Príspevokod používateľa ToyoCarE » Utorok, 13. Novembra 2007, 20:04
kua,, v ktorom meste,, ktory obchod,,,, idem si ponu,,, mne je jednio ze nepredajne,,sak sa da ist po nu aj v noci,, heh,,, stala by za hriech,,, co poviete?!
Príspevokod používateľa kuro » Streda, 14. Novembra 2007, 07:50
suhlasim stewe... takto zreparovane auta vo mne vzbudzuju velku uctu a respekt pred ludskym snazenim... ale zaroven si uvedomujem, ze doma by som nieco take nemohol mat, uz len z ucty, pretoze by som sa o to nevedel postarat...
Príspevokod používateľa ToyoCarE » Streda, 14. Novembra 2007, 08:00
mne by stacilo,,keby mi to stalo trvalo v predsieni,,, vonku to aj tak by vedelo ocenit mizive mnozstvo ludstva,,, takze stacilo by mi aj to,,, raz za den si ist do toho sadnut,,,
Príspevokod používateľa kuro » Streda, 14. Novembra 2007, 15:25
mimo: kuaaa toto ma nenapadloooo...
stewe: daj link... chcem to vidiet... este som nikdy nic take v ponuke nestretol... to nemyslis wazne, ze to niekto predawa????
Príspevokod používateľa kuro » Štvrtok, 15. Novembra 2007, 09:49
hmmm... tak ta je pjekna, aj ked uz to neni ono... "ONO" je, ked to das do povodneho stavu a ne, ked tam drbnes uplne iny motor a z originalu ostanu len plechy a deFuckto len silueta auta...
krasavice, u nás v cz se dají sehnat a kdyby někdo chtěl celicu 2. gen vím o jedné 1.6LT z roku 1981, světle modrá metla, je krásná zdravá, jen jí chybí okno u řidiče a zadní a má trošičku nakvetlej lem, byl sem se na ní koukat a i bych jí koupil,ale už mam 4 celicy stojí 5000kč což si myslim je minimum a je fakt v nádhernym bezkoroznim stavu a připravená na přihlášení, je to model vepředu s 4 hranatýma světlama a coupe, kdo by chtěl kontak nechť mi napíše