Foto na:
viewtopic.php?t=1043&start=15
Ma uz pol roka a drzi, git nepraska. Takze ja som spokojny...
Moderátor: Leňulka
Ako to funguje na policii? Proste si zmenim farbu aku scem a na policii za neaky kolok mi len zmenia tecnicak?ToyoCarE napísal:neviem co to stoji v BA,,,ale cca od 15 do 25 litrof,,,, + zmena na policii,,, to uz neviem
jj kua ja mam popraskany lak vselikde, na <> spravene:((CS napísal:za 15 ti to spravia gipsici priemyselnou farbou... cez tesnenia![]()
ked to chces mat aspon trochu kvalitne (aby ti to nezacalo praskat a hnit po prvej zime) tak normal farba okolo 30 metaliza 40 a viac
To si dělaj srandu ne?Leňulka napísal: ja si tam ted nechala napsat cerno-cerveno-bila nez pujdu do laku pac me policajti drbali za to ze nesplnuju na aute 75 procent barvy psane v technicaku a chteli mi dat 2tis pokutu
me to moc jako sranda neprislo...rikal to az moc vazne...ale stejne jsem se krenila jak idiot...ostatne jako pokazdeBRunner napísal:To si dělaj srandu ne?Leňulka napísal: ja si tam ted nechala napsat cerno-cerveno-bila nez pujdu do laku pac me policajti drbali za to ze nesplnuju na aute 75 procent barvy psane v technicaku a chteli mi dat 2tis pokutu![]()
Jinak ještě tam mám červené zadní dveře a bílý nebo červený zadní nárazník - kdyby jsi to chtěla trochu "doladit"
ja mam tiez striebornu a pravdepodobne skusim ciernu, alebo nejaku ktora sa bude ciernej hodne blizit.scooby napísal:Ma tack napadlo nakolko ta moja strieborna Celica sa mi zda tacka nevyrazna.
Aka farba sa hodi na tuto Celicu? Lebo co som mal moznost vidiet "seriove" Celici (model ako mam ja) ziadna farba sa mi nepacila, asi fakt ta strieborna je najpriatelnejsia...
Super, kedy to chces skusit? Ze obkukam od teba ci sa hodi...Cero napísal:ja mam tiez striebornu a pravdepodobne skusim ciernu, alebo nejaku ktora sa bude ciernej hodne blizit.scooby napísal:Ma tack napadlo nakolko ta moja strieborna Celica sa mi zda tacka nevyrazna.
Aka farba sa hodi na tuto Celicu? Lebo co som mal moznost vidiet "seriove" Celici (model ako mam ja) ziadna farba sa mi nepacila, asi fakt ta strieborna je najpriatelnejsia...
Jasne, uz som poslal mail kamosovi nech da kontakt odkial to bralCero napísal:do leta by som rad. chcem este zadne kridlo zohnat.. a nejake diely do bodykitu ako mas ty (som pisal v inom fore).scooby napísal: Super, kedy to chces skusit? Ze obkukam od teba ci sa hodi...))
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní