spider207 - Toyota Corolla E120 str.40 (ex Lexus IS200 Sport)
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
Re: spider207 - Lexus IS200
to kupis uz hocijake bezpecaky za 42 eur hocikde a s ovela vyssou kvalitou a zabecpecenim, ja som kupoval svoje cierne mc gardy za 45 eur a strieborne by ma vysli okolo 40
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
Schvalne zajtra si najdem tvoje auto a mozno aj teba ak budes v robote....
A myslim si ze lepsie matice ani niesu.....teda pozri moju themu niekde tam budu na kolesach....
Edit: Sonnicek mame take iste len farba ina....
A myslim si ze lepsie matice ani niesu.....teda pozri moju themu niekde tam budu na kolesach....
Edit: Sonnicek mame take iste len farba ina....
spider - to je nenormalna parada!!!!!!!! Kukal som na tie disky 3x, jak sa mi pacia na aute. Chcem viac fotiek!!!!!!!!
Jo a tie poistne treba. Inak mam take, ako opisuje moschino, este sa vonkajsia cast aj volne toci a stali ma 18E
Jo a tie poistne treba. Inak mam take, ako opisuje moschino, este sa vonkajsia cast aj volne toci a stali ma 18E
auto: Fun Or Racing Daily in STyle with More Power 260 - 267hp a 398Nm bratm
priblizovadlo: Honda City 1.4 Cool
predtym: dlllho dlllllllho Corolla E10 5D : 1,3 16V EFI : KS-One
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
spider, ani to neries, dam aj tie bezpecnostne matice
4ks aj s jednym adapterom... bol len jeden ku nemu, ked som to kupoval od MR.S ...origos toyota yvonka hladke...
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Gabriel, budem sa Ti klaňať a uctievať Ťa
Dnes som bol prevetrať auto do BB a bol to fajný test kozmetiky na aute. Celkovo môžem povedať, že som naozaj spokojný. Vosk fungoval dobre, tvorili sa rôzne kvapôčky vody a tá potom pekne stekala dole. Takisto aj údržba vyzerá byť v pohode, ked sa počasie umúdrilo a slnko auto vysušilo tak ostal len taký jemný prach z ovzdušia, ktorý išiel bezproblémov dole mikrovláknovou utierkou. Radosť takto auto udržiavať
Ale presne kvôli tomuto som to robil, jednak ochrana auta a jednak jednoduchšia údržba. Takže som veľmi spokojný, že sa potvrdilo čo som očakával. Btw, auto vraj "vôbec" nevzbudzovalo pozornosť, naleštené, čierna farba a v kontraste s tými diskami - proste paráda! Neskutočne sa mi to páči. Legon, fakt škoda, že ma nemal kto vyfotiť lebo som chodil vysmiaty ako mesiačik na hnoji
Pre radosť kuki-ho, spravil som aspoň jednu cvak mobilom, vôbec to auto na parkovisku nesvietilo

Viac fotiek by som rád spravil aj ja, ale momentálne nepraje počasie a navyše miesta čo som mal vyhliadnuté tu v okolí sú teraz trošku nedostupné resp. tam špatia nejaké veci, takže uvidíme kedy čo bude. Ale nejaký serióznejší photoshoot by som si veru dal
Dnes som bol prevetrať auto do BB a bol to fajný test kozmetiky na aute. Celkovo môžem povedať, že som naozaj spokojný. Vosk fungoval dobre, tvorili sa rôzne kvapôčky vody a tá potom pekne stekala dole. Takisto aj údržba vyzerá byť v pohode, ked sa počasie umúdrilo a slnko auto vysušilo tak ostal len taký jemný prach z ovzdušia, ktorý išiel bezproblémov dole mikrovláknovou utierkou. Radosť takto auto udržiavať
Pre radosť kuki-ho, spravil som aspoň jednu cvak mobilom, vôbec to auto na parkovisku nesvietilo

Viac fotiek by som rád spravil aj ja, ale momentálne nepraje počasie a navyše miesta čo som mal vyhliadnuté tu v okolí sú teraz trošku nedostupné resp. tam špatia nejaké veci, takže uvidíme kedy čo bude. Ale nejaký serióznejší photoshoot by som si veru dal
- teer7
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Apríla 2008, 21:12
spider, tak tieto disku mu pristanu uplne najviac! 
Lexus RX400h (2008)
Toyota Corolla Verso 1.6 VVTi (2003)
ex: Toyota Previa 2.4 GL (1997)
ex: Toyota Previa 2.4 GL (1995)
Toyota Corolla Verso 1.6 VVTi (2003)
ex: Toyota Previa 2.4 GL (1997)
ex: Toyota Previa 2.4 GL (1995)
- Legon
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
- Kontaktovať používateľa:
spider207 napísal: ...
Legon, fakt škoda, že ma nemal kto vyfotiť lebo som chodil vysmiaty ako mesiačik na hnoji![]()
...
...

Edit > ked si das fotku velmi zosvetlit HDRkom alebo niecim podobnym tak ti tam svietia zuby ako sa skeris
Naposledy upravil/-a Legon v Pondelok, 23. Apríla 2012, 00:31, upravené celkom 1 krát.
Dakujem!. Je to fakt parada, nadherne disky a nadherne mu sedia!!!!!!!!!!!!
Legon, bolo to fotene len mobilom takze som mal co robit aby to bolo vidno aspon auto, nieto este mna
(inak v originali tam ten mobilovy cip spravil neskutocne farebne kreacie).
Vdaka kuki, uplne to auto ozivili, na tom ciernom sa krasne vynimaju a v kombinacii s lestenkou a voskom je to tutti-frutti
(Aspon podla mna.) Inak dnes ma napadlo jedno zaujimave miesto na fotenie tak uvidime, mozno sa dam na nejaky mensi photoshoot. Len s tym mojim obycajnym digitalom toho vela nevykuzlim, ale tak pokusime sa no..
Vdaka kuki, uplne to auto ozivili, na tom ciernom sa krasne vynimaju a v kombinacii s lestenkou a voskom je to tutti-frutti
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
Spider dojdi do BA, nech ma naucis poriadne sa starat o auto
az teraz som precital ten clanok o ''starostlivosti''(bol som v robote a citat taky clanok na mobile je mozno tak pre nevidiacich) a klobuk dole 
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
Dnes som si spravil menší výletík jednou dolinou za účelom menšieho photoshoot-u. Aj keď počasie nebolo na fotenie úplne ideálne, niečo sa predsa len podarilo nafotiť. Dúfam, že poteším nielen Kukiho oko
Fotky majú len minimálne úpravy, sú v podstate také ako vyšli z foťáku.

(Pre mňa "Shot of the day")

(Pre mňa "Shot of the day")

Moje oko je velmi potesene! Krasne fotky! Len tam tu prirodu furt kazi to cierne auto 
Nie, vazne, teraz ISko vyzera 2x tak dobre ako s tymi predoslymi kolesami. A to myslim vazne. Je naaadherne. Fakt super tam tieto origo kola pasuju. A co sa tych stredov tyka, mne sa pacia takto. Teda z fotiek urcite, vobec by som ich neriesil. Takze este raz - parada, gratulujem!
Nie, vazne, teraz ISko vyzera 2x tak dobre ako s tymi predoslymi kolesami. A to myslim vazne. Je naaadherne. Fakt super tam tieto origo kola pasuju. A co sa tych stredov tyka, mne sa pacia takto. Teda z fotiek urcite, vobec by som ich neriesil. Takze este raz - parada, gratulujem!
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
šotofddej sa aj mne paci
a henta fotka z boku, s otvorenym kufrom a kapotou, aaaaaa.... to uz nerob!
Neznasam take fotky. Ako kedysi prve "anglicaky" na reklamnych plagatoch, ked ukazovali ze "aha, otvara sa tomu kufor"... A najviac ma vie zabit ked niekto foti auto do inzeratu a ma tam fotku s pootvaranymi kuframi, dverami, este aj stresne a snad aj dekel nadrze... Jaj...
a henta fotka z boku, s otvorenym kufrom a kapotou, aaaaaa.... to uz nerob!
Neznasam take fotky. Ako kedysi prve "anglicaky" na reklamnych plagatoch, ked ukazovali ze "aha, otvara sa tomu kufor"... A najviac ma vie zabit ked niekto foti auto do inzeratu a ma tam fotku s pootvaranymi kuframi, dverami, este aj stresne a snad aj dekel nadrze... Jaj...
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
fakt to plati kolesa robia auto a tieto mu sedia krasne
a auticko stale nalestene super
palec hore
no musim povedat ze ondrik ma stou fotkou pravdu ani mne vobec nesedela mal som z nej divny
pocit ale ostatne nadhera
palec hore
no musim povedat ze ondrik ma stou fotkou pravdu ani mne vobec nesedela mal som z nej divny
pocit ale ostatne nadhera
Toyota Corolla E12 1.4 VVTi
Ja by som to nevidel az tak zle... Naopak ma to inspirovalo...
si tam mal postavit niekoho s kufrom, alebo seba.....ano tu kapotu zatvorit a mas cisto reklamnu fotku...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní