...takže ,kým začne new project naplno tak sa este vyjadrím k starému ,bo som si všimol,kadejaké nejasnosti a niektoré veci by som bol velmi nerád aby sa zapamätali nesprávne. Dám si bacha aby som tu mal interpunkciu a písal zrozumiteľne a naposledy dúfam.
Čo sa týka zúčastnených mám výhrady skoro ku každému čo sa na tom nejako spolupodieľal...snáď okrem tych dvoch starých pánov ,z ktorých jeden robil motor a osadzoval vodítka a druhý ten sústružník čo mi pomáhal s chladením.
Dvoch tu spomeniem ale menovite.
Libor.tak tomuto človeku ďakujem za rady a nejaké diely ale neviem či to nemyslím ironicky.Totiž sa mi tak zdalo že on rád odporúča nie veľmi overené diely-myslím naozaj overené....a potom to tak dopadá ...plus naštval ma s vstrekami ,s tym Kalinom tesnením, kere tiež každému odporúčal na počkanie..atd..a hlavne s silentblokami na motor ....ja to tu napisem ,lebo pisal som mu nejako začiatkom jari aj sms aj volal aj pisal na forum(kde sa dá zistiť ,či dotyčný správu videl)….žiadna odpoveď ...Kenymu som vravel viackrát až to teda on skusi s Liborom dohodnuť keď budú spolu volať...bolo mi povedane že jasne jasne....zatial som sa učil na fest ťažku skúšku, asi 3-4 týždne sa nedali viest reči o silentoch..potom ,4 dni pred Patologiou(ppc ľahka skúška) mi pride zrazu od Libora sms ,že bolo mi povedane ,že ti mam poslať dake silentbloky už su na ceste stoja cca už neviem3500 czk pošli mi peniaze ...tak sa porpri tom ako som už uplne na sračky par dni pred skúškou ,keď tí čo sa učili na ťažke skúšky vedia,že každá pol hoďka dobrá bo človek sa sype 14-16 hodín denne...tak zrazu mam riešiť včul silenty a drbal sem sa do čiech do banky osobne, aby to tam mal včas,,bo kebyže pošlem zo slovenska tak jasne že neskoro to dojde....ale hlavne ma srali cely čas tie úžasné odborné odporúčania ...to je parada ,niektorí vedia ,ostatným nevysvetlím.....ale ...že čírou náhodou došli tie silenty s komplet silentami na supru...hmm...tak neviem kto konkrétne to zdržoval a komu som asi zaplatil poštovné....niekto mal postovne zadara super pre svoju supru ??!!
Kenny raz a navždy dúfam: ano človek čo sa mi podujal stavat auto(vlastne len motor) ,,ano technicky zdatny on je …tipujem ze prakticky viac jak Libor…LENŽE :
Sa tu spominali dake kecy o plateni Kennymu a ,že aj lekari zabudnú v pacientovi scalpel…
No,tak poporade…neviem čo Kenny nakecáva ľuďom čo k nemu momentálne chodia a spolupracuju s ním..
Tie peniaze:
1. ja som chcel panovi Jarošovi platiti postupne za odvedenú prácu, ale čo mi bolo povedane cele tri roky!!! Že to sa neda tak po kuskoch rozpočitavať ,ževraj radšej potom na konci naraz naruku !!! Čiže predstavte si že ja cele tri roky neviem aku cenu si dotyčný nakoniec zabije..neviem koľko ani cca sI mam odkladať mimo diely bokom !! nič….no tak potom neviem kde sa tu na fore nabrali tie sračky(pozdravujem Srandistu ,tiež rad pokecam odsobne na dakom zraze)
2. Za ďalšie : u Kennyho-Jaroše som bol skoro furt niekoľko desiatok tisic czk v PLUSE !!..a napriek tomu som mal s nim problem koľko krát objednať ,nejaké diely…ja som chcel niečo …ale bolo mi tlačene do hlavy že to teraz netreba ,že on to nebude objednavať že to stačí potom atd…..napriek tomu že ja ako jediny sponzor projektu som chcel objednavky uskutočnovať ,kedy ja uznam za vhodne a s dostatočným predstihom…ale niekto samozejme už moje prachy nemal na poličke doma ale ich točil ,,…no a tak jasne že potom nemohol objednat drahe veci ked som ja chcel….prdel je že moje prachy mal vlastne on a vlastne odmietol robit objednavky atd…to sa stavalo viackrát…
3. Podotýkam že sa nejednalo o diely ,ktoré treba k niečomu primerať ,a tým pádom je jasné že sa nemôžu objednať ,kým project nepokročí o ďalší krok….o takéto veci nešlo...
4. Za ďalšie,,a teraz poviem o tom “jednom” zabudnuitom skalpeli a na zaver pridám dve čerečničky na tortu..
5. Prvý problem s čerpadlom ,bol pri prvom pokuse o ladenie…ano,Toyota zmenila trocha formu č,erpadla a na čerpadlach sa “objavila” nova diera….najprv som to bral že Toyota to posrala..ale…keď sa to tak vezme tak pan mechanic Kenny mal ten motor tak dlho na –len pre tento motor nazvaranom stojane-že to až pekne neni…to s takýmto pristupom k projektu sa nečudujem že sa posrali aj oveľa vážnejšie veci…šak keď mám tie rozvody pred sebou tak vidím že ta remenica je iná a že nemá správnu dosadaciu plochu ,plus ta matica nesprávna ( druhý scalpel v pacientovi)

plus to že vidím v novom čerpadle dieru so závitom v ktorej nemám nič našrobovane ….tak ano s takým prístupom, že čo mi pošle dodavateľ to tam drbnem a nijak s anad tym nezamyslim,to ani všetko inak dopadnúť nemohlo ….
6. Za ďalšie (treti scalpel) mega pruser s voditkami na ktore som čakal asi 2-3 mesiace..tak na koniec vďaka Kennymu boli nachuja osadene ..bo niekto nedal motorarovi vačky –sa mu ťažilo alebo neviem kde vtedy boli ,keď mali byť k dispozícii!! ...no a Kenny mal tie gule a svedomie na to že keď sa prišlo na to že sa vačky neotočia –bo „niečo“ blokuje stlačenie ventilu....tak mi vravi do telefonu „no pruser s voditky ,vacky maji vetsi lift,voditka bylo treba nalisovat hloubeji ,,ale motorar nevi ze sme to my posrali...sem ho presvedčil že to špatne zmeril ON!!!!!!! „ ..... tak za prve neviem ake MY !!! bo posral to keny ...a za druhe chudak Motorar kerY bude alebo už robil aj motory chalanom z blavy ,,tak ten chudak stary pan kery za nič nemože ,si dodnes mysli že posral niečo na jednom z najdrahších motorov kariery ...pekne ne ??? ten pan totiž to medzi tym jak robil aj na mojom motore mal infarkt ..a bol dlho prace neschopny ...tazže si to nepamatal a dal Kenymu za pravdu...
7. Za ďalšie ešte pritvrdime....nejak najar 2013 si Kenny našiel na nete peknu čiernu celicu 4.gen.Cabrio v Ružomberku ako psvoju cenu za pracu na mojej celice, za ževraj 1200-1600eur...podľa toho ako ukecame majiteľa...(inak k.kota majiteľa pozdravujem ,ak ho niekto poznate z Ružomberka tak mi poslite spravu,jak s nami vtedy vydrbal a vypytam si od neho prevozene a prevolane prachy ,a za moj čas cez skúškové )
8. ale k veci …v polke cesty vo Vrutkach,nam prestal dvihať telefon,tak sme zastavili v Harley Pube ..Keny mi vravi že ,keď tu cabrio dnes kupime že si ju chce na odťahovke odviezť domov….na moj udiv ,že však to je predsa protihodnota za moj project ,že ju predsa chcem mať ja kym nebude moja žltá hotova a že potom si vymenime Kluče od auta za kľuče od auta….ja som navrhoval že keď moju dokonči tak mu tu jeho cabrio naleštenu doručim osobne pri prevzati mojej.No Kenny sa začal vykrucať ,že on už si dohodol šitie strechy a že ten jeho kamos ma čas len teraz,,,si vravim so mnou chceš takto napadne vy.ebať?? Vravim ,že šak jam mam kontakty u nas v na Kysuciach voveteran klube..borci šiju take stretchy ,že masaker…ešte som navrhol že mu to dam ako bonus…ale on ne,,on ju potrebuje teraz on už sa s nim dohodol –pritom podotykam, cabriolet sme este ani nazivo nevideli ani nevedel ci ho bude brat….

…a on mi ešte do xichtu zadre ,že kdovi kdy bude tvoje žluta jezdit a ja už to chci mit na začatku leta ušite ať se mužem s mojou vozit….

kua to mi zabehlo ,že to snaď nemože mysleť važne ,že to vravi do oči človeku od ktoreho to chce ako protihodnotu za ešte nedokončene moje auto!!!! ,na ktorom sa ja s mojou mojou už tri roky nemožem vozit !!!! (štvrtý scalpel)

9. Po tomto už som začal davať kua fest majzla…a vymyslel som plan/bolo mi Jasne že už sa to riadne zvrhava,takže to budme musieť zobrať do vlastných rúk....zrobil som dve skúšky z troch a každemu som povedal že už mam všetky a že už sa idem naplno venovať projektu....mi totiž došlo že keby Kenny vedel že sa budem učiť na ďalšiu ťažkú skúšku tak že sa mi cez ďalšie leto vy.ebe na projekt a ešte by sa bol schopny voziť vysmiaty na svojom cabriolete....tak som skúšku hodil na koniec augusta a začal chodiť na moravu jak naklavir ...to mu bude u mna ešte extra dlho a riadne smrdeť...to sa vyrovname ešte špesialne ,lebo to mi prachy nevynahradia...bude mi musieť odmakať dačo a vratriť mi moj čas a energiu.....pekne sokm si zrepasol brzdy,čo po troch rokoch znamenalo 2 full dni na slnku ,,bo v dielni na moju furt ešte nebolo od zimy sľubovane miesto...chodil som tam asi dva mesace skoro každý týždeň,bo som vedel že kedď s tymito vecami nepohnem ,Kenny to stale bude mať ako vyhovorku že sa koli tomu a tomu nemože pokračovať v projecte…tak som tam sam nachystal celicu na osadenie motora a spojazdnil-rozhybal ju co sa tyka naprav-ložisk-brzd..prus priprava motoroveho priestoru…spaval som v celice posediačky u Kennyho v hangari kde byvalo v lete tak dobrych 35 stupňov a učieval sa tam s baterkou po nociach Patofyziologiu-Hulín 1453 stran ,nevyspaty do.ebany...kto chce nech sa popyta znamych medikova alebo doktorov čo je to za kniha a čo je to za masaker skuška v Blave....ale držal som hubu...čo by som neobetoval ,len neh to už je hotove...frajerka pindala atd...no chlapi take leto nikomu neprajem ani v najhoršom sne .A furt som nevedel na čom som v projekte a u kenyho ,kery si začal myslieť že ten obchod s tym cabriom som mu naschval dodrbal ja a že som sa dako dohodol s tym chu.om z Ružomberka.....jasne kua ..preto som cez skuškove si odsral deň a robil si vylet koli Kenyho debilnemu cabriu ...este ja ochotny chuj....
10. Ale keď už som sa nasral a dohodol V Propdm ladenie už nebolo cesty spať..a Kenny zosraty začal makať na priprave auta na ladenie…nakoniec to v propdm nevyslo koli ich dovolenkam..ale dobre aj tak bo Kenny auto aj tak nestihol pripravit …aspon som tym padom nebol v prahe za debila že som nedostavil nachystane auto na dohodnuty termin….
11. …to je zhruba všetko zhruba bo prkotin bolo veľa a su vypisane v mojom topicu skoro vsetky….
12. Takže ak ešte neikto bude mať nejaky užasny nazor na mňa alebo bude veriť Kenyho kecom ktore tam u seba vyprava v mojej nepritomnosti..tak pre tych mam navrh ..pekne do oči si to prosim povedať pripadne dufam že raz budem na zraze kde bude aj Kenny a kludne všetkym odpoviem aj pred nim toto iste…bo za tieto svoje slova davam ruku a svoju česť do ohňa…..dojdem napriklad určite na Japan street parking ale aj ine ,,asi ale s inymi dvoma projektami-na Swap, ktore som už mal nachystane a ktore som musel rozbehnuť aj napriek nedorobenej celice..ktora priznam sa teraz bude prebiehať strašne pomaly…ale primarne dam prednosť jej a ak sa ju podari do konca augusta hotova tak na tento konkretny zraz pridem na nej prednostne...
13. Takže to bol cely pribeh YELLOW MAMBY ….škoda ,obrovske šťastie ,,ako povedal jeden kamoš,že neni stredovek..inak by sa to priznam sa riešilo uplne inak...len nemam čas behať po sudoch ani po basach

...ale skuste si predstavi ake ťažke je sa udržať na uzde pri takychto veciach ...ešte aj teraz celu zimu som musel začať znova boxovať a vymlatiť sa ,bo inak som mal každy druhy ďeň nutkanie sadnuť do auta a do dvoch hodiek tam byť a riešiť to po starom.....ale učil som sa na skušky tak som sa držal v chlade...
14. Dam tu fotku toho čerpadla kere ako uvidite takto vypada po 76 km a dakych 9 motohodinach ...je v nom nasekany hlinikovy bodrel –prasok jemny ako muka ..neni magneticky takze ne neni to z capov a kruzkov ...fotku vane s tmy bordelom nemam bo po sundani letela od nervov cez celu dielnu a rozplacla sa o stenu...vo vrtuli cerpadla su „nastrielane“srapnely atd...inak ten Permatex ..je krasne namrdany po celej klukovej skline znutra

15. Dalej aj celkove to ladenie a veci kolo toho ,za to mam tazku hlavu aj na IMF a borcov okolo toho ...takto si profesionalizmus nepredstavujem vo viacerych oblastiach ale ok ...drzim im palce v dalsich pokusnych projektoch a ziskaniu novych zakaznikov...ide mi o prasknute piestne kruzky a podpalene ventily ..ale uz to j.bem sam som sa unahlil...radsej pojdem fakt do profi firmy s profi zazemim ...aj ked ECU ako taka je podla mna vydarena a vsak je furt vo vyvoji ale fakt to ladenie tie rady po telefone a celkovo to je amaterizmus cele...nikto poriadne ochotny pritom na stranke je vypisany kadekto ze?? .. len nikto nemoze...teda Vlado sa aspon snazil najst cas no...aj ked aj ked..
No..tazkže oficialne zahajujem project “LA ANGELITA” začal som ho repasom altiku Denso komplet zrenovovany …..ten motor pojde postupne ,zhanam diely a a dodavatelov…v juni juli idme osobne do californie do CP pistons…pripadne bud ja alebo kamos zozenie ojnice bud Eagly v Utahu..alebo mam este jedno želiezko v ohni …to ktore som chcel povodne aj do tohto motora z britanie…len potom som sa nechal ukecat na Eagle bo niekto mal dodavatelov a provizie

a nebol som to ja… ale na to už tiež serem že mi vtedy prišla jedna ojnica rozbalena a odstiepene kus „vložky“ v piestnom čape....niekto sa dobre vtedy cezo mna chcel zbavit svojej sady....tak ako by ma zajimalo kolko ludi si nacenilo tie silenty atd...a teraz už naozaj :
POJECT „LA ANGELITA“ beginns .....