E11 - SWAP, výmena motora?
Moderátor: AndyGTP
E11 - SWAP, výmena motora?
Zdravim vsecky priznivci tato znacky.Chlapy mate nekdo skusenost s vymenou motoru v corolla 1.6 za sylnejsi?Traba 1.8 nebo 2.0?Mam 1.6 G6R rok 99.Diky vsem za radu.
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
- Kontaktovať používateľa:
v kosiciach sa jeden chalanisko pokusil napratat dvojliter z celicy 3SGE do corolly AE82 (rv1982), ale myslim ze este mu to nejazdi, chyba mu daka kabelaz.
preco to chces menit? ta 1.6 G6R je pomala? rad ju od teba kupim, ked ju vymontujes
preco to chces menit? ta 1.6 G6R je pomala? rad ju od teba kupim, ked ju vymontujes
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
GMH6 - kedy bude mozne, ze by som VIDEL TVOJE AUTO a vyskusal ho pred tym nez ho prerobis na silnejsie????????????????????????????????????????????????????? prosim, myslim to smrtelne vazne, ak mas fakt G6R, rad dobehnem hocikam v republike...rad by som to auto nazivo videl a vyskusal, laka ma totiz presne tato verzia..
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
Zdravim.No abych to uvedl nak na pravou miru.Puvodne sem schanel Civilni corollu wrc.Ale nejak se to nedarilo.Tak sem se po tom ptal na autu.cz a taknejak taky bezpredmetny.Pak se ozval odvas kolega myslim ze Pierce kery mi tak drobek poradil,ze v nemecku se prodavalo neco jako corolla sport s 2.0 motorem.Nebyla to ctyrkolka!Jenze na zadnem servru nemeckem sem nic neobjevil.No a tak jak sem tam brouzdal tak sem tam objevil nynejsiho broucka.No proc vymenu motoru?1.6 je dobra,ale byl sem zvikli na 2.0 litry.Mel sem carinu 2. i Ecko dvoulitrove.Pa sem mel Lexuse is 200 o kereho sem prisel v zime koupil sem avensise,ale chtel sem nakou hracku.Uznej te sami ze avensis neni na blbnuti i kdyz je pekne svizny.No a tak sem si koupil tet corollcu.Takze i prodavat jentak hned nebudu.No a tak sem si myslel jestli by do toho neslo strcit neco sylnejsiho.Objem nicim nenahradis.Stare ale pravdive prislovy.No jezdim stim druhej mesic a je to dobry.Pomala taky neni,ale furt tomu chyby neco.
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
gmh6 - objem nicim nenahradis, to je pravda, ale naco ist komplikovanejsou cestou ked je jednoduchsia, ze?
ziadna civilna corolla wrc sa nikdy nevyrabala, 3dv sa nikdy nerobili ani so silnejsim ako prave tato 1.6. ak by si chcel, na slovensku mame dvoch manikov (otec a syn) ktory zavodia s corollou wrc a mozno by stalo za to sa ich spytat ako je to s implantovanim 4x4
mal som e11 facelift 3dv, 1.6 vvti, v zaklade 110 PS, trocha poladene vyfukove potrubie (naozaj poladene, ziaden garaz tuning
. to bolo vsetko pekne ale priam neuveritelne vysledky som dosiahol ked som povyhadzoval interier (nakolko som bol jazdit aj amatersky kopec). ak je toto auto pre teba iba hracka a strata komfortu je pre teba nedolezita, zacni tymto: sedacky predne + zadne, nahrad ich skrupinami (povodne sedacky predas na nasom fore raz dva!), takto usetris cca 30 kg. koberce + izolacie + calunenie, toto je minimalne 25 kg, povodny vyfuk + rezonator nahrad niecim lahsim co je dalsich 10 kg dole. volant nahrad zavodnym, cudoval by si sa kolko vazi ten s airbagom... Cize ak sa troska posnazis cca 100 kg das dole a to je uz sakra poznat. kamarat mal takto suzuki balen0 3dv (cize nieco ako corolla), dal tam 1.6 100Ps a totalne na plech vsetko vyhadzal von, ostali len dve skrupiny. NEUVERIL by si ake to auto malo zrychlenie a tlaky do sedacky!!! Treba si uvedomit ze sice 2.0 ma vykon ale aj vahu.
inak ak zhanas body kit wrc na corollu tak ta musim sklamat, nezozenies ho, resp nie za normalne peniaze. mne sa ho svojho casu podarilo zohnat ako repliku v polsku, komplet to stalo cca 60 000 skk (predny + zadny naraznik ktore nedas na normalnu corollu lebo je to siroke, potom 4x blatniky, kapotu prednu a tusim aj zadnu a hlavne to nadherne wrc kridlo).
cize skus ist najprv tym lahsie uskutocnitelnym. ak by si ale stale snival svoj sen o 2.0 v corole tak tu v BA su manici co uz robili kadejake upravy na corollach (napr 1.6 black top ) atd, takze realne to je.
ziadna civilna corolla wrc sa nikdy nevyrabala, 3dv sa nikdy nerobili ani so silnejsim ako prave tato 1.6. ak by si chcel, na slovensku mame dvoch manikov (otec a syn) ktory zavodia s corollou wrc a mozno by stalo za to sa ich spytat ako je to s implantovanim 4x4
mal som e11 facelift 3dv, 1.6 vvti, v zaklade 110 PS, trocha poladene vyfukove potrubie (naozaj poladene, ziaden garaz tuning
inak ak zhanas body kit wrc na corollu tak ta musim sklamat, nezozenies ho, resp nie za normalne peniaze. mne sa ho svojho casu podarilo zohnat ako repliku v polsku, komplet to stalo cca 60 000 skk (predny + zadny naraznik ktore nedas na normalnu corollu lebo je to siroke, potom 4x blatniky, kapotu prednu a tusim aj zadnu a hlavne to nadherne wrc kridlo).
cize skus ist najprv tym lahsie uskutocnitelnym. ak by si ale stale snival svoj sen o 2.0 v corole tak tu v BA su manici co uz robili kadejake upravy na corollach (napr 1.6 black top ) atd, takze realne to je.

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
- CelicaNR
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 3. Augusta 2004, 16:44
Realne aj pravdive. Ako pise elvis, su na SK dvaja ludia, co maju WRC corollu a maju skusenosti s rozoberanim a skladanim motorov, prehadzovanim 3SGTE vsetkych generacii a skladanim do 2hod. Urcite sa im ozvi a spytaj sa na moznosti, oni ti budu najlepsie vediet povedat, lebo v Brne bol team, co jazdil autocross a mal kontakty na TTE a brali od nich suciastky.. Momentalne presli prave na corolly, cize podla mna to je jeden z moznych a hlavne skusenych zdrojov.
Kontakt : ma tu nick CIMO a tel.:0911707770
Kontakt : ma tu nick CIMO a tel.:0911707770
Sweet and sexy..
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
GMH6 - ja tvoje auto NEMIENIM KUPIT!!!!!!!!!!!!!!!!! ja ho chcem VIDET!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lebo po tej G6r alebo G6S tuzim uz dlhsie a pred tym nez by som po nu isiel dakam uvital by som kebyze to vidim. Co sa tyka elviskovej poznamky o sedackach, elvis vie co vravi, raz dva by boli asi predane
))
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných