Stefty na GTi ST182
Moderátor: Leňulka
- miguellito
- začiatočník
- Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59
Stefty na GTi ST182
kua.......urval sa mi(no dobre sam som si urval)steft na zadku .....uz len to ze teraz bubon rozoberat?!!! uz ma asi drbne a este nevem de ich zohnat....dufam ze ne iba v Toyote........jaky material mam vzat,ked uz sa idem na to dat?, lebo ked som videl z coho bol tento no do p..... az ma mraz presiel po chrbte ze som s tym isiel vobec nekedy viac jak 60kou
sa mi zdali ze to asi nie su od japoncov povodne na celdu-origo ,ze by to tam nedali.....mali by byt asi pevnostne ze? poradte nejaku firmu alebo dodavatela.....pobehal som gooogleee ,len nevem aky tam je presne rozmer tak ak niekto vie a uz ich aj menil tak bych radu uvital......nemam teraz pristup k manualu od celdy par dni
a ked uz zas budem auto davat na zdvihak tak bych uz rad mal te stefty v ruke...pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Re: Stefty na GTi ST182
Zavolaj to Toyoty a zisti si to....za to nič nedáš a možno budeš prekvapkaný...myslím, že čosi podobné už ktosi zháňal...neviem, či nie Andy GTP, ale niesom si istý a tiež to zohnal v Toyote za slušný peniaz 
Prípadne sa opýtaj v nejakom slušnom pneuservuse
Prípadne sa opýtaj v nejakom slušnom pneuservuse
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
ja tie stefty mam! origo z mojej toyoty.... !!!
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- miguellito
- začiatočník
ja tam zajtra skusim zavolat do tej Toy,ak to bude veget cena tak si vezmem funglace radsej,ak by bol ale problemo tak sa ti Gabo ozvem a bych vzal nejake tie tvoje zatim.......ale rozmyslam aj nad tym,ze ked som vlastne videl ze tie matky na nich drzia len na par zavitoch bo ja mam tie AEZ disky a tie su dost "hrube-hlboke"
tak nevem ci by som radsej nedal o trochu dlhsie ako su origo na celdu,bo mozno aj preto sa mi urval kedze to drzalo aj uplne dotiahnute na asi len 4-5 zavitov-ktore sa najprv pri dotahovani dopucili a potom na tom mieste povolil aj steft....ze keby bol ten steft normalne v celej 2cmetrovej matici cize na cca15 zavitov mozno by sa mu to nestalo...
po velkej noci pokukam po nejakych steftoch nie priamo na celdu abo bych si dal spravit---len zasadna otazka je ze zZ COHO by mali byt, abych mal klud na dalsich 15 rokov
predsa tstefty na celdu aj ked origo od toy. ,tak su robene na ovela lahsie kolesa a na origo disky Celica su aj ine matice take dllllhe presne na ne ,ktore objimaju steft asi v3cm-asi 25 zavitovej dlzke
tak nevem,--- titanove -lenze kua kto mi to z titanu vysustruzi
alebo nejaka brut ocel? teraz jazdim opatrne na 4steftoch na zadnom kolese a moc kludu z toho nemam ,ked vem ake mozu byt aj tie ostatne. to su zase brouci v hlave............
Naposledy upravil/-a miguellito v Piatok, 10. Apríla 2009, 09:41, upravené celkom 1 krát.
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
- miguellito
- začiatočník
to chmelo: najst slusny pneuservis fuuuuuuuuuuuuuuuu
raz mi v jednom robili geo na moju st182 a povedali ze nemaju na nu "suradnice" tak ze mi to spravia podla st202 ze to bude urco podobne..........jked som si ich potom u kamosa automechanika vyhladal v jeho GEO-encyklopedii tak veru ani trochu podobne neboli
tag porad nejaky na Kysuciach-al zilinskom kraji...............
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
cuj, normalne sa daju najst pevnostne dlhsie stefty... ci na celicu, na necelicu, vacsinou su rovnake, hlavicka, tisicrhan, a zavit... ja mam dlhsie o centi a pol cca a su tiez pevnostne.... no nepytaj sa, kde som ich zohnal, kupoval som ich od byvaleho toyotaka Janciho z Lucenca.... a uz asi sem na forum nechodi, cislo uz nemam nanho... jedine sa zanim zastavit, ale nato teraz casu nemam... iste by vedel poradit... no a niekedy su stefty drahsie ako podlozky..... hm..
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- miguellito
- začiatočník
v toyke ma stal 1 steft cca 4,5 ecka objednaval som tri-neh mam do zasoby,a bral som tie dlhe dva sroby co drzia vzadu v celde tie ramena naprav- jeden stoji asi 18 eciek
ale su origo japan zase-takze kvalitka-inak matky a podlozky sa dokupuju osobitne -takze za dva sroby a tri stefty 66 eciek
kua dufam ze vydrzia do konca sveta......
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní