spider207 - Toyota Corolla E120 str.40 (ex Lexus IS200 Sport)

Sekcia pre členov fóra
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Používateľov profilový obrázok
spider207
Vševed
Dátum registrácie: Nedeľa, 10. Mája 2009, 15:57

Re: spider207 - Lexus IS200 Sport

Príspevok od používateľa spider207 » Utorok, 8. Októbra 2013, 19:23

Vies Andy ze som rozmyslal ci tu supku nedam prec? Ale schvalne som ju tam nechal, si vravim - to budu zase diskusie o bananovej supke. A uz je to tu :mrgreen: :lol:

Srandista
Toyota guru
Dátum registrácie: Nedeľa, 26. Júla 2009, 13:46

Príspevok od používateľa Srandista » Utorok, 8. Októbra 2013, 19:27

Tome, presne skrz hento som si nekupoval na Ringu toto:

Obrázok

Vedel som, ze by mi to na aute vydrzalo tak tyzden. Nalepku mu snad z auta nikto dole neda :roll:

A co sa kocika tyka, tiez planujem v pripade potreby zastavit zadkom k obchodu, kde sa bude dajaky vyberat, a ze ak mi ho date do kufra, tak sa mozeme bavit o kupe...
Hyundai i30 1.5 T-GDI 2022, cervena
Toyota Corolla 1.8 TS 2003, cervena
Ex: Toyota Corolla 1.3 G6 1998, cervena
Family: Toyota Yaris 1.3 2006, modra metaliza
Obrázok

Bebo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 1. Júla 2009, 14:36

Príspevok od používateľa Bebo » Utorok, 8. Októbra 2013, 19:49

Tak s tymi ventilmi sa to dalo cakat, bohuzial tu beha dost retardovanych chujov. Skor ako na zavistliveho suseda to tipujem na nejakych pridrbanych pubertakov. Po vlastnej skusenosti som odhadoval tak tyzden, 3 dni je fakt dost rychlo :shock: . A co ze ten kocik :?: , mam k niecomu gratulovat?
Toyota RAV4 Hybrid AWD Selection
Toyota Previa 2,4 XL

spider207
Vševed

Príspevok od používateľa spider207 » Utorok, 8. Októbra 2013, 20:26

No dlzka pobytu vsetkych ventilkov prekvapila aj mna, ale v podstate som to cakal. Nic to, nasiel som doma nejake klasicke tak tam hodim tie. Teda tipujem, ze budem nahadzovat postupne, predpokladam ze Lkove budu postupne ubudat.

Bebo kdezeeeee, to mi len tak z nudy zistujeme praktickost ISky :mrgreen:

moschino
lexusák
Dátum registrácie: Nedeľa, 7. Júna 2009, 23:00

Príspevok od používateľa moschino » Utorok, 8. Októbra 2013, 21:48

:mrgreen: prepac musim k tym ventilkom :D ja sa takto bavim ked mi ukradnu stierace. Uz to ani neriesim idem na pumpu kupim dalsie a ide sa delej. Dnes sa vravi ze ludia si rozny povecine vsak sprosty. Neries pokial si bol prezrieravy a si si odlozil stare ciapocky na ventilky ako ja stierace nieje o com ;-) Blbo povedane vitaj v meste. Nic nikde nijak nenechat na ociach, nicim sa neodlisovat.... Dokonca su individua ktorym vadi aj silno umyte auto ( mavam tiky :) ) no drzim palce aby si podobny zazitok uz nemal.
EX: TOYOTA Corolla E11

ist das auto und LEXUS!

kuki
toyoťák
Dátum registrácie: Utorok, 7. Novembra 2006, 17:30

Príspevok od používateľa kuki » Streda, 9. Októbra 2013, 08:30

Tak tie ventilky ma uplne dostali :shock: Ja som si nemyslel, ze to niekomu bude podavat ruky, som myslel, ze tieto casy su uz prec. Dufam, ze uz ta to bude obchadzat.

Bananovu supku som ja osobne prehliadol, nebyt Andyho, tak ani neviem, ze tam je. Co mi ale na fotkach v interieri jednoznacne chybalo bol ozdobeny ci teda ozdobny bambus. :mrgreen:

S kocikom je u sedanu vzdy problem. Obycajne Brio Go sa napriklad ani po demontazi seckych koliesok nevoslo cez otvor v kufri Thalie. A ta materska lod, co mame my, by sa asi nevosla ani do GSka. Prikladam ilustracne foto:

Obrázok

Tu je vyhodou hatch, mam sice len 320l kufra, ale materska lod tam vleze bez demontaze cohokolvek vratane toho dolneho sedadla. Staci zlozit a je to (samozrejme deti najprv vyberiem, na ilustracnom obrazku ten chlapec vyzera akoby ho skladali do kufra s kocikom :D ) No a potom je este vyssi level a to je suseda na Mergli GL. Ta chyti cely kocik a bez skladania ho supne dozadu a ide sa :D Ale ja si GL vytrtkat nedokazem.

S tym pohodlim a tichom len tisko zavidim :-)
auto: Fun Or Racing Daily in STyle with More Power 260 - 267hp a 398Nm bratm
priblizovadlo: Honda City 1.4 Cool
predtym: dlllho dlllllllho Corolla E10 5D : 1,3 16V EFI : KS-One

spider207
Vševed

Príspevok od používateľa spider207 » Streda, 9. Októbra 2013, 18:04

moschino, tak to si ma celkom dostal s tymi stieracmi, to sa uz aj taketo kradnu?? Sila.. njn, uz negarazujem tak takto to vyzera, ale v podstate som s tym pocital a som rad, ze som pred nejakym rokom nedaval poriadne prelestit auto profesionalovi, teraz by som asi fest nadaval. Kym nebude perspektiva, ze bude niekde v garage tak vonkajsi vzhlad asi nejako detailne riesit nebudem. To mi pripomina, ze ma este caka jesenna detailingova udrzba :mrgreen:

Co sa tyka kociku tak mozno by nebol taky problem so sportakom, no pokial chce clovek 2/3oj kombinaciu alebo nejaky hlboky tak to vyberanie spravneho modelu zacina naberat grady :D

sonnicek
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51

Príspevok od používateľa sonnicek » Piatok, 11. Októbra 2013, 14:09

vies co je silnejsia kava? ked ti odfajcia cely zadny stierac lebo sa im nechce kradnu iba gumicku a este ti ho tak pacia ze ti chcu vyrvat aj ten uchyt s kasne :evil:

+ vyhoda lexu nema zadny stierac nemaju ti co ukradnut
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic :)

spider207
Vševed

Príspevok od používateľa spider207 » Piatok, 11. Októbra 2013, 16:47

suhlas, treba to brat tak, ze "co tam nie je to sa neukradne".. kam sme to dopracovali :roll:

Inak sa celkom smejem, dnes ma Lex zase presvedcil, ze to s tou praktickostou nie je az take hrozne, previezol som v nom nejake veci na vstavanu skrinu a to tam bolo par fajnych kuskov ako napr. listy dlhe 4m. Velebil som ten otvor na lyze, fakt sa mi nechcelo davat hore na strechu nosic :) Ked som to potiahol od spolujazdcovych noh tak mi trcalo mozno pol metra za kufrom, cakal som viac. Takze dnes obstal Lex celkom dobre.

spider207
Vševed

Príspevok od používateľa spider207 » Nedeľa, 27. Októbra 2013, 18:02

Dnešok sa stal dňom kedy som si povedal "dnes alebo nikdy" :D Aj napriek 1823793473 iným činnostiam čo by som mohol vykonávať som dnes urobil autinu menšiu prípravu na zimu. Spravilo sa (samo a sato, žejo :D ):
- umývanie
- sušenie
- leštenie SRPčkom
- voskovanie XXX Paste Waxom (2 vrstvy)

Po oplachu som sa pozrel ako ešte (ne)funguje XXX, naposledy som ho dával vo dvoch vrstvách pred takmer 6 mesiacmi. Už veru viac nefungoval ako fungoval, no prekvapil ma šíber, na ktorom sa ešte stále tvorili nejaké bublinky.. že by som ho viac voskoval? :D
Obrázok

Clay som tentoraz vynechal, tušil som, že zmena času bude proti mne :) Pri leštení mi štandardne takmer upadli ruky, moc som SRPčkom nešetril, znesie max tak ešte jednu aplikáciu a bude finíto. Najviac som spokojný asi s voskom, výborne sa mi s ním pracuje (+ pekne vonia) a keď nie som príliš aktívny a nepredpripravím si toho príliš veľa tak je aj rozlešťovanie pohodička. O druhej vrstve ani nevravím, to už išlo jedna báseň.
Celkovo som dnes autíčko hladkal čosi cez 3,5 hod, väčšina susedov a okoloidúcich nechápavo čumeli, ale prišli od dvoch ľudí aj slová uznania, z toho jedno od spoluobčanky rómskeho pohlavia :D Hádam tam ešte zajtra auto nájdem :mrgreen: Ale druhý pánko bol pohoďák, hneď si pýtal názov vosku :)

Bohužiaľ už mi neostal čas (a ani sily :D ) na nejaké lepšie fotenie, takže štandard len pred barákom nejaké pred a po:
Obrázok

Možno SRPčko dorazím pri leštení koncovky výfuku, už dávnejšie som sa na to chcel vrhnúť ale zvažujem či to má zmysel takto proti zime. Možno to nechám až na jar. No a tiež som dočapoval plnú, no zabudol som si odpísať potrebné údaje takže info o poslednej spotrebe (si) doplním neskôr.

Thanx for watching 8) :mrgreen:

sonnicek
Toyota guru

Príspevok od používateľa sonnicek » Nedeľa, 27. Októbra 2013, 19:38

spider kup si nejaku rotacnu lesticku, snou to je zabava a navoskovane auto mas za 20minut takze polozis aj 10 vrstiev za polovicny alebo tretinovy cas, kamos to ma a chcel som ist za nim ze mu zavolam ze ci je v garazi tak mu volam ze ci je tam ze jasne ze zacina lestit auto a kym som dosiel uz len dolestoval zadok za cca. 15 minut mal nalestene cele auto
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic :)

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Nedeľa, 27. Októbra 2013, 19:41

rucna praca je rucna praca :-D ...
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

spider207
Vševed

Príspevok od používateľa spider207 » Pondelok, 28. Októbra 2013, 17:17

Nj, rotačná.. keď som na to kedysi pozeral tak nejaká rozumná leštička bola tak od 70€ vyššie a na to aby som to vytiahol 2x do roka, to mi za to nestojí. Vies koľko máme za to plienok?? :mrgreen: :mrgreen:

Dopĺňam údaje o spotrebe, vraj 9,05 , ale nejako by som tomu neveril keďže si vždy čapujem sám plnú a do prvého cvaknutia. Na Shellke sú ale iniciatívni a tak tam týpek rval čo to išlo, až som ho musel haltovať. Darmo, treba natlačiť čo sa dá, však zákazník zaplatí (=bude musieť).

sonnicek
Toyota guru

Príspevok od používateľa sonnicek » Utorok, 29. Októbra 2013, 19:19

Spider co mas stymi plienkami stale? :mrgreen: to je nejake nove meradlo ze prepocitam vsetko na plienky? kup zene psa a uvidis ze ziadne dieta potom riesit nebudes :D

spider207
Vševed

Príspevok od používateľa spider207 » Streda, 30. Októbra 2013, 10:47

tak vies, niekto to prepocitava na piva, niekto na plienky :D

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný