moschino-Lexus IS200
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Re: moschino-Lexus IS200
Vzadu to moc otestovane nemam, ale zatial sa mi nikto nestazoval
Velmi tazko sa hladaju na tomto aute nejake negativa..
Takze panove: ako funguje Double lock teda dvojity zamok dveri? Mam hypotezu ze ked raz zamknem tak je raz zamknute ked dva krat stlacim lock tak sa prave druhy krat zamkne...Mam to ,,podlozene,, zvukom pri odomykani: ked som raz zamkol tak raz tukol zamok pri odomknuti ked som dva krat zamkol tak dva krat tukol zamok pri odomykani.... Pisem sprostosti, alebo viete niekto nieco o tom? Ma to vobec nejaku vyhodu?
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
ja mam americku verziu a neviem ci aj vy to tak mate:
auto je zamknute... dam raz unlock, odomnkem len vodica, dam unlock 2x a odomknu sa vsetky dvere... Lock davam preistotu dvakrat stale...
az sa dvere neotvoria do neviem kolko sekund, auto sa automaticky lock-ne
auto je zamknute... dam raz unlock, odomnkem len vodica, dam unlock 2x a odomknu sa vsetky dvere... Lock davam preistotu dvakrat stale...
az sa dvere neotvoria do neviem kolko sekund, auto sa automaticky lock-ne
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Odomknem raz tak odomknem vsetko a este som sa nestretol zeby nejake auto odomklo len vodica..... Iny kraj iny mrav....
Ja ked zamykam tak niekedy az prehnane beham okolo auta skusim vetky klucky ci su zatvorene okna kufor kapota uz mi niekedy j....
trosku prehanam, ale vsak BA.....
A aj mne sa zamkne ked neotvorim do minuty.... Ale vzdy otvorim radsej dvere, aby nahodov som si nezabuchol kluce v kufri a to iste ked zamykam najprv zabuchnem kufor a potom zanmknem: toto fakt nedomysleli v japonsku...
Ja ked zamykam tak niekedy az prehnane beham okolo auta skusim vetky klucky ci su zatvorene okna kufor kapota uz mi niekedy j....
A aj mne sa zamkne ked neotvorim do minuty.... Ale vzdy otvorim radsej dvere, aby nahodov som si nezabuchol kluce v kufri a to iste ked zamykam najprv zabuchnem kufor a potom zanmknem: toto fakt nedomysleli v japonsku...
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
no jak pisem, je to USA verzia 
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
svokor kupil novu hondu a ma to rovnako ako Gabo. Ked stlaci len raz tak sa otvoria iba vodicove dvere, atd.
Potom tam ma nejake skratky, kt. musi postlacat na kluci - aby sa otvorili iba okna, aby sa sklopili spataky, atd.
Potom tam ma nejake skratky, kt. musi postlacat na kluci - aby sa otvorili iba okna, aby sa sklopili spataky, atd.
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
moschino ty platis 180eur za PZP-cku?! hod mi udaje do SS a skusim sa ti popytat lebo kamoska robi v Allianze a vedela mi spravit lepsiu cenu jak co mam v komunalnej
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
aj insane tu ponuka za nejakych 120+ eciek na 2,0 
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
-
K7LEXUS
- začiatočník
- Dátum registrácie: Piatok, 19. Augusta 2011, 14:26
ja to mám na mojom tiež tak ako gabo. USA verzie to mali všetky tak...ja mám dokonca automatické zamkýnanie pri pohnutí auta (v USA je bežné, že niekoho vytiahnu z auta a odídumoschino napísal:Odomknem raz tak odomknem vsetko a este som sa nestretol zeby nejake auto odomklo len vodica..... Iny kraj iny mrav....![]()
Ja ked zamykam tak niekedy az prehnane beham okolo auta skusim vetky klucky ci su zatvorene okna kufor kapota uz mi niekedy j....trosku prehanam, ale vsak BA.....
2006 Lexus IS250
NO to hej aj ja by som bral keby ze ma to zamkne v aute je to dobra vec kedze amerika prichadza aj k naaaam 
ja mam tak, ze ked dam lock tak auto zamkne a ked unlock tak auto odomkne - prekvapivo
ale ci odomnke len vodicove.. ale pokial viem tak nie, unlock mi odomkne vsetky dvere. Nejaky 2x lock som neskusal, ja to beriem tak ze bud je zamknute alebo odomknute, neviem naco niekdo potrebuje 40 stupnov zamykania
lock/unlock a nazdar Máňo.. 
Tak priatelia po dlhsiej odmlke sa znova hlasim
Medzi casom som stihol vymenit olej v diferencialia tiez aj v motore (Eneos 5w30). A dnes som sa konecne odhodlal znovu vytiahnut moje hracky a trosku prebehnut tatosa...

Sice fotky nic moc ale jednoducho ten odlesk a to co ta kozmetika dokaze ma znovu raz posadilo na zadok....
Postup je v podstate totozny s tym ktorym postupoval aj spider cize: umytie, clay+lubrikant, znova umytie, AG Super resin polish a vosk od korytnacky.
Tento vosk som zvolil jednoducho preto ze chcem zaexperimentovat zistit co dokaze ked sa poriadne pripravy povrch....

Medzi casom som stihol vymenit olej v diferencialia tiez aj v motore (Eneos 5w30). A dnes som sa konecne odhodlal znovu vytiahnut moje hracky a trosku prebehnut tatosa...

Sice fotky nic moc ale jednoducho ten odlesk a to co ta kozmetika dokaze ma znovu raz posadilo na zadok....
Postup je v podstate totozny s tym ktorym postupoval aj spider cize: umytie, clay+lubrikant, znova umytie, AG Super resin polish a vosk od korytnacky.
Tento vosk som zvolil jednoducho preto ze chcem zaexperimentovat zistit co dokaze ked sa poriadne pripravy povrch....

Závidím stav laku, Lexík vyzerá fakt pekne
Som zvedavý čo spraví tá korytnačka, mne môj XXX stále drží ako by som auto navoskoval včera. Najbližšie budem asi až pred zimou a skúsim dať 2 vrstvy ak bude čas.. SRPčko si išiel ručne či máš na to prístroj? Mne išli ruky odpadnúť po tom ručnom leštení
(asi som to bral moc poctivo)
Hmmm...dakujem Spider, stav laku nemas co zavidiet, jednoducho svetla farba. Ako som niekde niekedy cital tak cierny lak bez metalizi je najtazsie usrzatelny a lestitelny.... SPR som daval rucne no musim sa priznat ze som to flakal, a este k tomu to schlo velmi rychlo kedze som ho nanasal na slnku nooo ale islo to nejak
mne isli ruky odpadnut pri rozlestovani vosku...som az nadaval
a kedze dnes prsalo tak korytnacka spravila toto az som bol prekvapeny

a kedze dnes prsalo tak korytnacka spravila toto az som bol prekvapeny

not bad.. Musim otvorene priznat, ze moj XXX robi nieco podobne
Ale to rozlestovanie bola naopak brutalna pohodicka, to som si celkom uzival a najma ten pocit ked uz clovek vedel, ze je vo finale..
Inak co stala ta korytnacka a kolko z nej ubudlo? Mozno takto by sa to dalo porovnat s tymi lepsimi voskami, ze ci sa oplati investovat abo ee.. Mna stal vosk tusim okolo 15€ a ubudla tak jedna kavova lyzicka? Proste dost malo, to vyzera tak na 100 voskovaciek urcite..
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní