Zvyšování výkonu ST182
Moderátor: Leňulka
ja si myslim ze neni neralny to dostat na 1000kg
rekneme kdyz bdueme chtit jit do extremu tak okna z plexi,carbon dvere a podobne...s takovou vahou to musi bejt docela zajimavy si myslim
a co teprve atkhle zkusit odlehcit GT4...zjisti az bude mit evo500 hotovou prestavbu kolik mu turbinka vazi 
Zakázkové práce ve Photoshopu

- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
- Gabriel Nagy
- Vševed
chip? na hladky benzinovy motor? narast vykonu otrasny oproti nakladom... co tam chces cipovat? ee, to nie... kebyze je to turbomotor, ok, tam sa da, ale hladky... mozno spravy viac skody, nez dobra..... a spotreba pojde hore... hladke auta sa moc nechipuju...
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- Dark
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 26. Októbra 2006, 19:14
- Kontaktovať používateľa:
spotreba ??? ved ked chces vykon tak nepozeras na spotrebu..... no neviem aj posla mna je chip na poslednom mieste. ale zase simyslim ze dnes su s tim trosku na inej aurovni ako v 90-tych rokoch a novi softver spravi dost ja viem ze na hladkich motoroch to zase az tak vela nie je ale aspom nieco....
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
Re: Chcem poradit
Rasto trafil klinec po hlavicke... ver mi, ze 2,0 16v atmo a 156 PS je celkom slusna sleha ak nemusi zo sebou tahat 1300 kg zbytocnosti...
Ako pisal wakac, st182 je celkom rozoberatelne auto, a prve co by som spravil by bolo odlahcenie celeho auta. ak ho nemas na kazdy den ale len pre radost tak mozes ist cestou necestou. Vyhodit komplet interier, dat skrupiny /neveril by si co vazi jedna sedacka v celice/mr2.../, gumoasfalt do prdele atd. Dalsia vec je vaha jednotlivych dielov karoserie - vedel si ze zadne kufrove dvere vazia 40 (!!!!!) kg??? nahradit ich laminatovou kopiou, dat lahsie kolesa...
Samotny vykon nezdvihnes nijak radikalne ak nebudes robit radikalne upravy, ale zaklad je dobre a kvalitne vyfukove potrubie (napriklad to z modry), K&N sanie napr ci veci ako odlahceny zotrvak.
Ak toto vsetko spravis, auto bude na NEPOZNANIE lepsie chodit. Uz na 100PS auticku suzuki baleno 1.6 vyhadzanie veci spravilo neskutocny rozdiel, nechapal som co spravi 100 koni a lahka kasna...
Ako pisal wakac, st182 je celkom rozoberatelne auto, a prve co by som spravil by bolo odlahcenie celeho auta. ak ho nemas na kazdy den ale len pre radost tak mozes ist cestou necestou. Vyhodit komplet interier, dat skrupiny /neveril by si co vazi jedna sedacka v celice/mr2.../, gumoasfalt do prdele atd. Dalsia vec je vaha jednotlivych dielov karoserie - vedel si ze zadne kufrove dvere vazia 40 (!!!!!) kg??? nahradit ich laminatovou kopiou, dat lahsie kolesa...
Samotny vykon nezdvihnes nijak radikalne ak nebudes robit radikalne upravy, ale zaklad je dobre a kvalitne vyfukove potrubie (napriklad to z modry), K&N sanie napr ci veci ako odlahceny zotrvak.
Ak toto vsetko spravis, auto bude na NEPOZNANIE lepsie chodit. Uz na 100PS auticku suzuki baleno 1.6 vyhadzanie veci spravilo neskutocny rozdiel, nechapal som co spravi 100 koni a lahka kasna...
Dubac260 napísal:Chcel by som poradit jak sa da jednoducho zvysit vykon na Celici 2.0 GTI, 5.gen.
Mate stim nekdo skusenosti? Predem diky

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
novy softver? myslis ze pomer vzduch:benzin sa za tie casy zmenil?Dark napísal:spotreba ??? ved ked chces vykon tak nepozeras na spotrebu..... no neviem aj posla mna je chip na poslednom mieste. ale zase simyslim ze dnes su s tim trosku na inej aurovni ako v 90-tych rokoch a novi softver spravi dost ja viem ze na hladkich motoroch to zase az tak vela nie je ale aspom nieco....
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- CelicaNR
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 3. Augusta 2004, 16:44
Vsetko co ti chalani napisali je fajn, len je toho dost, chce to nervy, peniaze a cas.
Keby som chcel zdvihat vykon na hentakom aute teraz, tak to auto predam a kupim GT4, alebo kupim uplne ine auto. Podla mna to su vsetko vyhodene peniaze, ktore niekto rad vyhadzuje, iny nerad(ale az na konci, ked zisti efekt toho vyhodenia
)
Keby som chcel zdvihat vykon na hentakom aute teraz, tak to auto predam a kupim GT4, alebo kupim uplne ine auto. Podla mna to su vsetko vyhodene peniaze, ktore niekto rad vyhadzuje, iny nerad(ale az na konci, ked zisti efekt toho vyhodenia
Sweet and sexy..
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
to je relativne, niekto to mozno oceni viac ako nahanat sa s maketami zbrani po lese 
CelicaNR napísal:Vsetko co ti chalani napisali je fajn, len je toho dost, chce to nervy, peniaze a cas.
Keby som chcel zdvihat vykon na hentakom aute teraz, tak to auto predam a kupim GT4, alebo kupim uplne ine auto. Podla mna to su vsetko vyhodene peniaze, ktore niekto rad vyhadzuje, iny nerad(ale az na konci, ked zisti efekt toho vyhodenia)

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
- Gabriel Nagy
- Vševed
elvis, ...takto dobre som sa uz davno nezarehlil..... ty kokes.... (airsoft)mam rad aj ja!Elvis napísal:to je relativne, niekto to mozno oceni viac ako nahanat sa s maketami zbrani po lese
CelicaNR napísal:Vsetko co ti chalani napisali je fajn, len je toho dost, chce to nervy, peniaze a cas.
Keby som chcel zdvihat vykon na hentakom aute teraz, tak to auto predam a kupim GT4, alebo kupim uplne ine auto. Podla mna to su vsetko vyhodene peniaze, ktore niekto rad vyhadzuje, iny nerad(ale az na konci, ked zisti efekt toho vyhodenia)
Chiptuning nech je teda na poslednom mieste, ok? a ked mas celiku na kazdy den, tak sa vykasli na odlahcovanie, asi tam nebude co odlahcit... ja som spravil akurat tolko, ze MDF plato som vyhodil von, nahradil originalom, Subwoofer tiez siel von, zosik tiez, ostalo len radijko a predne 4kompa...ta hudba vazila 103kg.... sila.... a si predstavte, ze je to citit.... ved uz aj to citit, ci ste v aute traja, ci len sam... hihi
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
ak chces vacsi vykon, tak si kupi ine/vykonnejsie auto. Za tie prachy, co nalejes na zvysenie vykonu v celice 2.0 (aby to malo samozrejme aj nejaky efekt) mozes mat lepsie auto (GT4 alebo inu znacku)
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Leňulka
- toyoťák
- Dátum registrácie: Štvrtok, 17. Marca 2005, 18:31
MKIII tak jedine tu turbovou pac NA taky neni nic moc, vazi 1,5 tuny takze kdyz se odlehci, muze to byt prda, ale jinak by to nebylo velke polepseni si od Celdy
Toyota Celica 2.0 Turbo All-Track 1991
Toyota 4Runner 2,4i 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1989
Ex: Toyota 4Runner 3.0 V6 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1988
Ex: Toyota Celica 2.0GTi 16V 1989
N.M.T. Engineering
Toyota 4Runner 2,4i 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1989
Ex: Toyota 4Runner 3.0 V6 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1988
Ex: Toyota Celica 2.0GTi 16V 1989
N.M.T. Engineering
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných