ale pome na zaciatok:ako byva zvykom ked som uz fakt nevedel jake auto kupit tak okolo mna prefrcala celda a bolo vystarano..
Kupil som ju v RK v dezolatnom stave od jednej babenky co skoro plakala ked som ju bral... asi tak zhruba: strecha na sedackach, predok mierne do prava(cely,nie ze len naraznik)okna v prdely vsetky okrem zadnych,zadny kufor taktiez na smutok...ale zadny naraznik ok ako jedina vec na aute.
Ked som si ju priniesol domov skoro ma vyhodili z domu...(vdaka bohu ze mam buduceho svokra takeho jakeho mam)
ked som zacal zhanat diely tiez mi zostalo do placu bo som naratal cca 2000E len nutne diely ale nakoniec my byvala majitelka cecilky dala kontakt na znameho z Presova co svoju supol pod kamion a chcel sa jej zbavit.
po asi 3 week. bola schopna ist do lakovne kde spravili celkom schopnu robotu na vonok...nakolko bola do sroba rozobrata tak ma cakalo uz len skladat skladat a skladat...foto pridam hned ako natiahnem do kompu nech vidite z coho sa da urobit auto(a ako prist o sud piva
Vopred diki hosi