ako som zarobil
Moderátor: Leňulka
ako som zarobil
no stalo sa to tak ze som dostal dovolenku v praci..tak idem si domou na slovensko vziat auticko nech sa mam tu v anglicku lepsie..vsetko bolo v poriadku vymenil som co sa dalo<asi>tak pridem domou auto bezi super par kilometrov som najazdil asi tak 1000 nech sa ukazu este chyby...vsetko o.k.Cesta do anglicka super...na lodi super dojazd do anglicka perfektny...no co budem paradicka.na druhy den ze ideme s priatelkou na plaz tak sadneme a ideme...na pol ceste bum jedna rana bum druha a potom v kuse,prestalo to ale auto netahalo...zacalo strasne cmudit....tak dosli sme domou takto ,asi najhorsia hodina cesty v aute v mojom zivote...na druhy den idem do toyoty na kontrolu a povedali moj prvy valec je zlomeny ze mam dat auto do srotu...mna cervena farba zaliala az po usi...este ze ma ten blbec nerozumel
..tak musel som to riesit...do srotu ju urcite nedam..tak som zavolal do fensportu ci nahodou nemaju nejaky ten motor...a maju
ale 600libier..tak co uz..vzal som ho..bol som tam vo fensporte maju to tam pekne,mam aj nejake fotky...potom poslem fajrymu...a mimochodom pytal som sa hned aj na tie slubene silendbloky,ze neni problem tak potom donesiem lebo ma to financne vytazilo...no tak mam motor,idem do servisu ze kolko bude stat vymena tak povedal ze 300libier a ja super
no povedal ze ho mam este doniest..po prehliadke to bolo 650
ale co uz ked ju milujes nieje co riesit
tak teraz v utorok ide na vymenu...bude to trvat asi dva try dni...napisem ako to dopadlo.. 
3S-GE
- CS
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Augusta 2004, 15:34
- Kontaktovať používateľa:
roberto........ skoda ze si si to skor nenacasoval.. ja som zhanal druhu hlavu, ale uz ju ma z australie....
inac nehac flintu do zita.. ten motor krasne rozpredas ce ebay....
hlava cca 300$, turbo 200$ ......................
inac nehac flintu do zita.. ten motor krasne rozpredas ce ebay....
hlava cca 300$, turbo 200$ ......................
CELICA ST185RC Carlos Sainz
CELICA ST205 GTfour
ex CELICA ST205 GTfour WRC
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D
CELICA ST205 GTfour
ex CELICA ST205 GTfour WRC
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
roberto, ak nahodou pojdes este raz do Fensportu, spytaj sa mi prosim ta na tieto dve veci, obe na MR2 2.0 GT (atmo verzia 3sge):
1) LSD - ci pasuje aj z turbo verzie, a ak maju kolko to stoji
2) zadne kridlo z modelov po rv 1996, samo ze cena
DIK MOC!!!
1) LSD - ci pasuje aj z turbo verzie, a ak maju kolko to stoji
2) zadne kridlo z modelov po rv 1996, samo ze cena
DIK MOC!!!

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
dano: ja som poslednu dobu videl par hlav na anglickom ebay.. aj z ST205. To bola Czereho celica? Preco ma v podpise roberto GT? Iank pekne..pokial je to ta czereho tak smola ze to prdlo.. to naserie.. usetris na kupe a potom to preplatis. A nikde nieje pisane ze aj ten CS za 120tis neskonci podobne. Aj ked czere mal ocividne tesnenie pod hlavou v prdeli. Na mojom aute sa to nestane v dohladnej dobe..aspon dufam.
- CelicaNR
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 3. Augusta 2004, 16:44
No ved Fensport ma tusim aj telefon. A dokonca aj Email. Vies elvis co to je ?
Taka schranka akoze na postu, ale elektronicku.
+44 (0) 1354 696968 or +44 (0) 7000 336776
SALES@fensport.co.uk
Taka schranka akoze na postu, ale elektronicku.
+44 (0) 1354 696968 or +44 (0) 7000 336776
SALES@fensport.co.uk
Sweet and sexy..
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných