spider207 - Toyota Corolla E120 str.40 (ex Lexus IS200 Sport)
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
Re: spider207 - Lexus IS200
tak oco ide? 
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
o to, ze sa mi konkretne do tohto vrazat bubaky nechce
auticku treba ine veci ako nalesteny vyfuk (otazne je ako dlho by vlastne nalesteny vydrzal?)
ako som pisal, skor som rozmyslal nad nejakym pripravkom alebo nastrojom co ma clovek bezne doma, nic specialne teraz kupovat nebudem.. casom ale nevylucujem 
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
ja to skor chcem ocistit stoho dovodu ze na to leti hrdza a uz je aj trochu nakusnuty ako som videl, sice mechanik mi povedal ze by to malo vydrzat ked neoskrem spodok ale hodilo by sa to ocistit a niecim zakonzervovat aby to nekvitlo dalej
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
ten moj vyfuk je v pohode, presne ako mi povedali v servise v Lexe - dostane sa to na nejaku hranicu a tam to ostane.. je spinavy, je tam akoby taky naznak hrdze abo co, ale tam to konci.. diera nikde a dufam, ze ani nikde nebude 
První noc v novém bytě 

- sonnicek
- Toyota guru
nice ja akurat idem riesit garaz co mam na zahrade lebo je tam tolko bordelu ze auto sa mi tam zmesti ale neotvorim ani dvere 
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
pekny bytik 
inak ten vyfuk by som klidne riesil smirglom postupne od hrubsieho az po nejaku 2500 vodny a myslim ze vysledok bude spuer len to chce trochu casu nad tym stravit
najlepsie asi dat dole vyfuk prelestit to a potom nejak zakonzervovat az to nemusis robit stale a hotovo 
inak ten vyfuk by som klidne riesil smirglom postupne od hrubsieho az po nejaku 2500 vodny a myslim ze vysledok bude spuer len to chce trochu casu nad tym stravit
Takze novinky sa udiali, dorazil Xcarlink
Pre neznalych, toto zariadenie umoznuje popocuvat si v aute, ktore nema podporu mp3 suborov, vase oblubene mp3-ky tym, ze simuluje CD menic v aute. Instalacia bola jednoducha, trvalo mi to mozno pol hodku, vsetko pasovalo tak ako malo.. Xcarlink som umiestnil v takom kutiku stredoveho tunela, nie je to na ociach (vlastne to vobec nevidno), ale zaroven je k tomu dobry pristup ked chcem zmenit SD kartu alebo USB kluc prip. pripichnut mobil. S Max-om chceme casom zbuchat nejaku recenziu na tento produkt, kedze sme to objednavali spolu (este raz diky Mato). Zatial mozem len povedat, ze som velmi, VELMI spokojny.
Krabica

Obsah balenia

Po namontovani

No a kedze auticko robi stale radost (a ja som bol v poriadnej euforii z toho zvuku) tak som mu hodil aj sprsku, tentoraz som opat poskocil v metodike umyvania, dal som konecne aspon nejaky PH neutralny sampon. A po umyti s5 do garaze, cize je tu predpoklad, ze auticko vydrzi ciste viac ako 2 dni (zatial moj rekord
).

Krabica

Obsah balenia

Po namontovani

No a kedze auticko robi stale radost (a ja som bol v poriadnej euforii z toho zvuku) tak som mu hodil aj sprsku, tentoraz som opat poskocil v metodike umyvania, dal som konecne aspon nejaky PH neutralny sampon. A po umyti s5 do garaze, cize je tu predpoklad, ze auticko vydrzi ciste viac ako 2 dni (zatial moj rekord

Za malicko Tomas, som rad, ze si spokojny
Uz som stihol trosku viac testovat ten Xlink ,tak dam dokopy nejaky clanok v priebehu tyzdna.
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
- sonnicek
- Toyota guru
som hladny po informaciach chalani piste co ako ... 
No poviem asi tolko, ze co sa tyka hlasitosti tak som sa nedostal dalej ako mam na obrazku (cca polovica). Neviem kto navrhoval audio v Lexe, ale ak nie je v Sport verzii nic specialne tak klobuk dole. Osobne som v aute zatial nic lepsie nepocul. Bolo treba len dodat dobry zdroj (320kbps mp3ku).
- Gabriel Nagy
- Vševed
klasicke audio nieje kvalitnejsie ako mp3?
pekne fotky, klobuk dole.
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Samozrejme zvuk z originálneho CD bude kvalitnejší, ale keďže tieto Lexusácke rádiá trpia práve tým, že CD menič nefunguje, tak toto bola z môjho pohľadu najlepšia varianta vzhľadom na pomer cena/výkon/kvalita. Doteraz som frčal len na FM tuneri a čo si budeme hovoriť - ten IS200ka (aspoň moja) nemá veľmi exkluzívny, aspoň ja sa pohybujem v takých lokalitách kde ten tuner nestíha a občas to "chrapčí". Navyše tam aj tak nič dobré nehrajú resp. sa opakuje 5 pesničiek celý deň dookola - ďakujem, neprosím. Ideál keby táto krabička vedela ešte prehrávať FLAC, ale aj 320ka mp3ka je slušný základ. Veľmi slušný.
A fotky sú odpad, ale keďže momentálne nie je digitál alebo zrkadlovka tak musí stačiť aj mobil.. bohužiaľ
A fotky sú odpad, ale keďže momentálne nie je digitál alebo zrkadlovka tak musí stačiť aj mobil.. bohužiaľ
- Gabriel Nagy
- Vševed
oprava: pekne auto na fotkach (skor tak som to myslel
)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Priateľka skúšala opáčiť svoje jazdecké schopnosti a ja zase opáčiť čo znesie jej 6 rokov starý digitál s vysokým rozlíšením až 3,2 MPix
Potvrdilo sa mi čo stále vravím, že aj x rokov starý digitálny fotoaparát je omnoho lepší ako najnovší foťák v mobile. Darmo, optika je optika, čip je čip.

Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní