Tsunami 23,105kW, Black
3Dmihalik@gmail.com
Hlinik nad Hronom (obec ma 2956 obyvatelov z toho 3ja mame celicu- Aspon si mozme robit minizrazy
Vacsinu som aj tak v SNV, pripadne BA.
Moderátor: Leňulka

stenky napísal:ta pevna mapa bola podla mna najjednoduchsie a najefektivnejsie riesenie
ja svoje diely poskytujem uz len tym ze parkujem na otvorenom verejnom parkovisku v petrzalke. zatial sa nikto neponukol. kto by mal zaujem rozkradat moju celicu tak parkuje pred panelakom na Wolkrovej ulici v Ba, pripadnych zaujemcov varujem, ze sidlisko je vybavene agresivnymi mackami. takisto viem kde parkuju ostatne celiky v Ba a nemam pocit ze by to bolo volakym tajomstvom. svoju lokalitu sem davaju ludia dobrovolne a navyse cokolvek z auta ti moze ujebat aj nahodny koloiduci fetak/cigan/social/kelptoman/decko/hajzel/neprajny sused....stefan-celica napísal:stenky napísal:ta pevna mapa bola podla mna najjednoduchsie a najefektivnejsie riesenie
A pripadny zlodej ma krasny nakres nahradnych dielov...

Asi takstenky napísal:ja svoje diely poskytujem uz len tym ze parkujem na otvorenom verejnom parkovisku v petrzalke. zatial sa nikto neponukol. kto by mal zaujem rozkradat moju celicu tak parkuje pred panelakom na Wolkrovej ulici v Ba, pripadnych zaujemcov varujem, ze sidlisko je vybavene agresivnymi mackami. takisto viem kde parkuju ostatne celiky v Ba a nemam pocit ze by to bolo volakym tajomstvom. svoju lokalitu sem davaju ludia dobrovolne a navyse cokolvek z auta ti moze ujebat aj nahodny koloiduci fetak/cigan/social/kelptoman/decko/hajzel/neprajny sused....stefan-celica napísal:stenky napísal:ta pevna mapa bola podla mna najjednoduchsie a najefektivnejsie riesenie
A pripadny zlodej ma krasny nakres nahradnych dielov...

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných