dalsi pracovny vikend
ja naivka som si myslel ze to bude za vikend, dva zmaknute.... prdlajz. este mi chyba odliat silenbloky motora Flexanu, ale chybaju mi vrtaky do dreva 20 a 22mm, svine (na vyrobu pripravku). musim pockat kym tata zadovazi. ked budu silace a zivicova farba na nater podvozku Liqui Moly Unterbotenschutz (predsalen, pruzna zivica lepsie odolava kamienkom a chrani pred vlhkom a chemikaliam). zatial fotky random dielov, kde predvadzam frýštýlové striekanie sprejom a lisovanie silenblokov.
a ako bonus sa mi podarilo zalomit srob drziaka stabilizatora. v hornbachu som kupil sadu na vytahovanie zalmenych srobov, no bola mi prd platna, lebo dieru do ktorej sa ma vytahovak zasrobovat sa mi podarilo navrtat extentricky (a to som pouzil jamkar). no pod autom zdvihnutom na drevenych klackoch bolo tak malo miesta, ze som si pripadal ako bannik. no nakoniec som sa rozhodol, ze tu nakrivo navrtanu dieru zvacsim a narezem novy zavit. toto sa mi nastastie podarilo a len dufam, ze ked bol ten zlomeny srob taky tvrdohlavy, nechal sa ukrutit, odmietal sa nechat vyvrtat a dokonca aj vytiahnut, dufam teda, ze tam teda ostane naveky a nenapadne to opustit poziciu, lebo ma dolezitu ulohu. tvori asi polovicu noveho zavitu