Akú farbu laku?
Moderátor: AndyGTP
Akú farbu laku?
Cavte toyotaci
Mam na vas taku jednu prozbicku.. ..som si trochu gitoval a opravoval hrdzu na svojej toytke (corola e9 liftback) noo a neviem trfit farbu - je to povodny biely lak (ma par rokov..) no a kupoil som na to spray nejaka labutia biela - co sa asi najviac podobal.. ..ale je to trochu tmavsie.. neviete niekto poradit co najpodobnejsiu farbu ak mate skusenosti? dik moc za odpovede 
- wilson
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 13. Apríla 2005, 10:52
- Kontaktovať používateľa:
šak si daj namiešať presne podla terajšej bielej, lebo takú bielu ako máš teraz po tých pár rokoch na vzduchu, slnku, snehu, daždi asi nekúpiš. do 300ml spreja ide cca deci farby + konzerva, takže by som to videl na cca 300,- Sk
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
diky moc
a mohol by si mi dat aj blizsie info kde tam? ak sa to na forum nehodi (akoze robit reklamu - neviem ci je tom problem..) tak pleas aspon mailom
dikyt
A to mi akoze tam spravia normalne aj do spreju alebo to musim mat na to aj pistol? a to oni nejak od oka odhaduju tu farbu alebo su na to stroje ze ked dojdem napr. druhy krat ci mi daju hned tu istu alebo to budu musiet zase skusat? hmm lebo nemam celkom predstavu jak sa to robi..
diky 
Noo tak som sa dostal po par dnoch o5 k netu.. Ta farba ma vysla tak ze 400 ml sprej stoji nieco okolo 450 Sk.. tak som zobral rovno dva..
som to dneska zacal trochu striekat ale nejak sa uz zotmelo.. no zatial to vyzera celkom slusne co som pozeral - odtien sedi no proti svetlu zbadat troosku iny odlesk.. predsalen je to len sprej.. este uvidim co spravi potom osetrenie laku takym lestiacim pripravkom..
potom este mozno zreferujem.. ale zatial spokojnost.. vecsie zazraky som necakal 
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných