ta svajciarska zmizla ked som bo ready ze po nu pojdem tak toto je zaplata na moje zlomene srdieckopatres napísal:parada stenky krasnucka je... a to mi chces este povedat ze chces aj tu celdu na diely zo Svajcu??? alebo uz mas novu lasku...
Stenky - Aurora II (MR2 AW11)
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
Re: Stenky - Stella (Celica ST182) & Aurora (MR2 AW11)

sedi vec stenky uz sa tesim na nu...staci sa potom ozvat...
- miguellito
- začiatočník
- Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59
hehe najprv zavidim potom gratulujem
som nevedel ze ides po nejakej. ja uz to bez mojej nemozem vydrzat a ty taka provokacia ze druha kara. tak to pridem pozret na zraz uz len koli tejto ak na nej dojdes...
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
- stenky
- Toyota guru
V piatok sme s ujom Thomasom vytahovali alternator na repas. No islo nam to perfektne, co si budeme nahovarat. Lepsie tam ten altik snad ani nemohli ulozit 

- stenky
- Toyota guru
Zajtra nas caka den D.
Uteciem skor z roboty a pustim sa do prace na MR2 nech sa moze konecne zacat prihlasovat
Taakze po vyse mesiaci ho tu mame, repasnuty alternator.
Bol tam komplet zly rotor, tak sa zohnal second hand rotor volaky a tiez tam je zla jedna dioda, takze mi bude svietit na palubke vystraha "dobijania". Alternator, az na tu diodku ktora sa vymeni ked sa casom zozenie, funguje na 100% a dobija prudom ako ma. No proste somarinka len

trocha novych kokociniek do motora a okolo motora.

a este drobny tjuning radicky (original kratka paka z MK2 Rev3). proste v celice mi ten TRD gulas strasne vyhovoval a chem sa zbavit toho povodneho falickeho neviemcoho (vyzera to fakt ako sulec hovna a aj sa to divne drzi
)

V pivnitzi ma caka sada novucickych gum Falken Ziex912 185/60 R14 ktore tam zajtra dam nahodit na original 14" (docasne kym nezozeniem "iste" 15 palcove kolesa od jedneho smelinara
)
Jak to zajtra spojazdnim, ideme prihlasovat
tu igelitku si nevsimajte, potreboval som daky biely podklad nech nemam zlte fotky pri umelom svetle
tak aspon trocha reklamy
Uteciem skor z roboty a pustim sa do prace na MR2 nech sa moze konecne zacat prihlasovat
Taakze po vyse mesiaci ho tu mame, repasnuty alternator.
Bol tam komplet zly rotor, tak sa zohnal second hand rotor volaky a tiez tam je zla jedna dioda, takze mi bude svietit na palubke vystraha "dobijania". Alternator, az na tu diodku ktora sa vymeni ked sa casom zozenie, funguje na 100% a dobija prudom ako ma. No proste somarinka len
trocha novych kokociniek do motora a okolo motora.
a este drobny tjuning radicky (original kratka paka z MK2 Rev3). proste v celice mi ten TRD gulas strasne vyhovoval a chem sa zbavit toho povodneho falickeho neviemcoho (vyzera to fakt ako sulec hovna a aj sa to divne drzi
V pivnitzi ma caka sada novucickych gum Falken Ziex912 185/60 R14 ktore tam zajtra dam nahodit na original 14" (docasne kym nezozeniem "iste" 15 palcove kolesa od jedneho smelinara
Jak to zajtra spojazdnim, ideme prihlasovat
tu igelitku si nevsimajte, potreboval som daky biely podklad nech nemam zlte fotky pri umelom svetle

- Legon
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
- Kontaktovať používateľa:
No ved snad sa potom prides na nej ukazat 
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
ja ti dam ze igelitku si nevsimajte
:D akurat som ti isiel napisat, ze jeeej co to tam mas pod tym! 
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- stenky
- Toyota guru
ale nee andy, igelitka je v pohode, az na to divne telefonne cislo
tak dnes som altik nahodil a uz ho nikdy nechcem vidiet, nikdy! rval som ho tam 2 hodiny ale vysledok stoji za to. pekne dobija a ziadna kontrolka napriek jednej prepustajucej diode nesvieti. motor nabehol na supu
jedine co ma serie ze okrem altika som nestihol vymenit nic, ani gume som neprezul
a dalsie co ma serie ze ten uchyt stabilizatora co mi bolo tvrdene ze sa utrhol srob, tak sa neutrhol, sroby tam su len je vyhnita diera komplet okolo. na jesen pojde odhrdovacia kura
tak dnes som altik nahodil a uz ho nikdy nechcem vidiet, nikdy! rval som ho tam 2 hodiny ale vysledok stoji za to. pekne dobija a ziadna kontrolka napriek jednej prepustajucej diode nesvieti. motor nabehol na supu
jedine co ma serie ze okrem altika som nestihol vymenit nic, ani gume som neprezul
a dalsie co ma serie ze ten uchyt stabilizatora co mi bolo tvrdene ze sa utrhol srob, tak sa neutrhol, sroby tam su len je vyhnita diera komplet okolo. na jesen pojde odhrdovacia kura

- Thomas
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 11. Mája 2007, 15:25
Pekne, tak to som rád že už motor fičí..no to nebude len odhrdzovanie, ale aj reštaurovanie ako vidím 
Toyota Celica 2,0 16v 1993 turbo4wd with swap JDM 3S-GTE
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe=1bar, Tial Bov
Toyota Corolla 1,4 VVTi 2004
ex: 2x Celica AT180
- AndyGTP
- Vševed
OT: no to mi ani nepripominaj kamo.. nikto to neskontroloval, tak to takto dopadlostenky napísal:ale nee andy, igelitka je v pohode, az na to divne telefonne cislo![]()
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- stenky
- Toyota guru
Dnes dosiel letny jezisek a doniesol nam daco cim som si nebol prilis isty (pri tej zaplave fake filtrov na nete): Apexi filter... A ze je teda sakramentsky veliky
Pomeriam kam presne pojde, kupim hadice a poj ho! Budeme si prdkat cez sisku 

a cez vikend som si skracoval dlhu chvilu pucovanim a rozoberanim radicky z mk2 rev3... tento vikend mam v plane vymontovat povodnu, taktisto ju vypulirovat a volako rozumne pokombinovat diely.

a cez vikend som si skracoval dlhu chvilu pucovanim a rozoberanim radicky z mk2 rev3... tento vikend mam v plane vymontovat povodnu, taktisto ju vypulirovat a volako rozumne pokombinovat diely.

- stenky
- Toyota guru
volako dlho mlcim az mi je to divne
obcas ma Legon vybombarduje otazkami ze co je nove (asi je mu tiez divne ze mlcim, ja, taky chvalenkar) tak sa rovno pochvalim
medzicasom som nezahalal, tak asi zacnem Celicou
Celica bude kazdu chvilu pojazdna, neviem ci som dakde vobec spominal ze je od aprila odhlasena a z neznamych pricin nefunguje motor. v kazdom pripade zavada sa nasla, sice banalna ale akosik nepredvidatelna. odhaleniu zavady dopomohla trosku emerka. v skratke, lebo nechcem nudit citatela ktory ma radsej obrazky, ktorych dnes nahodim asi az moc vela.
Celica nefungovala preto, lebo "sa" mi pokazili Pulstar sviece. napriek tomu ze iskru hadzali nebola dost silna a preto bola diagnostika neuspesna, koli comu som hladal chybu inde. zamerne pisem "sa" lebo v podstate som si ich omylom odfajcil ja. kupil som si magneticky orech na sviecky ktory sa nema rad s kondenzatormi v Pulstaroch (keby som ja fas cital navody usetrim vela korun za orech a este viac za novu sadu sviecok). potom to slo s celi od 10 k 5. problem bol aj to, ze ako som tak samodiagnostikoval, zopar veci som dokakal (napriklad ten genialny patent na spodny inlet palivovodu do palivoveho filtra). nuz ale tento viked u babicky planujem dat vsetko do poriadku.
celica:
*vymeneny dekel + palec rozdelovaca
*NGK lacnase sviecky
*namontujem gumenu nahradu palivovodu + holender do filtra
*z rozobratej prevodovky zneuzijem diferencial na vymenu (mozno aj volaku inu bizu: synchrony a pod.)
*na ceste je s laskavou dopomocou libora komplet kevlar spojkova sada na 3SGE od Black Diamond
co ma trocha mrzi je ze ako celica stala, tak napriek tomu ze bola pod plachtou, je zasvinena ako keby bola odstavena v kurniku a tusim sa jej "daco" rozumej hrdza zacala chytat na podvozok ako tak stala na travniku. dufam ze kolesa, ajked som ich obcas pretocil, nezosisateju...
a teraz hviezda dna..
MR2:
zacal som chystat diely a to ze to myslim vazne naznacuje aj fakt ze tento vikend sa stahujem do priestrannej dvojgaraze v centre BA
hrdava je ako sa na staru kraksnu patri, obcas si bijem pastou do cela ci by nebolo lepsie kupit daku v lepsiom stave, no tesi ma fatk ze AW11 v dobrom stave je skoro ako jednorozec, takze radsej to spravim ja. napriek tomu, ked si obcas spomeniem na slova predajcu "zas tak rezava neni, je to vetsinou jenom povrchova rez..." tak mam chut volaco rozbit.
nakupil sommedzitym volaky stuff:
*bodypanely z UK (prahy, zadne lemy, bizu okolo zadnych lemov)
*wasserpumpa + stuplik na chladic (ktory vlastne eni nieje na chladici
)
*napinacia kladka (original KOYO)
*zapalovacie kable Magnecor K85
*digidash z AE86
pribeh o teto vyhodnej kupe visi v sekci "predam" 
*volake naradicko (stahovaky lozisk a remenic, skarove mierky, skrabak, podstavce, zdvihak, kluc na olejove filtre, hasiace pristroje
)
*dekel + palec rozdelovaca
*termostat
no a to sme este len na zaciatku.... jak sa v garazi trocha zabyvam, zacnem s totalnou rozborkou
a teraz slubeny fotomaterial:
stary airbox (zniceny poziarom, to je dalsia story, autu asi vyhorel zadny kufor....) a novy tjuning Apexi na mieste

nove prahy (z ebay-u UK) a zadne lemy z Dasunu Cherry N12 (tiez UK)

teraz radim slabsim povaham zavriet oci, predna prava strana na naprave je "mierne" na kashu,prahy takmer tak isto a za zmienku stoji aj zadny kufor ktory neprezil teplo od vyfuku. predny stabillizator mal v tom hrdzavom mieste odhnity uchyt a buchal, tak som ho musel odrezat, no vzdy ked pozriem na tieto fotky az sa hambim ze som s tym najazdil nemalo km.... no fuj

volake tie kokocinky okolo motora

nachystany oj*b na palivovod (co by som ja bez ebayu robil...
nemam cas taketo zhanat po meste tak mi to chodi z britska) a hrajkanie sa s nahradnou S53 z celiky

dalsie body panely, tentokrat spojka prah-zadny lem a zadny lem podnaraznik (od toho isteho UK chlapika) a moj novy zdvihak,volam ho Bob a kupil som ho z CZ spolu s ostatnymi vecami na nete asi tyzden pred tym nez bol podobny na akciu v Lidli

a to je zatial vsetko priatelia
obcas ma Legon vybombarduje otazkami ze co je nove (asi je mu tiez divne ze mlcim, ja, taky chvalenkar) tak sa rovno pochvalim
medzicasom som nezahalal, tak asi zacnem Celicou
Celica bude kazdu chvilu pojazdna, neviem ci som dakde vobec spominal ze je od aprila odhlasena a z neznamych pricin nefunguje motor. v kazdom pripade zavada sa nasla, sice banalna ale akosik nepredvidatelna. odhaleniu zavady dopomohla trosku emerka. v skratke, lebo nechcem nudit citatela ktory ma radsej obrazky, ktorych dnes nahodim asi az moc vela.
Celica nefungovala preto, lebo "sa" mi pokazili Pulstar sviece. napriek tomu ze iskru hadzali nebola dost silna a preto bola diagnostika neuspesna, koli comu som hladal chybu inde. zamerne pisem "sa" lebo v podstate som si ich omylom odfajcil ja. kupil som si magneticky orech na sviecky ktory sa nema rad s kondenzatormi v Pulstaroch (keby som ja fas cital navody usetrim vela korun za orech a este viac za novu sadu sviecok). potom to slo s celi od 10 k 5. problem bol aj to, ze ako som tak samodiagnostikoval, zopar veci som dokakal (napriklad ten genialny patent na spodny inlet palivovodu do palivoveho filtra). nuz ale tento viked u babicky planujem dat vsetko do poriadku.
celica:
*vymeneny dekel + palec rozdelovaca
*NGK lacnase sviecky
*namontujem gumenu nahradu palivovodu + holender do filtra
*z rozobratej prevodovky zneuzijem diferencial na vymenu (mozno aj volaku inu bizu: synchrony a pod.)
*na ceste je s laskavou dopomocou libora komplet kevlar spojkova sada na 3SGE od Black Diamond
co ma trocha mrzi je ze ako celica stala, tak napriek tomu ze bola pod plachtou, je zasvinena ako keby bola odstavena v kurniku a tusim sa jej "daco" rozumej hrdza zacala chytat na podvozok ako tak stala na travniku. dufam ze kolesa, ajked som ich obcas pretocil, nezosisateju...
a teraz hviezda dna..
MR2:
zacal som chystat diely a to ze to myslim vazne naznacuje aj fakt ze tento vikend sa stahujem do priestrannej dvojgaraze v centre BA
hrdava je ako sa na staru kraksnu patri, obcas si bijem pastou do cela ci by nebolo lepsie kupit daku v lepsiom stave, no tesi ma fatk ze AW11 v dobrom stave je skoro ako jednorozec, takze radsej to spravim ja. napriek tomu, ked si obcas spomeniem na slova predajcu "zas tak rezava neni, je to vetsinou jenom povrchova rez..." tak mam chut volaco rozbit.
nakupil sommedzitym volaky stuff:
*bodypanely z UK (prahy, zadne lemy, bizu okolo zadnych lemov)
*wasserpumpa + stuplik na chladic (ktory vlastne eni nieje na chladici
*napinacia kladka (original KOYO)
*zapalovacie kable Magnecor K85
*digidash z AE86
*volake naradicko (stahovaky lozisk a remenic, skarove mierky, skrabak, podstavce, zdvihak, kluc na olejove filtre, hasiace pristroje
*dekel + palec rozdelovaca
*termostat
no a to sme este len na zaciatku.... jak sa v garazi trocha zabyvam, zacnem s totalnou rozborkou
a teraz slubeny fotomaterial:
stary airbox (zniceny poziarom, to je dalsia story, autu asi vyhorel zadny kufor....) a novy tjuning Apexi na mieste

nove prahy (z ebay-u UK) a zadne lemy z Dasunu Cherry N12 (tiez UK)

teraz radim slabsim povaham zavriet oci, predna prava strana na naprave je "mierne" na kashu,prahy takmer tak isto a za zmienku stoji aj zadny kufor ktory neprezil teplo od vyfuku. predny stabillizator mal v tom hrdzavom mieste odhnity uchyt a buchal, tak som ho musel odrezat, no vzdy ked pozriem na tieto fotky az sa hambim ze som s tym najazdil nemalo km.... no fuj

volake tie kokocinky okolo motora

nachystany oj*b na palivovod (co by som ja bez ebayu robil...

dalsie body panely, tentokrat spojka prah-zadny lem a zadny lem podnaraznik (od toho isteho UK chlapika) a moj novy zdvihak,volam ho Bob a kupil som ho z CZ spolu s ostatnymi vecami na nete asi tyzden pred tym nez bol podobny na akciu v Lidli

a to je zatial vsetko priatelia

- Thomas
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 11. Mája 2007, 15:25
Pekne kamoško, tú hrdzu Ti nezávidím...teda klampiarovi čo to bude robiť, už som nejaké foto videl ale je to pekné..bude musieť mať reštaurátorsko-modelárske schopnosti
Inak good work..a nejako sa nám roztrhlo vrece s novými garážami, ty už máš, ja čakám na vypratanie, a Ludo má novú od včera aj s jamou
Inak good work..a nejako sa nám roztrhlo vrece s novými garážami, ty už máš, ja čakám na vypratanie, a Ludo má novú od včera aj s jamou
Toyota Celica 2,0 16v 1993 turbo4wd with swap JDM 3S-GTE
- AndyGTP
- Vševed
hoši.. tak dufam, ze sa vam tam na zimu zmesti jedna AE86 volakde...
lebo ja ten moj srot nemam kde zazimovat zatial. A rad sa na ten dvojzazrak pojdem pozriet!
Inak Marek, k tym veciam z ebayu co pozeram, tak vela veci si kupoval (mozno zbytocne) zo zamoria, lebo pozeram ze palec a dekel rozdelovaca (ci to su tie odomna??) + loziska koyo a podobne veci sa daju zohnat aj v SR predsa. Termostat, dekel chladica tiez. A casto su to japan veci. Ale pokial si to zohnal nejak extremne lacno, tak ok.
parkovanie: nikdy na trave!!!! to je najvacsi killer podbehov a podvozku!! trava dycha a vyparuje sa odtial vsetko zrovna na kasnu! najzhnitejsie su auta, ktore parkuvaju pred rodinnymi domami jednou polkou v jarku!
k tym nosnikom.. no necakal som, ze az tak zle to je. Nevedel som, ze zrovna tento nosnik myslis. Ale da sa to, samozrejme. Len po vyvareni treba mysliet na antikoroznu upravu, potom zatmelenie zvarov a nakoniec nastrek dutin.
Inak Marek, k tym veciam z ebayu co pozeram, tak vela veci si kupoval (mozno zbytocne) zo zamoria, lebo pozeram ze palec a dekel rozdelovaca (ci to su tie odomna??) + loziska koyo a podobne veci sa daju zohnat aj v SR predsa. Termostat, dekel chladica tiez. A casto su to japan veci. Ale pokial si to zohnal nejak extremne lacno, tak ok.
parkovanie: nikdy na trave!!!! to je najvacsi killer podbehov a podvozku!! trava dycha a vyparuje sa odtial vsetko zrovna na kasnu! najzhnitejsie su auta, ktore parkuvaju pred rodinnymi domami jednou polkou v jarku!
k tym nosnikom.. no necakal som, ze az tak zle to je. Nevedel som, ze zrovna tento nosnik myslis. Ale da sa to, samozrejme. Len po vyvareni treba mysliet na antikoroznu upravu, potom zatmelenie zvarov a nakoniec nastrek dutin.
- stenky
- Toyota guru
to som skusal jeden vychyreny shop kde mam skrz britsky MR2 klub aj zlavu. neboj nist, keby tam nebola vidina vyhodneho nakupa tak beriem od vas, ten rozdelovac od vas siel do celikyAndyGTP napísal:Inak Marek, k tym veciam z ebayu co pozeram, tak vela veci si kupoval (mozno zbytocne) zo zamoria, lebo pozeram ze palec a dekel rozdelovaca (ci to su tie odomna??) + loziska koyo a podobne veci sa daju zohnat aj v SR predsa. Termostat, dekel chladica tiez. A casto su to japan veci. Ale pokial si to zohnal nejak extremne lacno, tak ok.
Ale napr, poviem otvorene KYB na aw11 vedia zohnat aj s postovnym za skvely peniaz, aj struny k tomu.
No, setrim kde sa da a ajtak to potom cez vikend prepijem
ked som tam auto daval tak tam bol strk, trava tam proste vyrastla. dokonca sa mi volaka popinava fazula skrz naraznik preplazila az do pozicky (svetla)!!!AndyGTP napísal:parkovanie: nikdy na trave!!!! to je najvacsi killer podbehov a podvozku!! trava dycha a vyparuje sa odtial vsetko zrovna na kasnu! najzhnitejsie su auta, ktore parkuvaju pred rodinnymi domami jednou polkou v jarku!
Thomas: Vsak ked sa tam nastahujem mozme ist okukat ze kto ma lepciu garaz
Naposledy upravil/-a stenky v Streda, 26. Októbra 2011, 11:48, upravené celkom 1 krát.

Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný