E9 - STK

všetko o tomto modeli

Moderátor: AndyGTP

Používateľov profilový obrázok
ondrik
Toyota guru
Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57

E9 - STK

Príspevok od používateľa ondrik » Utorok, 12. Júla 2005, 21:54

Tak dnes som bol na STK. Na klasickú, "nevybavenú" STK. Natašu som pripravoval asi týždeň. Vymenil som vpredu platničky, brzdovú kvapalinu, umyl, povysával, vysušil vodu v kufri pod heverom :D To bolooasi všetko. A aj keď som sa bohovo bál, že neprejdem, mám to. Len mi pánko povedal, že katalyzátor tak-tak, nachlp, a že jedno predné koleso mi brzdí viac ako druhé. Ale že tiež ešte tak "v norme". Napísal mi aj nejaké malé chyby, že "tesnosť motora a prevodovky" a "kolesá - vôľa v uložení". Ale nakoniec mi povedal, že je to auto v pohode, na to aké je staré kolko má nabehané a kolko som zaň dal.
Takže ako sa poznám, teraz budem min. rok "zanedbávať" technický stav a vrážať prachy do všeliakých blbostí a audia.
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde :-)
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F

drgi
Vševed
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Kontaktovať používateľa:

stk ala drgi

Príspevok od používateľa drgi » Utorok, 12. Júla 2005, 22:30

to zas ja som sa na STK nepripravoval nijak, jedine som vymenil nesvietiacu ziarovku v obrysovom svetle. spokojny som sa vybral na stk, a 4 km pred STK brzdim pred prechodom, lebo v strede medzi pruhmi stoja decka, clovek nikdy nevie co ich napadne. zrazu len rana zozadu, cez prechod som samozrejme preletel a kokot na mercedese za mnou tiez. decka sa nastastie ani nepohli, takze stastie. zastavim, plac na krajicku (moje prve auto a moja prva nehoda, snad chapete :-), vyleziem z auta, pozeram na zadok co je pokrivane, a nevidim nic, iba stare skrabance na plastovom narazniku a bielu farbu na taznom oku (nie gula, ale na lano). pozeram na kokotov mercedes, diera v znacke aj narazniku od mojho tazneho oka. este raz pozeram sebe aj pod naraznik, nikde nic, medak tiez iba diera, inak nedotknuty. Tak sme sa rozisli, policajtov sme nevolali. na STK pohoda, akurat ujovi sa nepacila prehrdzavena dierka na prednom bladniku. Na emisnej chvilu cumeli na karburator, kde sa ma co nastavovat, tak som im ukazal modru knizku a uz boli mudri :-) dokonca moja Corolla sluzila ako etalon, lebo za mnou isla s rovnakym motorom, ale to uz bolo take chudatko v smrtelnom krci :-(
samozrejme mi napisali do Acka vsetky mozne chyby typu hrdzave, netesni, vola kde len moze byt, dokonca aj vadna podlaha (co som valnik? :-)
tak nech nam Toyoty drzia aj nadalej.

drgi

PS: Toyota forever!
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km

ondrik
Toyota guru
Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57

Príspevok od používateľa ondrik » Streda, 13. Júla 2005, 21:17

No, aj ja som stretol takého pána odborníka, policajta, keď som bol prehlasovať auto. Pozeral predomnou dvom škodovkám čísla motorov, a keď kukol mne do kufra, len v techničáku odškrkol číslo motora a karosérie. Tiež chudák nevedel, kde to hladať. A po mne dalším už zas pozeral. (to už asi vedel, kde). :idea:
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde :-)
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Streda, 13. Júla 2005, 23:04

no chlapi, gratulujem k stk, drgi tebe k zakroku hodneho tankoveho praporu:) je sranda jak vas vetrali... si predstavte kolko blbcov beha na zhnitych plesnivych rozjebanych nefunkcnych skatuliach, zehlickach na galuskacoch /rozumej skoda 105/ a dzedzinsky kamarat policajt prihlasi, resp. dzedzinsky kamarat na STK necha prejst... fuj. inac uz mam folie, prekrasne kvalitna robota, fakt poctivy vykon, 3500 sk a to v blave..

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

drgi
Vševed
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Streda, 13. Júla 2005, 23:05

AndyGTP napísal:no chlapi, gratulujem k stk, drgi tebe k zakroku hodneho tankoveho praporu:) je sranda jak vas vetrali... si predstavte kolko blbcov beha na zhnitych plesnivych rozjebanych nefunkcnych skatuliach, zehlickach na galuskacoch /rozumej skoda 105/ a dzedzinsky kamarat policajt prihlasi, resp. dzedzinsky kamarat na STK necha prejst... fuj. inac uz mam folie, prekrasne kvalitna robota, fakt poctivy vykon, 3500 sk a to v blave..
kde si to prosim ta robil? tusim si spominal dakeho kamarata, asi aj ja budem potrebovat na liftback, a tam je teda dost skla :-)

drgi
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Štvrtok, 14. Júla 2005, 22:53

mohol bych ti dat emailom kontakt. chlapec pracuje v porsche interauto na vajnorskej ale folie mi robil v inom atelieri, a na meno inej firmy. tebe by mozno dali 4000 sk myslim. mas viac skla.

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných