Stenky - Aurora II (MR2 AW11)
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
- JRD McLAREN
- začiatočník
- Dátum registrácie: Nedeľa, 21. Októbra 2012, 21:45
Re: Stenky-Stella (Celica ST182) & Aurora & Aurora II (MR2 A
..pridavam sa do klubu spojarov ... 
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
montaz Standalone a PiggyBack jednotiek
- JRD McLAREN
- začiatočník
- Dátum registrácie: Nedeľa, 21. Októbra 2012, 21:45
preklep.... SPOJKAROV ...
EDITED:
..este ze mam ten bicykel...
EDITED:
..este ze mam ten bicykel...
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
By som vyhlasil tento rok za rok spojky
. Ja som menil moju vo februari (lebo klzala)
Nastastie islo o vyrobnu vadu a vymena bola na zaruku.
stenky - gratulujem k rozhodnutiu postavit celicu na nohy. V tvojom pripade nepochybujem, ze to bude skvelo odvedena praca a paradny vysledok. A uzijes si s nou na pretekoch kopec srandy. Drzim palce
stenky - gratulujem k rozhodnutiu postavit celicu na nohy. V tvojom pripade nepochybujem, ze to bude skvelo odvedena praca a paradny vysledok. A uzijes si s nou na pretekoch kopec srandy. Drzim palce
auto: Fun Or Racing Daily in STyle with More Power 260 - 267hp a 398Nm bratm
priblizovadlo: Honda City 1.4 Cool
predtym: dlllho dlllllllho Corolla E10 5D : 1,3 16V EFI : KS-One
priblizovadlo: Honda City 1.4 Cool
predtym: dlllho dlllllllho Corolla E10 5D : 1,3 16V EFI : KS-One
Stenkynen, keby si nahodou nevedel uplne presne co a jak, tuna mas motivacne video http://youtu.be/zhxYCG2_6S4stenky napísal:... cela celica sa bue uberat motorsport smerom...
Naposledy upravil/-a Joey v Piatok, 2. Mája 2014, 08:44, upravené celkom 1 krát.
- Legon
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
- Kontaktovať používateľa:
Myslim ze dobre rozhodnutie

- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
vsak Thomas je ta osoba co ma ukecala na nezapalenie 
dakujem boys. nebudem z toho robit miss sympatia, pojde hlavne o funkcnost. sam neviem zatial kde to skonci
dakujem boys. nebudem z toho robit miss sympatia, pojde hlavne o funkcnost. sam neviem zatial kde to skonci

- Srandista
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 26. Júla 2009, 13:46
A ako daily car ti teda zostava MHD alebo pesibus? 
Hyundai i30 1.5 T-GDI 2022, cervena
Toyota Corolla 1.8 TS 2003, cervena
Ex: Toyota Corolla 1.3 G6 1998, cervena
Family: Toyota Yaris 1.3 2006, modra metaliza

Toyota Corolla 1.8 TS 2003, cervena
Ex: Toyota Corolla 1.3 G6 1998, cervena
Family: Toyota Yaris 1.3 2006, modra metaliza

- stenky
- Toyota guru
zatial MR2 a o cca mesiac a pol bude firemny Hunady i30 takze o auta nebude nudza 

- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
do toho urcite nesadnes, lebo take gumove riadenie ake ma hnojdaj ta velmi rychlo bude nutit presadnut do mr-kystenky napísal:zatial MR2 a o cca mesiac a pol bude firemny Hunady i30 takze o auta nebude nudza
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
- stenky
- Toyota guru
Stenky Racing Celica Update. Dnes sa upratovalo a fotilo.
Prevodovka bola z vnutra komplet zasvinena prachom z lamely zrejme trocha zlepeneho olejom. Smrdelo to ako po cerstvom zvarani.

Po mechanickom ocisteni dratenym kotucom v akuutahovacke + hektomililitre TRW cistica na brzdy

Podobne motor

A po ocisteni

Gufero kluky to ma za sebou. Ked som vyberal sroby zotrvacnika, boli komplet od oleja. Otazka je ci sla najskor srat spojka a ta odfajcila gufero, alebo presakoval olej a ten odfajcil spojku. Skor to druhe. Vid fotozaznam zotrvacnika a spojky. Len dodam, ze zotrvacnik je z BEAMSu (Gabo potvrdi) a vazi len 6kg!!! Aftermarket odlahcene sa hybu v okoli 4.5kg
Vyfajceny zotrvak. Pojde na opracovanie-zrovnanie a pritlak novej spojky bude vzhladom na opracovanie nastaveny tak aby utiahol krutak motora.

Vyfajceny pritalcak a lamela. Trocha filajova. Neviem ci do vyroby ale tipujem ze od prehrievania

Dali sme dole aj prednu vystuhu naraznika. Na povodnej ocelovej je vidno ze bola burana. Co to je na nej poohybane alebo odrezane. Pojde tam hlinikova z CS ktora sa mi uz davnejsie vala na polickach. Okrem toho, ocelova ma 8.5kg, CS 1.5kg

Cerstvo nastriekana zanovna lista, ani neviem ako ju nazvat, no drzia na nej pozicky a na starej, buranej jedna moc dobre nedrzala. Nastriekane sprejom na vyfuky, lebo bola biela, tak aby to nekricalo. Ine nebolo poruke

FF2. Front engine Front wheel drive Two seater

Prevodovka bola z vnutra komplet zasvinena prachom z lamely zrejme trocha zlepeneho olejom. Smrdelo to ako po cerstvom zvarani.

Po mechanickom ocisteni dratenym kotucom v akuutahovacke + hektomililitre TRW cistica na brzdy

Podobne motor

A po ocisteni

Gufero kluky to ma za sebou. Ked som vyberal sroby zotrvacnika, boli komplet od oleja. Otazka je ci sla najskor srat spojka a ta odfajcila gufero, alebo presakoval olej a ten odfajcil spojku. Skor to druhe. Vid fotozaznam zotrvacnika a spojky. Len dodam, ze zotrvacnik je z BEAMSu (Gabo potvrdi) a vazi len 6kg!!! Aftermarket odlahcene sa hybu v okoli 4.5kg
Vyfajceny zotrvak. Pojde na opracovanie-zrovnanie a pritlak novej spojky bude vzhladom na opracovanie nastaveny tak aby utiahol krutak motora.
Vyfajceny pritalcak a lamela. Trocha filajova. Neviem ci do vyroby ale tipujem ze od prehrievania

Dali sme dole aj prednu vystuhu naraznika. Na povodnej ocelovej je vidno ze bola burana. Co to je na nej poohybane alebo odrezane. Pojde tam hlinikova z CS ktora sa mi uz davnejsie vala na polickach. Okrem toho, ocelova ma 8.5kg, CS 1.5kg

Cerstvo nastriekana zanovna lista, ani neviem ako ju nazvat, no drzia na nej pozicky a na starej, buranej jedna moc dobre nedrzala. Nastriekane sprejom na vyfuky, lebo bola biela, tak aby to nekricalo. Ine nebolo poruke

FF2. Front engine Front wheel drive Two seater

Naposledy upravil/-a stenky v Sobota, 17. Mája 2014, 23:00, upravené celkom 1 krát.

- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
pekne stenky
ako vidim, s Tomasom ste sa nenudili... taku podobnu zadnu rozperu chcem aj ja kym nemam ram .-)
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- Thomas
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 11. Mája 2007, 15:25
noo, urobilo sa dosť roboty za celkom krátky čas. Ako jediný a najlepší zamestnanec Stenky racingu sa teším na prémie
Inak ten zotrvák na tej fotke vyzerá ešte pekne...tak snáš nebude robiť šarapatu.
Inak ten zotrvák na tej fotke vyzerá ešte pekne...tak snáš nebude robiť šarapatu.
Naposledy upravil/-a Thomas v Nedeľa, 4. Mája 2014, 09:59, upravené celkom 1 krát.
Toyota Celica 2,0 16v 1993 turbo4wd with swap JDM 3S-GTE
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe=1bar, Tial Bov
Toyota Corolla 1,4 VVTi 2004
ex: 2x Celica AT180
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe=1bar, Tial Bov
Toyota Corolla 1,4 VVTi 2004
ex: 2x Celica AT180
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
zotrvak da zbrusit a bude ok
a este ho par gramov odlahci
inak ten rozdiel seriovy a beams bolo citit 
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- stenky
- Toyota guru
by ma zaujmalo, ako si sa dostal k BEAMS zotrvacniku Gabo. Seria by mala byt okolo 9kg, ten BEAMS je celkom lahunky. Necudujem sa ze to bolo citit
Len ja som nemal s kym/cim porovnavat, tak mne to neprislo nijak zvlastne
tomas, vies ze ja premie vyplacam laskou
tomas, vies ze ja premie vyplacam laskou

Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní