E12 - vŕzganie plaubovky
Moderátor: AndyGTP
taaaak som bol s tym vrzganim v Toyote ...
aaaaa pristup pri jednani terminu zo strany pana Mahuta fantasticky (zial na Lexusa este nemam ), neviem je mi bud nesympaticky, alebo ma u mna jednoducho smolu, mam ho zaskatulkovaneho ako stareho bručouna ....
prisiel som v dohodnuty den, ohlasil som sa, prijimaci technik siel za p. Mahutom, ze som u nich, ten mu len odvrkol, ze sa mi ma venovat a ani sa na mna nepozrel.....
OK, technik sa spraval normal, popytal sa co s tym mam, spisal si veci a povedal mi, ze pride mechanik sa so mnou previezt, aby vedel co ma hladat.
Mechanik (starsi pan okolo 50) isiel so mno a ja som mu hovoril co ma hladat a pri akych situaciach sa to stava a on si v poho isiel len po tej dlhej ulici popred ATckom. Nastastie, ked sme sa obracali tak to zavrzgalo, ja som vtedy chytil ten zamok a poriadne nim zahybal, aby to ujko pocul. Hurrraaaa, ze on to hned vezme urobit...
Pri preberani auta som sa technika pytal, ze co tam mechanik robil. Na to mi vysvetlil, ze tam je nejaka hmota, ktora tlmi pohyby toho zavesu a ze bola vysusena a povypadavana, ze mi to spravili a namazali . Som zvedavy ako dlho to vydrzi....
Taaaaakze na druhy krat k mojej spokojnosti (zatial) to chlapci vyriesili (aspon sa tak tvaria)....
aaaaa pristup pri jednani terminu zo strany pana Mahuta fantasticky (zial na Lexusa este nemam ), neviem je mi bud nesympaticky, alebo ma u mna jednoducho smolu, mam ho zaskatulkovaneho ako stareho bručouna ....
prisiel som v dohodnuty den, ohlasil som sa, prijimaci technik siel za p. Mahutom, ze som u nich, ten mu len odvrkol, ze sa mi ma venovat a ani sa na mna nepozrel.....
OK, technik sa spraval normal, popytal sa co s tym mam, spisal si veci a povedal mi, ze pride mechanik sa so mnou previezt, aby vedel co ma hladat.
Mechanik (starsi pan okolo 50) isiel so mno a ja som mu hovoril co ma hladat a pri akych situaciach sa to stava a on si v poho isiel len po tej dlhej ulici popred ATckom. Nastastie, ked sme sa obracali tak to zavrzgalo, ja som vtedy chytil ten zamok a poriadne nim zahybal, aby to ujko pocul. Hurrraaaa, ze on to hned vezme urobit...
Pri preberani auta som sa technika pytal, ze co tam mechanik robil. Na to mi vysvetlil, ze tam je nejaka hmota, ktora tlmi pohyby toho zavesu a ze bola vysusena a povypadavana, ze mi to spravili a namazali . Som zvedavy ako dlho to vydrzi....
Taaaaakze na druhy krat k mojej spokojnosti (zatial) to chlapci vyriesili (aspon sa tak tvaria)....
JAPAN CARS RULEZ!
COROLLA 1,4 D4-D WAGON E12T
hehe, aj ja som bol ved mi to trvalo skoro rok, ale so stupajucou tendenciou vrzgania moje odhodlanie rastlocahir napísal:no super.
mna uz zacinaju triafat slaky z tej palubky. teraz si zmyslela, ze mi bude vrzgat VRZGAT A VVVVRRRRRZGAT! asi ma jebne uz. a do servisu som tak lenivy...
ozaj cahir ked Ta tu mam tak na drate, u Teba sa ako sprava palivomer ? vsetko OK? Mne sa zda, ze neukazuje spravne, obcas sa pri plnej sekne a velmi skoro zacina ukazovat rezervu ( tak pri 15 litroch)
JAPAN CARS RULEZ!
a nezda sa Ti to vela ? ja som nauceny z inych aut na tych 5-7 litrov, co by malo este garantovat nejaku tu stovecku podla typu auta ...cahir napísal:ta rezerva moze byt ok. mne sa zda ze pri 12 litroch. ale moze to byt aj tych 15. to je normal.
Dost ma to znervoznuje ...
JAPAN CARS RULEZ!
no tie auta nemali o moc mensiu nadrz, bolo to 40-45 litrov, co nie je oproti 55l velky rozdiel.
teoreticky by som mal dojst do prace na jednu nardz (960km), ale ta potvora zacina svietit uz pri vstupe do Nemecka ( idem trasu ZA-BA-Wien-Linz-Salzburg-Innsbruck-Bolzano) a ten je v 2/3 trasy!
Zasa je pravda, ze ak nestojim v Rakusku, tak pumpy su v Nemecku s odstupom 30.-35 km....
teoreticky by som mal dojst do prace na jednu nardz (960km), ale ta potvora zacina svietit uz pri vstupe do Nemecka ( idem trasu ZA-BA-Wien-Linz-Salzburg-Innsbruck-Bolzano) a ten je v 2/3 trasy!
Zasa je pravda, ze ak nestojim v Rakusku, tak pumpy su v Nemecku s odstupom 30.-35 km....
JAPAN CARS RULEZ!
- wilson
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 13. Apríla 2005, 10:52
- Kontaktovať používateľa:
ot:
bolzano? tak to ti pribudne tam další žilinčan za chvilu. je to síce zarytý golfista (teraz má 1.9D:)), ale je z višňového. kuchára ide do nejakého hotelíka robiť, kedže mu goldwing zrušili...
bolzano? tak to ti pribudne tam další žilinčan za chvilu. je to síce zarytý golfista (teraz má 1.9D:)), ale je z višňového. kuchára ide do nejakého hotelíka robiť, kedže mu goldwing zrušili...
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
no slovakov nas tam je dostwilson napísal:ot:
he he Mr. Jani uz nema peniaze na prevadzku ? Ked mu zobrali fleka
JAPAN CARS RULEZ!
tiez to tak obcas robim, ale obcas zabudnem ....cahir napísal:thorius > ja to riesim tak, ze ked mi zacne svietit, vynulujem jedno z pocitadiel km a mam prehlad v pohode. do 100km jazdim bez strasu potom sa popozeram po benzinke
JAPAN CARS RULEZ!
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
som sa dnes viezol na E11 a tiez tam cosi vrzgalo. No oblast vrzgania je jasna - nieco v okoli radia!
Takze problem s vrzganim byva asi v oblasti radia ... vacsinou - aspon co som tu cital.
Takze problem s vrzganim byva asi v oblasti radia ... vacsinou - aspon co som tu cital.
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
-
Robo
- začiatočník
- Dátum registrácie: Utorok, 21. Novembra 2006, 11:15
...no prispejem aj ja do temy VRZGANIE PALUBOVKY. Doteraz som s tym nemal problem, ale posledny tyzden, mi zacalo nieco vrzgat ako keby od okna v rohu pri spolujazdcovi...
Bol som este lenivy skumat to, ale nemate s tym niekto skusenost? ...na Faviku sa totiz dala palubka dotiahnut v motorovom priestore. Tam boli nejake matice.
Neviete ako je v E12 prichytena? ...da sa to tiez dotiahnut z motoroveho priestoru?
...alebo rozmyslal som este, ked vyhodim skrinku, tam sa da dostat dovnutra k filtru klimatizacie, ci tam tiez nie su nejake matice?
Bol som este lenivy skumat to, ale nemate s tym niekto skusenost? ...na Faviku sa totiz dala palubka dotiahnut v motorovom priestore. Tam boli nejake matice.
Neviete ako je v E12 prichytena? ...da sa to tiez dotiahnut z motoroveho priestoru?
- cahir
- MX-5 guru s malým zmrdom
- Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39
netusim, ale mne to tiez tam niekde vrzga. napravo od radia. . neviem to presne identifikovat, je to take jemnucke, ale fakt vobec nevim z ktoreho miesta. na dotyk, ked to to vseliako mozne pritlacal nic z toho neslo. najlepsie je, ze niekedy to nerobi vobec, niekedy to robi aj ked sa rozbieham a cele to asi vtedy pracuje, niekedy ked vychadzam na obrubnik - asi sa kruti karoseria a tam nieco. .
chystam sa s tym do servisu, este to mam v zaruke. . ze co na to povedia majstri.
priatelke to vobec nevadi, tak to ani nevnima. ale mne velmi. uz som aj rozmyslal, ci nie som PREHNANE narocny, ono to nieje nejk hlucne, ale mne v aute vadi kazdy zvuk navyse co tam nema byt.
mozno keby som ju kupil ojazdenu, tak to beriem ako hotovu vec. ale proste pamatam dni, ked som okrem motora a kolies nic ine nepocul...
chystam sa s tym do servisu, este to mam v zaruke. . ze co na to povedia majstri.
priatelke to vobec nevadi, tak to ani nevnima. ale mne velmi. uz som aj rozmyslal, ci nie som PREHNANE narocny, ono to nieje nejk hlucne, ale mne v aute vadi kazdy zvuk navyse co tam nema byt.
mozno keby som ju kupil ojazdenu, tak to beriem ako hotovu vec. ale proste pamatam dni, ked som okrem motora a kolies nic ine nepocul...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných