Problém s elektrikou T23

všetko o tomto modeli

Moderátor: Leňulka

Celda
nula
Dátum registrácie: Piatok, 23. Júna 2006, 10:45

Problém s elektrikou T23

Príspevok od používateľa Celda » Streda, 29. Októbra 2008, 10:10

Caute toyoťaci,
potrebujem poradiť.Mám Celicu T23 a neviem si dať rady s elektrikou v aute.Neviem ako to presne popísať.Za jazdy sa mi na moment stiahne napätie,prebliknú mi svetlá,na moment preruší autorádio.Niekde mi bude asi prerážať el.kábel na kostru alebo...Proste nemám potuchy,kde hladať?Nerobí to hneď od naštartovania.Až po zohriatí motora.Nerobí to ale ak auto stojí a beží na voľnobeh.Tak isto to nerobí s určitou pravidelnosťou.Niekedy prejdem aj 100km a nič,no niekedy zase každých 20 sekúnd.A poviem Vám,nie je to sranda,ak ide pred Vami vyfóliovaný bavorák a v ňom naši sympatickí tiež účastníci cestnej premávky.Ak Vás niečo napadá,budem rád keď tento problém konečne vyriešim.Vďaka

Používateľov profilový obrázok
miro81
začiatočník
Dátum registrácie: Štvrtok, 6. Januára 2005, 16:47
Kontaktovať používateľa:

Re: Problém s elektrikou T23

Príspevok od používateľa miro81 » Štvrtok, 6. Novembra 2008, 09:04

No ono s elektrikou to je dosť zložité, väčšinou to je len nejaká úplná blbosť. Mne na ST182 - zošaleli svetlá - jedno šlo hore druhé dole, smerovka sivetila nonstop,...dva týždne bolo auto v servise kým zistili v čom je problém - uvoľnená šrúbka ne reflektore:) Totálna blbosť, proste treba všetko prezrieť...viac Ti žiaľ poradiť neviem, na T23 sa mi zatiaľ našťastie nič podobné nestalo :?
exCelica 2.0 GTi, 115kW r.v. 1994
Honda Prelude 2.0, r.v. 1993 US import
TURBOed Celica 1.8 S r.v. 2000
Mazda RX8,2003, 231 BHP

Používateľov profilový obrázok
liguere
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
Kontaktovať používateľa:

Re: Problém s elektrikou T23

Príspevok od používateľa liguere » Štvrtok, 6. Novembra 2008, 10:31

tiez by som to tipol na ukostrenie. mal si nejake upravy/opravy na aute v poslednom case? ak ano,zacni hladat tam nejaky uvolneny kablik / nedotiahnuty sroubik a pod.
terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti Obrázok
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný