Goldak- Celica ST182,Yaris
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
- smutok
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
- Kontaktovať používateľa:
Re: Goldak- Celica ST182 2,0 GT-i/1991/
Nemusel tam liat vodu, staci ze nemenil nemrzku. Podla toho co som cital tak etylenglykol s vodou je roztok s velmi silnymi koroznymi vlastnostami vacsimi ako destilovana voda. A ked tam uz definitivne prestanu ucin kovat antikorozne aditiva, tak ani nechcem vediet co by to za par rokov narobilo.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT
- Goldak
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 6. Januára 2011, 18:06
Ták dnes vymenené tyčky stabilizátora na prednej náprave, poriešená elektrika prídavných budíkou / dvojlinka kábel miesto 30cm káblu k baterke radšej meter dlhý končeky zatočené...
Spravené poriadne na očká z poriadnych káblou zatiaľ v motorovom priestore a som zvedavý čo ma čaká pod prístrojovkou
Poriešené/nastavené svetlá /jedno svietilo do oblakov jedno 5m pred auto/ ešte poriešiť žiarovky zatiaľ to vidím na philips night guide.
Zajtra konečne normálne zástery
Výmena brzdovky
S tým zvukom sa mi bude ťažko lúčiť ale výfuck musí ísť preč.Orgány to neberú dobre
Spravené poriadne na očká z poriadnych káblou zatiaľ v motorovom priestore a som zvedavý čo ma čaká pod prístrojovkou
Poriešené/nastavené svetlá /jedno svietilo do oblakov jedno 5m pred auto/ ešte poriešiť žiarovky zatiaľ to vidím na philips night guide.
Zajtra konečne normálne zástery
Výmena brzdovky
S tým zvukom sa mi bude ťažko lúčiť ale výfuck musí ísť preč.Orgány to neberú dobre
BLACK Yaris 70kw 217nm Little TDI killer
ex.RED Celica ST182
ex.RED Celica ST182
Kua, ako som sa potešil, že konečne niekto zo ZH a ono nič.. ale Celda vyzerá pekne, svojho času som nad takýmto niečím aj ja rozmýšlal, ale Lex je Lex.. darmo, srdcu nerozkážeš
dúfam, že sa stretneme na zraze 
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
v ZH bola vyse roka... a este tam je stale Patrix na 7micke 
Naposledy upravil/-a Gabriel Nagy v Sobota, 12. Marca 2011, 12:37, upravené celkom 1 krát.
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ZA či ZH? v ZA by nebol problém stretko s pár ľudmi, ale tam sa teraz moc často nenachádzam.. preto hladám nejakého "komplica" v ZH a okolí.. 
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
opravil som to, v ZH 
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- Goldak
- začiatočník
spider: Njn srdcu nerozkážeš a dúfam že okolnosti dovolia a že sa tam dostanem
Gabriel : Nie náhodou ZH ?
Gabriel : Nie náhodou ZH ?
ex.RED Celica ST182
ex.RED Celica ST182
- Goldak
- začiatočník
Tááák dnes mi došla zátka chladiča a zohnal som zadný diel výfu(c)ku za priateľnú cenu keďže mi ide o to aby mi nezobrali TP s tým čo tam mám teraz (áno už na ňho žaby pindali). Dúfam že tento bude aspoň o trochu tichší a nebudú mocť pindať že je pozváraný kade tade
ešte ho strieknem žiaruvzdornou farbou
Možno ho niekto spozná

ešte k výmene/preplachu brzdovky samozrejme šecky odvzdušnovaky hrany strhnuté takže nové odvzdušnováky,preplach a prišla tam 5,1 tka brzdovka časom keď nebude do čoho pichnúť v robote tak spravím "repas" bŕzd opravné sady mám za paru korún... opieskovať strmene,práškový lak známy mi dlhuje službičku
Otázka do davu
Nikto nemá knoflík kúrenia ? ten čo sa pridáva uberá teplota ? ten môj mi preskakuje
Možno ho niekto spozná

ešte k výmene/preplachu brzdovky samozrejme šecky odvzdušnovaky hrany strhnuté takže nové odvzdušnováky,preplach a prišla tam 5,1 tka brzdovka časom keď nebude do čoho pichnúť v robote tak spravím "repas" bŕzd opravné sady mám za paru korún... opieskovať strmene,práškový lak známy mi dlhuje službičku
Otázka do davu
Nikto nemá knoflík kúrenia ? ten čo sa pridáva uberá teplota ? ten môj mi preskakuje
ex.RED Celica ST182
ex.RED Celica ST182
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
toz to vitaj v klube, aj mne preskakuje a aj ked das novy znici sa ti, ono totiz bud samone lanovody co idu k ventilu kurenia alebo samotny ventil kurenia po 18-20 rokoch kladie sakramentsky odpor tomu kusku plastu....Goldak napísal:Otázka do davu

- Goldak
- začiatočník
Ták ďakujem za info už ma to až tak štvať nebudestenky napísal: toz to vitaj v klube, aj mne preskakuje a aj ked das novy znici sa ti
Ja som chcel pozrieť či niekde nieje prelomený bovden alebo niečo spodné lanko som zhodil ale vrchné k radiatoru mi nedovolilo ani povytiahnuť ten celý ten plast

chcel som vyšróbovať len ten modul kúrenia ale neviem ako to tam japonci dostali ... 2šrúbky hore 2dole samozrejme k 1nej sa nedalo dostať nijak raz nechcel som to nijak znásilňovať tak som to radšej poskladal .... dúfam že nemusí ísť celá palubovka von ??
resp nemá niekto na to ňáky ťah ? všetky 3 šróbky v pohode len k tej poslednej sa nedá dostať ani s malou račnou
ex.RED Celica ST182
ex.RED Celica ST182
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
trik je len jeden, ked das dole to druhe lanko co neslo dat dole, vyhral si. problem je v tom ze ono sa nechce nechat dat dole. musis ho v motorovom priestore odhaknut a trocha sa s tym hrat, kym nepusti. davat to nazad je ovela vacsia psina.
ale ked som to zvladol ja s mojimi labami zvladnes aj ty.
ked som mal dole celu tu vec, slo to lahko aj s tym cuplikom. lanko so vyzeralo byt ztuhnute som mazal a mazal ale nakoniec to slo okej. ked som to zmontoval zasa to blblo takze obvinujem samotny ventil kurenia ze saskuje.
taktiez som spravil chybu ked som skusal ci tam nesadne cuplik od ventilatora... sadol, ale sklzol z neho ten kovovy prstenec co je v tom tvarovom otvore a ked som nan nasadil nevedomky podovny cuplik od teploty, mal som v podstate 2kovove prstence na mieste ksam sa zmesti len jeden, no a zbrusil som si tu osku ktorou sa toci takze som naveky strateny kym sa neodhodlam kupit "novy" ten box s prevodom tiahlami, pripadne ventil kurenia. zatial mam manual
otvorim kapotu na jar nastelujem studeny vzduch, fuka ajtak teply. ale nie tak teply ako keby bolo kurenie zapnute. ono vacsina celic nema studeny a teply ofuk. maju iba teply a skur+ene teply
ale pohraj sa s tym. nechcem ta odradzovat. ja by som sa s tym pohral znova kebyze niesom lenivy a mal by som dake fresh suciastky na to
ale ked som to zvladol ja s mojimi labami zvladnes aj ty.
ked som mal dole celu tu vec, slo to lahko aj s tym cuplikom. lanko so vyzeralo byt ztuhnute som mazal a mazal ale nakoniec to slo okej. ked som to zmontoval zasa to blblo takze obvinujem samotny ventil kurenia ze saskuje.
taktiez som spravil chybu ked som skusal ci tam nesadne cuplik od ventilatora... sadol, ale sklzol z neho ten kovovy prstenec co je v tom tvarovom otvore a ked som nan nasadil nevedomky podovny cuplik od teploty, mal som v podstate 2kovove prstence na mieste ksam sa zmesti len jeden, no a zbrusil som si tu osku ktorou sa toci takze som naveky strateny kym sa neodhodlam kupit "novy" ten box s prevodom tiahlami, pripadne ventil kurenia. zatial mam manual
ale pohraj sa s tym. nechcem ta odradzovat. ja by som sa s tym pohral znova kebyze niesom lenivy a mal by som dake fresh suciastky na to

- Thomas
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 11. Mája 2007, 15:25
No toto som tiež riešil, a nadával a pi...al
Ale ide to, však tuším Stenkymu som to ja sundával (pokiaľ si dobre pamätám), ale naspäť už to dával sám
Pokiaľ si dobre pamätám tak ruku som mal vopchatú smerom od pedálov a tak som to vypáčil..ešte jeden tip, hlavne pri spätnej montáži ale možno Ti pomôže aj teraz, je vybrať ten stredový výduch kúrenia a získaš priestor pre ruku..
Držím palce
Pokiaľ si dobre pamätám tak ruku som mal vopchatú smerom od pedálov a tak som to vypáčil..ešte jeden tip, hlavne pri spätnej montáži ale možno Ti pomôže aj teraz, je vybrať ten stredový výduch kúrenia a získaš priestor pre ruku..
Držím palce
Toyota Celica 2,0 16v 1993 turbo4wd with swap JDM 3S-GTE
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe=1bar, Tial Bov
Toyota Corolla 1,4 VVTi 2004
ex: 2x Celica AT180
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe=1bar, Tial Bov
Toyota Corolla 1,4 VVTi 2004
ex: 2x Celica AT180
- Goldak
- začiatočník
Ták dnes som to znova rozhodil... teda najprv odpojil od ventyla kúrenia ten šiel ľahko, aj klapka chodila ľahko tak problém musel byť rozhodne v lankách alebo v module.. takže opeť raz som preklial snáď každého japonca čo pracuje v toyote
kým som prišiel na to ako sa dáva dole ten plast ktorý je nad volantom bez orýpania,poškodenia /včera som tiež pol hodiny maturoval.../ potom ten druhý v ktorom je modul kúrenia... celý plast vytiahnuť aj s modulom aj lankami a už som videl koľko bije... v prvom rade von tu sk**venu šrúbku na 3 to drží parádne..
Nasadil som nazat bovden všetko premazal aj po vyskladaní to chodí ľahko takže paráda, ten gombík som poriešil tiež ňáke extra pevné lepidlo a prilepil som ten pliešok čo preskakoval do toho plastu nechal som to tvrdnúť zajtra uvidíme robotka aj s ukľudňujúcou prestávkou cca 3/4 hodinka

Bol vytrhnutý ten mordrý bovden s úchytu
kým som prišiel na to ako sa dáva dole ten plast ktorý je nad volantom bez orýpania,poškodenia /včera som tiež pol hodiny maturoval.../ potom ten druhý v ktorom je modul kúrenia... celý plast vytiahnuť aj s modulom aj lankami a už som videl koľko bije... v prvom rade von tu sk**venu šrúbku na 3 to drží parádne..
Nasadil som nazat bovden všetko premazal aj po vyskladaní to chodí ľahko takže paráda, ten gombík som poriešil tiež ňáke extra pevné lepidlo a prilepil som ten pliešok čo preskakoval do toho plastu nechal som to tvrdnúť zajtra uvidíme robotka aj s ukľudňujúcou prestávkou cca 3/4 hodinka

Bol vytrhnutý ten mordrý bovden s úchytu
ex.RED Celica ST182
ex.RED Celica ST182
- Goldak
- začiatočník
Neviem ako to voláte u vás
Ten obal v ktorom je samotné lanko
Napr na foto to modré
ex.RED Celica ST182
ex.RED Celica ST182
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní