Vstriky

všetko o tomto modeli

Moderátor: Leňulka

GReddy
panic
Dátum registrácie: Pondelok, 9. Apríla 2007, 21:58

Vstriky

Príspevok od používateľa GReddy » Nedeľa, 17. Júna 2007, 12:23

Po slozite diagnose vzesla zavada zvyseny spotreby, duseni, mensiho vykonu a cvakani motoru...v haji vstriky...jedna se o Celicu 2.0GTi 1990 3S-GE 115kw...shanim novy ale nemuzu nikde nic najit...psal sem na mail toyote a nic.telefon mi nebrali..nevim vubec kde je sehnat..nevi nekdo kde? pripadne jestli nekdo neprodava.jde mi hlavne o 100% stav.klidne repasovany..nevi nekdo jaky maji oznaceni? v manualu jsem nic nenasel :(
Zakázkové práce ve Photoshopu
Obrázok

Používateľov profilový obrázok
Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Re: Vstriky

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Nedeľa, 17. Júna 2007, 15:48

fiha, no to je pruser jak svina.... Toyota sa zase zachovala ako vzdy, kasle na vsetko, hlavne nech profituju z predaja novych kar.... k-r-y....
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Nedeľa, 17. Júna 2007, 16:24

no,, pozeral som vsetky sklad,,ale nieco take nemam. Idem skusit este nieco,,, je tu moznost pouzit vstrekovace zo Supry,, ale su troska ine,,, maju iny prietok,,, musel by si menit tlak v liste

GReddy
panic

Príspevok od používateľa GReddy » Nedeľa, 17. Júna 2007, 16:33

takova varianta uz mi byla nabizena.udajne by se zvysil vykon (cca o kolik?) a o kolik by se zvedla spotreba?...protoze hlavni pruser co me stve je ze mam prumerne kolem 18 litru :(
Obrázok

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Nedeľa, 17. Júna 2007, 16:39

ak ti to navrhol Idaho,, tak to je od neho,,,, a potreba sa asi este zvysi,,, ale prco mas teraz taku,,to neviem,,, mi sme nikdy na tejto Celde neurobili spotrebu nad 10l,, a to jazdime na hrane,, otec kedysi jazdil zavodne do vrchu,, takze casto jazdi ozaj na doraz,,, ale vzdy je to do 10l,, niekde mas chybu

GReddy
panic

Príspevok od používateľa GReddy » Nedeľa, 17. Júna 2007, 16:41

no dyt to pisu celou dobu ze chyba je nejspis ve vstrikach :D..cetl jsem to na zahranicnich forech kde meli taky zvysenou spotrebu vlivem zasranych vstriku..spatny emise spatny starty a presne tyhle veci mam taktez...
Obrázok

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Nedeľa, 17. Júna 2007, 16:44

da sa to vyskusat,,, ale je to riskantne,,, vytiahnes ich,, a nastartujes,, pokial len curaju,tak su vadne,, musia rozstrekovat hmlu,,, inak pokial ti curaju,,tak mozu ti prepalit piesty,, tak to radsej vyskusaj,,, ale pozor na iskry,,, bo potom uz budes musiet menit cely motor,,,

GReddy
panic

Príspevok od používateľa GReddy » Nedeľa, 17. Júna 2007, 16:52

rozhodnuto je ze vstriky se proste menit budou...cvakala mi hlava..ventily jsou v poradku takze to jsou vstriky takze se menit budou a proto je shanim..
Obrázok

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Nedeľa, 17. Júna 2007, 17:01

jasne,,, mozem skusit ich zohnat u nas,, ak by si chcel,, v Toyote,, mam tam dobrych znamych

GReddy
panic

Príspevok od používateľa GReddy » Nedeľa, 17. Júna 2007, 17:03

no nejdrive by me zajimala cena ...protoze original toyota za 8tis se mi vazne kupovat nechce.. :( je to sileny jak je to zbozi silne nedostatkovy :(
Obrázok

Gabriel Nagy
Vševed

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Nedeľa, 17. Júna 2007, 17:46

ToyoCarE napísal:ak ti to navrhol Idaho,, tak to je od neho,,,, a potreba sa asi este zvysi,,, ale prco mas teraz taku,,to neviem,,, mi sme nikdy na tejto Celde neurobili spotrebu nad 10l,, a to jazdime na hrane,, otec kedysi jazdil zavodne do vrchu,, takze casto jazdi ozaj na doraz,,, ale vzdy je to do 10l,, niekde mas chybu
to co je za picovinu, ze celika nevie ist na viac nez 10l???
v beznej premavke aj na 15 a viac, ked tomu jebes....
IS300 2JZ-GE dream car

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Nedeľa, 17. Júna 2007, 18:30

sa kludni,,, ja som napisal priemer,,, v meste nejazdim ako debulus,,, aky vyznam by malo ist medzi dvoma krizovatkami ktore deli 200m sprint? ved na to mam predsa rozum,,aby som ho pouzival,,, jasne ze v meste je to viacej,, ale priemer musi byt mensi

Gabriel Nagy
Vševed

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Nedeľa, 17. Júna 2007, 21:10

ToyoCarE napísal:sa kludni,,, ja som napisal priemer,,, v meste nejazdim ako debulus,,, aky vyznam by malo ist medzi dvoma krizovatkami ktore deli 200m sprint? ved na to mam predsa rozum,,aby som ho pouzival,,, jasne ze v meste je to viacej,, ale priemer musi byt mensi
ako nic proti tebe ale zase pises blbost.... citujem: "ale priemer musi byt mensi" no poviem ti, NEMUSI! a ak ti fakt tatko jazdil preteky, tak iste bol so spotrebou vyssie! Ked pojdes na hrane dajme tomu 100km tak mi nevrav, ze priemer bude pod 10l, ved na hrane si aj 1,6 zapyta 10l... no co je pre koho hrana, to je fakt...

...som kludny, a tiez som pisal a pisem priemernu, nie okamzitu... totizto okamzita, ajked nemam palubak, iste je pri 7tis ot aj vysoko nad 20l...

a ked si myslis, ze tu trepem pixoviny, tak sa opytaj celicaNR, aku moze mat spotrebu, ci to fakt nevie ist nad 10.... a to ma 3S-GE 3gen.!!!

:lol: :lol: :lol:
IS300 2JZ-GE dream car

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Nedeľa, 17. Júna 2007, 21:56

a ty si myslis,, ze jazdime stale na 100%? to nie,,, tak potom ked ides normal,,tak sa spotreba urobi dobra,,, zacinam si mysliet,, ze ti lezim v zaludku,,, cokolvek tu napisem,, tak napises oproti,,,

Gabriel Nagy
Vševed

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Pondelok, 18. Júna 2007, 00:27

ToyoCarE napísal:a ty si myslis,, ze jazdime stale na 100%? to nie,,, tak potom ked ides normal,,tak sa spotreba urobi dobra,,, zacinam si mysliet,, ze ti lezim v zaludku,,, cokolvek tu napisem,, tak napises oproti,,,
nelezis mi nikde, len raz napises nieco, a ked ti to vyvratim, tak sa obhajujes blbostami, nic proti, fakt... :lol:
napr:

"ak ti to navrhol Idaho,, tak to je od neho,,,, a potreba sa asi este zvysi,,, ale prco mas teraz taku,,to neviem,,, mi sme nikdy na tejto Celde neurobili spotrebu nad 10l,, a to jazdime na hrane,, otec kedysi jazdil zavodne do vrchu,, takze casto jazdi ozaj na doraz,,, ale vzdy je to do 10l,, niekde mas chybu"

len totok som ti vyvratil
IS300 2JZ-GE dream car

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných