no my sa asi stale nechapeme....inak sa mi zda...cele to tu vzniklo koli tomu ze som sa rozhodol uzavret stary project..a "dovolil" som si tu zhodnotit aj kennyho aj tvoju robotu a "prinos" do toho stareho projektu ...pretoze sa mi nejak nepacili nazory ake panuju
zareagoval si jesitne a urazene tak ako si zareagoval,pritom aj som bol v tom comente slusny a otvoreny a bez naraziek ,na cokolvek jineho nez na praci na projektu,... vsetci to tu mali moznost vidiet...ja som na to tiez zareagoval,ale mojej reakcii sa moze divit len uplny magor... a uz to tu ide do sraciek...pekne sa ti podarilo odklonit pozornost od veci na ktore som poukazoval...a prekrutit par veci a
1. ja som nikdy netvrdil ze ty mas len same dodrbane projekty, to si ma ty tak asi pochopil...ja ti tvoje uspechy neberem

ja som ale spomenul o netransparentnosti pri silentoch a radach ktore davas ludom pri stavani aut...ano ty mas nazhrnanych informacii zo svojich aj cudzich projektoch a robis si statistiku ale potom to davas ako 100 percentne riesenie a tak by to nemalo byt!! ...ja si dalej stojim za vsetkycm co som v tom zhrnuti povedal o tebe aj kennym a kludne si to vydiskutujem aj verejne ,kdekolvek na zraze alebo pri osobnom stretnuti ....inak neviem ci mas tajny fanklub

....a ked uz do tvojho "fanklubu" som kedysi pratril aj ja ,,,ked som zral kazdu vec co si kde napisal ...ale to uz je hold prec

..to som patril aj do kennyho aj NMT ....
2. neviem no ...mne sa nezda ze sa zosmiesnujem sam....ja som tu nikomu nedaval link na mur narekov...nevyextrahovavam si z textu vetu kde niekto prehodi jedno pismenko ...a potom urobim siahodlhu narazku na to ,ze ak som takyto aj na skuskach tak neviem co...a ze ktovie aky budem doktor...nepoukazujem tu na svoj vek ktory je vyssi ako oponentov -s tym ze tym ho chcem aj s jeho usudkom znehodnotit,...ani tu nemam narazky na skolu ktoru studuje, pripadne povolanie ktore raz bude zastavat a ani to ako ho bude urcite vykonavat, ked tu pise co tu pise....to uz su jake konstrukcie ?!!...,bo vies neviem ci poznas taky citat....ze vek nezarucuje ani mudrost ani rozvahu a ani serioznost ---take daco

a na to tu ja narazam!!! uz to fakt neviem povedat jednoduchsie...
3.moj vek "si trafil" dobre ,asi viem kto ti ho povedal ,tak nemusime sa tu hrat ze si ma odhadol podla mojho vyjadrovania

ale ten pokus presvedcit tu niekoho ze si ho tipol a trafil je tiez "hodny" 44 rocneho cloveka ....

inak no ja som tiez clovek velmi a dlhodobo vytazeny, tak tiez sa mi vzdy nechce vypravat v rukavickach a prejavom hodnym politickej elity a ich hovorcov...a ani hodnym doktora s cervenym diplomom...bo ten mi nehrozi aj ked si o tom presvedceny,-ale dobra narazka-no kedze mam priemer 1,86..hold budem tym padom zly doktor

...ale nebudem sa povysovat nad inych za to ze ja som sa naucil nieco narocne a viem nieco viac...take veci mne dick nepostavia...ja som robil za male mzdy, tazku robotu a chodil hladny spavat ,ja nebudem sa hrat na boha ani ked budem doktor a pride ku mne na osetrenie smetiar ...
4.narazky na to ze aj doktori v pacientovi sem tam neco zabudnu tie som velmi chcel aby mi niekto zvas povedal do tvare nazivo..asi ako ked mi kedysi Ludis nalozil ze som precitlively typek za ktoreho sa musi hanbit v USA

a nech idem plakat do vankusa ked mi niekto posral motor,,
sak na tom ste presne s kennym dokazali jaky alibisti a salamisti ste..ked sa neco posere...samozrejme ked sa zadari tak aby toho boli pomaly plne noviny

strasne by som chcel spomenut dokyho project ale brani mi .....nieco..
5.fuuuha s tym Kalinom si si to tu furt nejak nevyzehlil

...dufam ze sa najde jeden clovek z X ,ktory si to tu nascrolluje dostatocne nahor...bo v tomto bode trvam velmi vyrazne na tom ako si si nasr..do h...

ale chapem ze s kalinom chces spolupracovat a kedze toto forum sa da citat verejne tak musis zastavat urcity politicky nazor do buducnosti
6.voditka ...dnes celou cestou do brna som rozmyslal ze kedze o nich som vedel len ja motorar a kenny...ako ty, tak naisto vies ze to nedodrbal kenny ??

...mne bolo povedane ze mate teraz spolocne asi dake projecty nachystane teda tak mi to vravel o stenkyho a krackenovom myslim a aj danov ...ze tam sa bude spolupodielat ci co... tak si sa rozhodol preskocit na jeho lod bo ta ta este niekam posunie ....
Libor: ale posledny krat....kenny osobne sa mi priznal ze to posral on!!!, a ze ale staremu panovi povedal ze to bola jeho(stareho pana) chyba ze to zle zmeral...ved som to tu citoval a pisal par prispevkov do zadu pre ziveho boha!! ved jak mas 44 rokov tak to je dost trapne uz fakt ...a keny osobne mi potom povedal ze sa tie ZALISOVANE" voditka zrezavali...neboj, budem sa ho este osobne dotazovat!!!...o to urputnejsie ...a idem aj za starym panom osobne...pri jednej trase ked pojdem za kenym...fakt tu nic neporiesis tak sa tu co sa tych voditiek tyka na nic nehraj ...to je rada od hloupeho mladase

darmo mne tu posilas fotky voditek ,chapes vubec co sem tu napsal.....se nestrapni dalsim pripadnym komentem...kenny sa priznal amen
7.este raz k tym silentblokom a uz fakt naposledy...vidis zas tu mas narazky na to aky,seriozny zakaznik je ten z australie bo poslal zalohu a ja akoze asi aky neseriozny bo som neposlal ??
-tu uz fakt zas prosim jedneho z X ludi aby si nascrollovali co som pisal x prispevkov hore....:
-ja som ti pisal sms!,volal!,pisal spravu tu na forum! sak je tu ulozena!!!!!!!...ze: Libor prosimta co su to za silenty co to berete s chalanmi,,kolko stoja od koho su ake to je prevedenie material atd..posli pliz link....MESIAC nic!!..ani sms,ani telefony,iba som videl ze si si precital spravu na fore....potom zrazu mi jedneho dna rano pride sms, ze ty mas nejake silenty pre mna a ze nech ti urychlene poslem take a take prachy ?!?!?!?!
- na to som ich na druhy den odoslal z ciech tebe na ucet...lebo tak je to najrychlejsie... boze s betonovou kockou by som sa normalnejsie dohovoril fakt jak s tebou....tu neni o com tiez necham na inych nech si domyslia svoje...
8.a vstriky si mne osobne tvrdil ze pasnu bez problemov....
tym koncim komenty o tebe uz naozaj...
a teraz kenny : za nim pojdem za par tyzdnov osobne a libor ty si mu este pritazil,,bo teraz ma bude velmi zaujimat preco ti povedal az si pytas prachy za silenty odo mna ,ked moja objednavka dosla s tou na supru ku kenymu a ja,som bol unho vtedy cca 15 tisic czk v pluse..a moje silenty z tej objednavky stali len vyse3tis....to ma bude zajimat kde vtedy boli moje prachy, ze neboli u kennyho doma na policke v krabicke s mojim menom!!!!nachstane ked dojdu dake veci pre mna aby som nemusel robit nahle rychle prevody...do ..pp sak naco som mu asi stale tie prachy do plusu nosil........dobre uz som zas vytoceny
a k tomu "naradiu co sa sem tam zabudne v pacientovi" tak tiez naposledy uz aj pre uplneho debila .
KENNYHO ZBUDNUTE NARADIE V PACIENTOVI:
1.pruser s cerpadlom-diera...ano zvalili sme na toyotu...takze, ked nabuduce pride cerpadlo od toyoty co bude vyzeraz ako plysovy medvedik tak ho tam praskneme a dalej neriesime...ze tam ma dieru so zavitom v ktorej nic neni a ktora usti dnu ,a na cerpadlo sme mali rok casu ...uz mohlo byt aj pozlatene...ale davalo sa vecer predtym jak som mal prist po dvoch mesiacoch tak bodaj by sa vsimlo daco take ....
2.pruser s cerpadlom.remenica -matica ---ppc pruser krasny ,jeden z najunikatnejsich pruserov...tu by som odprisahal keby mal eknny ucna ze to musle osadzovat ten ucen..bohuzial kenny nema ucna na ktoreho by to mohol zvalit..mozno je cas si nejakeh ozadovazit...hlavne dakujeme okrem nemazanemu motoru aj za 70 km jazdeny kevlarovy HKS rozvodak...na ktorom ma zavesenu gitaru teraz
3.pruser s voditkami -kennyho pruser s voditkami,bo sa priznal !!!!!!!!!!!!!!!!,ktore sli 3 mesiace z japonska a nakoniec...pppppp ... inak ten pan robi motory 40 rokov, Libor to je aj na teba dost ???ci ne e? on drzal v rukach viac motorov jak ty ventilov,,,ved som s nim bol vtedy osobne ked som tam mal blok,,,a ten motor bol aj prenho vyzva a chcel sa normalne on stretnut so mnou ako majitelom,,a pokecat preco robim taky motor atd...urcite ho bral viac ako seriovku a daval majzla!!
4.pruser s tym ze cely motor je zasraty jemnymi pilinami a kovovym prachom !!!!!preto je vybraty a v p......lebo motor moze byt,podla niekoho v dielni vedla stola, na ktorom sa brusi a reze polovicu casu z 2 rokov,a na stojane nezakryty...." sak tam budem zajtra nieco primeriavat ,tak naco ho budem furt zabalovat a odbalovat " !! asi takto rozmyslal kenny...
5. POKUSO O OJEB..IE MNA!! osobne pri ksefte s ciernym kabrioletom aka "kenyho odmena za """dokoncenu zltu celicu" " !!!!
6.mrte malych prkotin a odrbov a vodenia za os kennym ,,za cele tie tri roky co auto stalo venku napospas ,,,bo kazdy mesiac od konca prveho roku projektu do konca tretieho roku projectu ,,mi bolo hovorene ze uz ,uz to pojde kazdu chvilu do garaze...
7. TRI sk....ne roky !!!!
tak na dalsi rozhovor s kennym sa obzvlast tesim ,,ani neviem ci budem chciet len peniaze alebo co take...jak mi vlastne splati ten cas!!! a energiu!!! bo prachy fakt nie su vsetko ani tych par "trapnych" tisic eur akoby povedal andy...
a to jak mas koho rad rikej radsi svoji rodine

..jo no pekne si mi to tu zapratal
inak mudrejsi ustupi? ...alebo nevinny nezalezie skor...ale ak tu mal prispevok a potom ho vymazal tak neni o com
ale to sa tyka skor kenyho ...
aj ked nezabudnem na vladovu hlasku ked sme sa konecne po mesiaci a pol trapenia dohodli na dakom spolocnom termine a ja som povedal ze ale po vikende mam skusku ..ale ze dam prednost celice...tak sa mi dostalo otcovskej rady ze "tak sa rozhodni ci chces chodit do skoly alebo robit auto " najprv ma to nasralo a potom pobavilo...kedze mi doslo ze zvladam obe veci ...aj ked su narocne na striedacku..
.jako ja vladovi neberem ze si dal zas kalinu

hold len ja nemam tolko casu si menit tesnenie po kazdom vytoceni do high rpm alebo na ringu ...ale ked mu prdne druhy raz to asi nedate na forum...skoda ze sa vtedy vlado priznal , ,inak by s mohol tvrdit ze vsetkym drzi ,len mne nie
jaaaaj naivita ...no to som teda booool ...sak preto si keny dovoli co si dovolil a preto som bol prefackany aj skusenostou s tebou libor,.....

som veril este na take rozpravky ze ked su dvaja borci na ceskom aj slovenskom fore a su znami ze predsa by neboli schopni .......ale kedze ja som ten co maturoval v naivite u NMT tak ,mi nedal osa aj k vam vyjadrit...
nakoniec bych to za seba uzavrel ..ci uz to je na toy,honda alebo mitsu klube,,na ktorych som ...tak vsade sa ludia nakoniec filmu zhodnu...niekde uz po prvej skusenosti.....ze neni nad to ,si project stavat sam..s nejakou podporou pomocou ano,ale ...ale ...,,bo nikdy nikto to nebude brat seriozne ako ja sam...pripadne sem tam velmi profi veci a tie na ktore je treba high tec vybavenie...dat spravit do firmy to je jasne...pri niektorych veciach je fakt garazovy level nedostacujuci...to bol fail no ...
si vravim ze kks za tie tri roky som sa mohol naucit postavit ten motor sam a aj ho postavit ...na to keby som mal gule vtedy ,,hold mohlo byt setko inak mozno...
jeden priklad uz uplne na zaver za vsetky , aj v dnesnej dobe su ludia ktori ti budu tvrdit ze dotahovat napr hlavu bez momentaku je v poho bo sak kopu motorov uz im tak vydrzalo v pohode....

a len s prdele po par pivach sa priznaj uze kolko srobov na hlave potrhal iza karieru...ale aj tak to budu robit aj dalsi a dalsi a dalsi krat...ja som videl dnes borca dotahovat momentakom aj kolesa na aute...pistolou si ich len nasroboval ...chlapi to bolo jak vidiet vianoce 28.2.
libore i ty i kenny ste borci, minimalne nejvetsi
a andyho a srandistove vyjadrenia uz komentovat nejdem
uzatvaram...amen
a uz mozem pisat o projecte ??hm?? alebo serem na to a pridem predviest az na JSP na konci sezony asi

neh je napatie