5 minut peso je uz vela, k hale a dveram to ty povedat neviem pretoze si to riesi vzdy len organizator s dohovorom od hasicou, mi mame vtomto pripade iba kluce a otvarame to co nam povedia, pokial chces zmenu treba lobovat za lepsie miesto, ja inchebu nebranim a tiez vravim ze koncerty nic moc akustika a su urcite lepsie miesta ale vsetko je to o financiach a realnom organizatorovi podujatia (i ked si stale vsetci myslia ze ked je to na inchebe, organizuje to incheba) a nakolko incheba iba ryzuje uspesne na prenajme ich nezaujimaju take veci ako akustika alebo riesenie haly, oni dostanu prenajom a hotovo je to uz iba na organizatorovi ze si prenajima halu , inak odchod ludi nevymyslis pretoze je to proste masa ludi ktora sa potrebuje dostat von v rovnaky cas, v tej hale sa organizuju plesy a spolocenske podujatia s poctom ludi aj 3000+ a nie je problem to dostat dovnutra cez jeden vchod aj vychod pretoze neepride a neodchadza kazdy naraz
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
V sobotu ráno v ZA, jednoznačne mirec12
Výpadovka na Tepličku a v späťákoch nejaký úžitkový Mercedes, pri predbiehaní sme si pekne zamávali a neskutočne mi to zdvihlo náladu 
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných