Lakovanie

všetko o tomto modeli

Moderátor: Leňulka

Používateľov profilový obrázok
ikoror
panic
Dátum registrácie: Nedeľa, 16. Júla 2006, 14:40

Príspevok od používateľa ikoror » Pondelok, 26. Februára 2007, 14:15

Ja som dal svoju Celicu striekat v lete v LV iba zvonka (samozrejme farba smovypalovacia)+robota (vyklepavanie, gitovanie, brusenie) 13000 Sk (kamaratska cena :wink: ) , normalne 15000-17000 Sk, cee auto by bolo okolo 25000. Metaliza by o moc drahsia nebola...

Foto na:
viewtopic.php?t=1043&start=15

Ma uz pol roka a drzi, git nepraska. Takze ja som spokojny...

scooby
začiatočník
Dátum registrácie: Streda, 28. Decembra 2005, 23:43
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scooby » Nedeľa, 11. Marca 2007, 21:24

ToyoCarE napísal:neviem co to stoji v BA,,,ale cca od 15 do 25 litrof,,,, + zmena na policii,,, to uz neviem
Ako to funguje na policii? Proste si zmenim farbu aku scem a na policii za neaky kolok mi len zmenia tecnicak?
Fiat Stilo W 1.9 JTD
Fiat Panda 1.1
eX Toyota Corolla 1.4i E11 :(
eX Toyota Celica 2.0 gti ST202

scooby
začiatočník
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scooby » Nedeľa, 11. Marca 2007, 21:27

CS napísal:za 15 ti to spravia gipsici priemyselnou farbou... cez tesnenia :wink:
ked to chces mat aspon trochu kvalitne (aby ti to nezacalo praskat a hnit po prvej zime) tak normal farba okolo 30 metaliza 40 a viac
jj kua ja mam popraskany lak vselikde, na <> spravene:((
Asi to dam len tack poopravovat a budem setrit na novy lak, i ked v BA neviem neviem, typujem tack ze do tyzdna mi to nejaky hajzel poskrabe:(
Fiat Stilo W 1.9 JTD
Fiat Panda 1.1

scooby
začiatočník
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scooby » Nedeľa, 11. Marca 2007, 21:33

Ma tack napadlo nakolko ta moja strieborna Celica sa mi zda tacka nevyrazna.
Aka farba sa hodi na tuto Celicu? Lebo co som mal moznost vidiet "seriove" Celici (model ako mam ja) ziadna farba sa mi nepacila, asi fakt ta strieborna je najpriatelnejsia...
Fiat Stilo W 1.9 JTD
Fiat Panda 1.1

Leňulka
toyoťák
Dátum registrácie: Štvrtok, 17. Marca 2005, 18:31
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Leňulka » Pondelok, 12. Marca 2007, 06:15

prijdes proste tam kde se delaji ridicaky eviduji auta atd. u nas je to nejaky spravni urad u vas nevim...tam reknes slecne ze chces zmenit barvu auta v technicaku a ona ti to tam za u nas 50,- prepise...vyplnis jen zadost...das ji maly velky technicak a obcanku a samozrejme prislusnou castku

ja si tam ted nechala napsat cerno-cerveno-bila nez pujdu do laku pac me policajti drbali za to ze nesplnuju na aute 75 procent barvy psane v technicaku a chteli mi dat 2tis pokutu :roll:
Toyota Celica 2.0 Turbo All-Track 1991
Toyota 4Runner 2,4i 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1989
Ex: Toyota 4Runner 3.0 V6 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1988
Ex: Toyota Celica 2.0GTi 16V 1989
N.M.T. Engineering

BRunner
panic
Dátum registrácie: Pondelok, 22. Mája 2006, 10:54

Príspevok od používateľa BRunner » Pondelok, 12. Marca 2007, 07:51

Leňulka napísal: ja si tam ted nechala napsat cerno-cerveno-bila nez pujdu do laku pac me policajti drbali za to ze nesplnuju na aute 75 procent barvy psane v technicaku a chteli mi dat 2tis pokutu :roll:
To si dělaj srandu ne? :?

Jinak ještě tam mám červené zadní dveře a bílý nebo červený zadní nárazník - kdyby jsi to chtěla trochu "doladit" :D

kici
toyoťák
Dátum registrácie: Štvrtok, 16. Marca 2006, 10:15

Príspevok od používateľa kici » Pondelok, 12. Marca 2007, 08:50

Ado, ked som davno kupil skodulu od stryka, tak az na fizliarni prisli na to, ze v ich papieroch je oranzova, maly technicky biela. To vies este za sociku ju mal stryko, ktory menil karoseriu a dal to prepisat kamaratovy policajtovy, ktory mu len vpisal do technicaka bielu, nie aj na policii a este blbec zle opisal cislo novej karoserie v jednom cisle, sa namiesto 5060595 bolo 5060195, to boli potom ale natahovacky, ked blbecek za priecinkom nas zacal obvynovat, ze sme to pozmenili a nechcel to uznat, nakoniec sme napisali cestne prehlasenie a upokojil sa. Ale by ma zaujimalo, ako robil stryko roky technicku kontrolu? No ale k farbe: a ten policajt potom prisiel aj na farbu, ze oni tam maju oranzovu a co to je... este mi strkach ich vypis, ked som sa ohanal malym technickym s bielou. Ale uz bol asi hotovy z toho auta, takze nalepili sme dalsi kolok, do obhliadky sa dopisala aj obhliatka/zmena farby a bolo.

Proste zazitok :D
Lexus IS 200 1G-FE
Toyota Corolla E12 1,4 vvti
Yamaha XTZ 660 TENERE
EX - Toyota Starlet EP82 JednacelatriXLi

Leňulka
toyoťák
Dátum registrácie: Štvrtok, 17. Marca 2005, 18:31
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Leňulka » Pondelok, 12. Marca 2007, 14:01

BRunner napísal:
Leňulka napísal: ja si tam ted nechala napsat cerno-cerveno-bila nez pujdu do laku pac me policajti drbali za to ze nesplnuju na aute 75 procent barvy psane v technicaku a chteli mi dat 2tis pokutu :roll:
To si dělaj srandu ne? :?

Jinak ještě tam mám červené zadní dveře a bílý nebo červený zadní nárazník - kdyby jsi to chtěla trochu "doladit" :D
me to moc jako sranda neprislo...rikal to az moc vazne...ale stejne jsem se krenila jak idiot...ostatne jako pokazde :lol:

dik za nabidku...ale to uz je snad ok...spis bych potrebovala prahy a zadni lem blatniku :? :?
Toyota Celica 2.0 Turbo All-Track 1991
Toyota 4Runner 2,4i 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1989
Ex: Toyota 4Runner 3.0 V6 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1988
Ex: Toyota Celica 2.0GTi 16V 1989
N.M.T. Engineering

BRunner
panic
Dátum registrácie: Pondelok, 22. Mája 2006, 10:54

Príspevok od používateľa BRunner » Pondelok, 12. Marca 2007, 19:17

Prahy už má na autě Pavo.B a lemy bohužel skončily ve šrotu a nebyly vůbec špatný. Ale inzeroval jsem ten vrak dost dlouho, bohužel nebyl zájem, takže šel. To je tak když člověk něco vyhodí, tak za chvíli by se to zrovna hodilo.

Jinak mam tam pořád ten origo pravej přední blatník, fakt pěknej.

Cero
panic
Dátum registrácie: Utorok, 19. Decembra 2006, 14:00
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cero » Utorok, 13. Marca 2007, 16:51

scooby napísal:Ma tack napadlo nakolko ta moja strieborna Celica sa mi zda tacka nevyrazna.
Aka farba sa hodi na tuto Celicu? Lebo co som mal moznost vidiet "seriove" Celici (model ako mam ja) ziadna farba sa mi nepacila, asi fakt ta strieborna je najpriatelnejsia...
ja mam tiez striebornu a pravdepodobne skusim ciernu, alebo nejaku ktora sa bude ciernej hodne blizit.

scooby
začiatočník
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scooby » Utorok, 13. Marca 2007, 18:20

Cero napísal:
scooby napísal:Ma tack napadlo nakolko ta moja strieborna Celica sa mi zda tacka nevyrazna.
ja mam tiez striebornu a pravdepodobne skusim ciernu, alebo nejaku ktora sa bude ciernej hodne blizit.
Super, kedy to chces skusit? Ze obkukam od teba ci sa hodi... :)))
Fiat Stilo W 1.9 JTD
Fiat Panda 1.1

Cero
panic
Dátum registrácie: Utorok, 19. Decembra 2006, 14:00
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cero » Utorok, 13. Marca 2007, 23:58

scooby napísal: Super, kedy to chces skusit? Ze obkukam od teba ci sa hodi... :)))
do leta by som rad. chcem este zadne kridlo zohnat.. a nejake diely do bodykitu ako mas ty (som pisal v inom fore).
Celica T20 2.0 i 16V 125kW

scooby
začiatočník
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scooby » Streda, 14. Marca 2007, 08:40

Cero napísal:
scooby napísal: Super, kedy to chces skusit? Ze obkukam od teba ci sa hodi... :)))
do leta by som rad. chcem este zadne kridlo zohnat.. a nejake diely do bodykitu ako mas ty (som pisal v inom fore).
Jasne, uz som poslal mail kamosovi nech da kontakt odkial to bral ;))
Fiat Stilo W 1.9 JTD
Fiat Panda 1.1

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní