Stenky - Aurora II (MR2 AW11)
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
Re: Stenky-Stella (Celica ST182) & Aurora & Aurora II (MR2 A
tiez som tie pliesky nikdy nemazal...
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
pecka doktorko!!! ehm idem teraz tiez repasovat brejky tak daj tvoj nazor aky by mal byt postup ak by som chcel byt dokladny a nebal sa potom hrdze a opadanej farby...
mam tu pana jedneho co mi ich opieskuje kompletne a pozinkuje no len neviem co ten zinok spravi na tych brzdach...
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
smugi: no je to tam prilis exponovane miesto. V lepsiom pripade to vymyje, v tom horsiom sa tam nachyta cestny a brzdovy prach na mastnotu a bude to zadierat. A ked sa to tam este pripecie, no lahoda 
pato: ako pozinkuje? nastudeno sprejom ci dako tepelne? popravde, po ocistenim tomu daka ochrana chyba, zinok je ideal. ja som to len sprcol zinkovym sprejom, ale ten mam pocit neposkytuje taku galvanicku ochranu ako ziarovy zinok... mat tak dakoho kto mi vsetko ziarovo pozinkuje, rwpasujem napravy od rana do vecera
pato: ako pozinkuje? nastudeno sprejom ci dako tepelne? popravde, po ocistenim tomu daka ochrana chyba, zinok je ideal. ja som to len sprcol zinkovym sprejom, ale ten mam pocit neposkytuje taku galvanicku ochranu ako ziarovy zinok... mat tak dakoho kto mi vsetko ziarovo pozinkuje, rwpasujem napravy od rana do vecera

typujem ze aj vypecie lebo robi v takej firme kde maju tieto veci dostupne...mozno blbe prirovnanie ale jedno mam...: nasi si dali cca 5 rokov dozadu opieskovat a pozinkovat taky stary sijaci stroj a uz asi 2-3 roky je vonku na dazdy,leto zima ako dekoracia zahrady a nieje na nom kusok hrdze...ale zase tych brejkovych XY stupnov asi este nemal...
- stenky
- Toyota guru
Zinok znasa teplotu dobre. Ved je to kov 

- stefan-celica
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Septembra 2008, 20:07
tam kde som daval eloxovat remenice aj zinkuju, cenu neviem, ale myslim ze v BA a okoli bude xy firiem ktore sa tomu venujustenky napísal: mat tak dakoho kto mi vsetko ziarovo pozinkuje, rwpasujem napravy od rana do vecera
k farbe na strmene, ja som natieral strmene farbou na beton (taka bola
Toyota Celica T20 ST202 129kw 3SGE McPherson
376 916km, Evans Coolants, K&N, PUR 80Sh
Renault Trafic 2.0dci M9R L2H1 toto auto my bol čert dlžný
Subaru Legacy AWD 2.0 boxer EJ20 318 000km
Renault Trafic 2.0dci M9R L2H1 toto auto my bol čert dlžný
Subaru Legacy AWD 2.0 boxer EJ20 318 000km
- stenky
- Toyota guru
Jasne ze su tu firmy, len moja pracovna doba sa nezlucuje s tym , ze by som si to tam nosil. Je jednoduchsie a asi aj lacnejsie to zavesit na nos dakemu znamemu 

- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
ja mam alu brzdy a su eloxovane .-D
len nedaj zinkovat kotuce
teda treciu plochu na kotuci 
len nedaj zinkovat kotuce
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- stenky
- Toyota guru
To sa zoderie z trecej plochy raz dva, ale je to zbytocne
zinok sa topi pri 420*C a nieje tvrdy.

- smugi
- panic
- Dátum registrácie: Streda, 12. Januára 2011, 09:51
no preto som sa pytal na medenu(grafitovu) pastu, tu ja som nauceny nanasat presne na tie trecie plosky(i kde tlaci piestik,i na druhu platnicku),lepsie sa to klze,ochrani voci hrdzi a ked to rozoberas i po nejakej dobe ide to dole ovela lahsie...lebo tam stale nieco ostane. Nie je to z mojej hlavy, ale "kto maze ten jede"
A presne to co Patres spomina chcem aj ja spravit,ale s podvozkovymi castami, nechcem to vidiet po roku niekde hrdzaviet...tak to rovno pozinkujem a dufam bude pokoj. Dufam sem das Patres potom nejake foto.
A presne to co Patres spomina chcem aj ja spravit,ale s podvozkovymi castami, nechcem to vidiet po roku niekde hrdzaviet...tak to rovno pozinkujem a dufam bude pokoj. Dufam sem das Patres potom nejake foto.
Good drivers have dead flies on the side windows. (Walter Röhrl)
"For a pure sports car, it must be internal combustion" (Mazda Motor Corporation's sports car chief Nobuhiro Yamamoto)
toyota MR2 MK1...nova laska
"For a pure sports car, it must be internal combustion" (Mazda Motor Corporation's sports car chief Nobuhiro Yamamoto)
- KLingO
- začiatočník
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júla 2009, 16:29
- Kontaktovať používateľa:
tie pliesky jednoznacne namastit .. mne sa zasekavali platnicky na zadnych brzdach a po namasteni uz nic take nenastalo
EX:Auris 2009 1,6Vmatic M/T ExNavi
- smugi
- panic
- Dátum registrácie: Streda, 12. Januára 2011, 09:51
jaj,a zabudol som na este dolezitejsie, natriet to pod plieskamiii, lebo ked hrdza pod nimi napuci,nadvihne ich, cele to je na pucu a zasekava sa...skuste,nic nepokazite. Prave naopak.
Good drivers have dead flies on the side windows. (Walter Röhrl)
no dam foto ale do svojej temy potom...
stenky ja by som si to tiez najradsej robil vssetko sam ale ako sa poznam nebolo by to na takej profesionalnej urovni ako ja sam chcem pre staru damu...
stenky ja by som si to tiez najradsej robil vssetko sam ale ako sa poznam nebolo by to na takej profesionalnej urovni ako ja sam chcem pre staru damu...
- stenky
- Toyota guru
Profesionalitu ti na SK-CZ zaruci malokto. Ak daco chces poriadne, radsej sa to nauc. A nakup si na to veci. Vela sa toho da zvladnut svojpomocne. Osobne sa nepustam len do elektriky lebo jej nerozumiem, do kasne lebo neviem zvarat a do prevodoviek lebo pripravky stoja majland. Iked jednu S53 som tak skusmo rozmontoval, ale to je len 10% uspechu...

Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní