Rasťo napísal:No by som ho prizabil...alebo ako jeden už tu spomínaný bezkrký - vybral by som bejzbolku a udrbal by som mu späťáky so slovami "nepoužívaš - nepotrebuješ"...

tome
Rasťo napísal:No by som ho prizabil...alebo ako jeden už tu spomínaný bezkrký - vybral by som bejzbolku a udrbal by som mu späťáky so slovami "nepoužívaš - nepotrebuješ"...

Dobré Rasťo, to si musím zapamätaťRasťo napísal:No by som ho prizabil...alebo ako jeden už tu spomínaný bezkrký - vybral by som bejzbolku a udrbal by som mu späťáky so slovami "nepoužívaš - nepotrebuješ"...
Thomas napísal:Keď stojím na jednej frekventovanej križovatke v BA (Račko), semafór červena, predomnou autá, za mnou autá, ráno taký dobre prispatý, všetci stoja...zrazu sa autu predomnou rozsvietia spiatočkové svetlá, za chvílu rana a frajer s Peugeot 406 z okresu RS mi spraví z prednej špz niečo čo pripomína odkvapovú rýnu..

horsie, plne nalozena HTP lowrider s ritou asi 10cm nad vozovkou. tak som vcera pratiahol tie tri valce ako nikdy. smutne je, ze po takom dlhom distanci mi aj toto spravilo radost.... uz nech mam eMeRo prihlsene. toto ma niciThomas napísal:si čakal na kolobežke?

hmm neviem co je vrtanie ani zdvih ale ked to robi sarapatu tak ma to zaujima, vies mi to nejak laickejsie priblizit? kludne ssRasťo napísal:7A by som rozhodne bez upravených vnútorností k 6 tisícom často nehnal. Predsa len vŕtanie 81 mm a zdvih 85.5 mm...
Dik za vysvetlenie, ja to taham ku 6tis jedine ked chcem vyslovene spalit co najviac benzinu a len pri akceleracii -cize kratkodobo. Nejaka dlhsia jazda max v rozmedzi 3500-5000, ked sa ponahlam lebo zo spodu to nic netaha. Tak snad to motor v zdravi prezije:)Rasťo napísal:.....
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní