kupa 7th gen

všetko o tomto modeli

Moderátor: Leňulka

Používateľov profilový obrázok
CS
Toyota guru
Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Augusta 2004, 15:34
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa CS » Štvrtok, 26. Apríla 2007, 02:53

7g... sorry ale pokial to nieje prekopane auto (napriklad fensport 3sgte), tak je to pekne auto pre neznejsie pohlavie, aj ked ten zadok sa peknym nazvat neda (celicin:), 7g uz nema gule narozdiel od starsich gen... je to taky eunuch
za tie $ jednoznacne 6g GT FOUR a ak nie tak bez debaty focus RS- na svete nieje lepsej predokolky ... za tie prachy mas v RS techniku pomali supersportov ktorym dokaze na klukatom terene aj konkurovat, ved ako novy sa predaval lacnejsie ako stala vyroba... ford chcel vsetkym ukazat aky su machri a aj sa im to podarilo (aj ked o inych fordoch mam inu mienku)
CELICA ST185RC Carlos Sainz
CELICA ST205 GTfour
ex CELICA ST205 GTfour WRC
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D

bravojtd
panic
Dátum registrácie: Sobota, 17. Februára 2007, 18:32

Príspevok od používateľa bravojtd » Sobota, 19. Mája 2007, 11:21

ja som si doviezol Celicu T23 a som spokojny...masl som uz vela aut resp.ich aj vozim ale toto sa mi zatial najviac rata.Super motor (nehovorim ze brutalne silny ale na nase cesty my to uplne ze staci) mam tam 4bodovy vstrek LPG jazdim za 7-8 litrov plynu a jaka parada. Je to fakt super auto...oproti europskym...a fordom a takym sunkam sa toneda zrovavat.Moj nazor.

janci
nula
Dátum registrácie: Sobota, 15. Novembra 2008, 23:05

Re: kupa 7th gen

Príspevok od používateľa janci » Nedeľa, 16. Novembra 2008, 11:32

bravojtd
panic

Odpoveď s citáciou
Poslať
ja som si doviezol Celicu T23 a som spokojny...masl som uz vela aut resp.ich aj vozim ale toto sa mi zatial najviac rata.Super motor (nehovorim ze brutalne silny ale na nase cesty my to uplne ze staci) mam tam 4bodovy vstrek LPG jazdim za 7-8 litrov plynu a jaka parada. Je to fakt super auto...oproti europskym...a fordom a takym sunkam sa toneda zrovavat.Moj nazor.

:?: ,nepredavas momentalne svoje auto ???(http://www.autobazar.eu/sk/results.php? ... %C5%A5+%21

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných