E11 - originál autorádio - demontáž

všetko o tomto modeli

Moderátor: AndyGTP

CoolShot
nula
Dátum registrácie: Streda, 9. Augusta 2006, 22:15
Kontaktovať používateľa:

E11 - originál autorádio - demontáž

Príspevok od používateľa CoolShot » Nedeľa, 27. Augusta 2006, 08:44

caute chalani mam taky problem, ze neviem demontovat originalne auto radio z Corolli E11. trapim sa stym uz tyzden a nic ani sa nepohne. za vase rady vam velmi pekne dakujem. :)

Používateľov profilový obrázok
AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Nedeľa, 27. Augusta 2006, 14:32

ty mas asi facelift ze? aj s palubnym pc? ak ano, tak neviem ci dakto pomoze

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

CoolShot
nula
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa CoolShot » Nedeľa, 27. Augusta 2006, 18:49

neviem ti povedat presne ze co to je zac ale je to zakladna vybava a palubny pc tam nieje, presne oznacenie v technicaku je liftback a linea terra to mam pisane v technicaku 98 rocnik, a je tam original toyota na kazety a proste nech ist von.

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Utorok, 29. Augusta 2006, 12:29

uha tak to neviem, mas take iste auto jak ja, teda generaciu myslim. skus sa pozret ci autoradio nie je ukotvene v takom kovovom puzdre, tj najprv treba vybrat za pomoci srobovaka/ci skuseneho hmatu iba/ radio a potom puzdro. Podla mna to originalne tam nemohlo byt nejak srobovane, lebo nase auta som nevidel so zabudovanymi radiami a maju vsetky klasicky standardny otvor pre radia

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

Emipov
panic
Dátum registrácie: Pondelok, 20. Marca 2006, 21:25
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emipov » Utorok, 29. Augusta 2006, 14:34

Teda ja som to auto kupil s uz neoriginalnym radiom, ale uchytenie toho originalneho nemoze byt velmi odlisne, lebo ide do rovnakeho otvoru(
ako pise Andy).
U mna jednoducho vytiahnem predny panel radia a potom velmi lahko aj cele radio, nie je nicim uchytene ani srobovane, je len nasunute v kovovom puzdre.
Ak si nebudes vediet dat rady, skusim ti to nafotit. Lepsie raz vidiet ako 100 krat...citat..:-)

CoolShot
nula
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa CoolShot » Utorok, 29. Augusta 2006, 16:42

dik chalani ale aj tak mi to nejde proste ne a ne von. ste niekto z BA? ze by ste mi to ukazali pripadne vybrali? ja pridem aj za vami. uz som to skusal aj cez fukace vzduchu ale proste ne a ne ho dostat von.

Slam
panic
Dátum registrácie: Nedeľa, 21. Mája 2006, 20:37
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Slam » Utorok, 29. Augusta 2006, 16:48

Jenom pro upřesnění - když jsem se ptal, jak je možný vyndat originál rádio z E11 po faceliftu, bylo mi řečeno, že je tam natvrdo přišroubovaný a musí se rozdělat ta středová část palubky. Šrouby jsou pod ovládacími knoflíky topení a pak se celý čelo odklopí a je vidět dovnitř... Nikdy jsem to nezkoušel, ale snad to pomůže....

Jo a tohle je popis pro ty, co mají nahoře v kapličce palubní počítač a rádio dole pod ovládáním ventilace....
Slam

Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06

liner
panic
Dátum registrácie: Nedeľa, 14. Mája 2006, 19:43

help

Príspevok od používateľa liner » Streda, 30. Augusta 2006, 11:19

mozem ti to pomoct vybrat,
das mi zato jeden gombik z neho ? :)

tiez mam to originalne s kazettou a jeden mam odlomeny
ex: corolla E111 zlutej dabel

johnC
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnC » Streda, 30. Augusta 2006, 13:11

jaaj chlapci s plochym srobovakom zboku vypacte mriezku (strednu) za nou su dve skurtky pre nadstavcovy srobovak, vyskrutkovat a nadvihnut cele to oble celo pre autoradio a ostatne je uz hracka
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !

johnC
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnC » Štvrtok, 31. Augusta 2006, 08:19

teda sekol som sa treba vytiahnut cely stredny vetrak -vstrede zospodu je nanom vyrez pre podpacenie a mozte potom kludne odpojit aj ten konektor
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !

CoolShot
nula
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa CoolShot » Piatok, 1. Septembra 2006, 10:09

Diky chalani za pomoc uz je vonku
Toyota Corolla E11 r.v.98 1,3 16V liftback

DEMARCO11
panic
Dátum registrácie: Streda, 13. Júna 2007, 21:10

Re: E11 - originál autorádio - demontáž

Príspevok od používateľa DEMARCO11 » Štvrtok, 28. Júna 2007, 22:55

Slam skusal som tvoj navod a podarilo sa.Nemenil som radio,len ma to strasne zaujimalo.Takze pre rekapitulaciu: po odstraneni (jednoduchom vytiahnuti)ovladacich gombikov na kurenie (su tam tri) sa pod prvim a tretim obiavia dve skrutky.Po odsrubovani danych skrutiek uchopte stredovy panel pod popolnikom.Potiahnite k sebe a stredovy panel by sa mal uvolnit.Ale uvolni sa len spodok.POZOR,na to aby sa stredovy panel uvolnil aj hore musite spodok tahat nadol.Cize najprv uchopit pod popolnikom,potiahnut k sebe a potom nadol.Heureka,a panel je von.Tam uz najdete po bokoch radia dve skrutky.Uvolnit skrutky a vytiahnut radio.
Toyota Corolla 1.4 VVT-i 71 Kw r.2001

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní