to len taký laický názor môj, osobný, malý.......
E11 - svetlomet z druhovýroby
Moderátor: AndyGTP
-
majo white
- panic
- Dátum registrácie: Streda, 13. Decembra 2006, 21:17
Podľa mňa to bude zle nastaveným motorčekom.Nedal si náhodou ten nový reflektor napr. na druhý stupeň a orig.bol na treťom? to by vysvetlovalo aj tú menšiu svietivosť (nový je vždy o stupeň nižšie ako orig.) a aj to že nejde do všetkých polôh (novy je nadoraz dole,orig. na druhom stupni)?
- Zmuro
- panic
- Dátum registrácie: Streda, 9. Marca 2005, 01:50
- Kontaktovať používateľa:
reflektor
Nechcem ti inak brat iluzie s tymi ziarovkami, ale mam taky pocit ze ta horsia svietivost aj problemy s motorcekom bude mat na svedomi prave ta neorigos lampa, a celkom ina konstrukcia paraboly-ja ked som mal ulomeny uchyt, tak som radsej vymenil lampu za original, stalo ma to sice 5ku, ale viem ze je to to iste. Neorigo som tiez vedel zohnat za nejakych 2,5k ale vela znamych ma vtedy odhovorilo, lebo zalezi dost na parabole, jej reflexnej vrstve, a pri nasich skulavych svetlach este bez cirej optiky aj na optike predneho krycieho skla. Skoda ze ti starous nerozbil lavu stranu v smere jazdy, lebo ja som svoj povodny reflektor dal zvarit do firmy co sa tym zaobera a mam ho v rezerve doma a inak je ako novy...
ex: Toyota Corolla E11 Liftback '98 1.4 63kw Linea Terra, Silver colour, spoiler edition, 141.000km
Honda Insight Elegance Hybrid; r.v. 2009; 1.3 IMA 65kW+10kW elektromotor; CVT prevodovka; Made in Japan
Don't tell me, that cars don't have a soul...
Honda Insight Elegance Hybrid; r.v. 2009; 1.3 IMA 65kW+10kW elektromotor; CVT prevodovka; Made in Japan
Don't tell me, that cars don't have a soul...
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
ja som si toho vedomy, ale kym mi nezaplati poistovna, rozdiel 7 za origo a 1300 za neorigo (veeelmi zlavneny, dik Ado!) bol pre mna klucovy. To ze radsej nebudem na nikoho blikat od hanby je uz vedlajsie, ak v noci uvidim postacujuco, budem zatial spokojny, ale za denneho svetla som videl rozdiel.
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných