skus sa opytat bruniho - ale podla mna 7" je uz vela... vacsina diskov ma ET okolo 38nippondenso napísal:A neskusal to uz niekto? Nahodit tam tie 7"x16" disky na E10?
E11 - elektróny - alternatívne disky a pneu
Moderátor: AndyGTP
-
Neregistrovaný
- nippondenso
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 15. Mája 2005, 19:40
- nippondenso
- panic
- cahir
- MX-5 guru s malým zmrdom
- Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39
no neviem ako je to na E10 ale ja som na E12 dal 7x15 ET 35 tusim, max 38).. povodne som tam mal 6x15 ET45 ..
a poviem, ze je to len tak tak !! zadne este vpohode, ale predne este netrcia, no tu totalne zarozno. nastastie nic nesucha, vyzera to dobre a mam v podstate vysireny povozok tym padom. 1" je 2,5cm co je celkom dost rozdiel . takze mozes ratat, ze kolo Ti pojde von. ET by si musel zhanat asi dost vysoke a ktovie, ci by ti zas vo vnutri kola o nieco nesuchali pri vytoceni...
a poviem, ze je to len tak tak !! zadne este vpohode, ale predne este netrcia, no tu totalne zarozno. nastastie nic nesucha, vyzera to dobre a mam v podstate vysireny povozok tym padom. 1" je 2,5cm co je celkom dost rozdiel . takze mozes ratat, ze kolo Ti pojde von. ET by si musel zhanat asi dost vysoke a ktovie, ci by ti zas vo vnutri kola o nieco nesuchali pri vytoceni...
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
no ja som mal v starom technicaku max. sirku 6,5 a som velmi machylny ju dodrzat, ak sa nemylim najsirsie pneu som tam mal 195ky. cize ak vychadzame z predpokladu ze sa corolly podobaju v posl. generaciach podla toho co citam od martina, tak fak treba ET kolem 38 az 40...
cahir skus mi dat link na to forum kde to rozoberali tie pneu, dost ma to zaujima dik, ak to najdes
corolla 99 - nuz vykon mas ten isty, sranda ze az 7,5 mas zhruba. Ja na mojej max. 7, aj to asi bych furt v meste musel byt... inac mam 6,5L takmer vzdy. ale kebyze som v meste stale bohvie... nastastie vzdy mam kombinovanu spotrebu..
cahir skus mi dat link na to forum kde to rozoberali tie pneu, dost ma to zaujima dik, ak to najdes
corolla 99 - nuz vykon mas ten isty, sranda ze az 7,5 mas zhruba. Ja na mojej max. 7, aj to asi bych furt v meste musel byt... inac mam 6,5L takmer vzdy. ale kebyze som v meste stale bohvie... nastastie vzdy mam kombinovanu spotrebu..
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- Bruni
- začiatočník
- Dátum registrácie: Utorok, 17. Augusta 2004, 13:29
- Kontaktovať používateľa:
nippondenso: smelo do toho
))) 7x16 ti neublizi,ale pouvazoval by som na rozmere pneu.ja by som dal 205/45/16 a ET 38.menej ako 38 by som neriskoval.mal som na mojej E10 chvilu 215/40/17 ET 35.vyzeralo to nenormalne dobre,ani dynamika nijak vyrazne neutrpela,ale pri prepruzeni mi vzadu mierne suchol falc gumu.ak by som ale zahol falce,nebol by problem.alebo,ak by som mal gumy 205/40/17 a ET 38...masaker...nadherne plne blatniky
)))
co sa miesta tyka,toho je tam dost.nic neboj
))) smelo do poriadnych kolies,ved "kola delaj auto"
)))
co sa miesta tyka,toho je tam dost.nic neboj
ex NISSAN PRIMERA GT
ex TOYOTA COROLLA E10
ex TOYOTA COROLLA E10
- nippondenso
- panic
Nazdar, ja by som tam chcel dat preto tie 195 aby to spravilo taku trochu striesku, vies co myslim. A ty tam mas povodny podvozok? tie kola co tam mas teraz to su co zac? Si ma normalne potesil, lebo kazdy ze je to moc... seirovku tam ma teraz 6"a nemyslim si tiez ze by nejakych 25,4mm rozdielu bolo moc.
- Bruni
- začiatočník
- Dátum registrácie: Utorok, 17. Augusta 2004, 13:29
- Kontaktovať používateľa:
Andy: momentalne szijem v Irsku v meste Cork
))) vycestoval som za pracou.koncom roka sa chcem vratit domov...
)))
chlapi,inak tuning v Irsku...hmmm...stromeckari.videl som velmi malo peknych aut.napocital by som ich na 2 rukach.ale skyline som videl 2x,supru tiez a aj zopar coroll som videl
)))
chlapi,inak tuning v Irsku...hmmm...stromeckari.videl som velmi malo peknych aut.napocital by som ich na 2 rukach.ale skyline som videl 2x,supru tiez a aj zopar coroll som videl
ex NISSAN PRIMERA GT
ex TOYOTA COROLLA E10
ex TOYOTA COROLLA E10
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
fuuha.... za kolik? ja mam momentalne dobry tip na 15ky za 2600. Nove. Ked to bude overene, dam vediet.
Bruni - no toto, Eire?? snad ti je tam dobre. Ja som bol kusok od teba, do Roscoffu v Brittany chodi miliarda anglanov a rysavcov z irska. vylodia sa z trajektu po par km na mori a sup na nakup nehnutelnosti, vytvaranie zapch a podobne piicsowiny... sak som sa pri nich nanadaval kua.. ted som v strasburgu a v nedelu hura domov... boze tak sa tesim, milovana vlast.
Bruni - no toto, Eire?? snad ti je tam dobre. Ja som bol kusok od teba, do Roscoffu v Brittany chodi miliarda anglanov a rysavcov z irska. vylodia sa z trajektu po par km na mori a sup na nakup nehnutelnosti, vytvaranie zapch a podobne piicsowiny... sak som sa pri nich nanadaval kua.. ted som v strasburgu a v nedelu hura domov... boze tak sa tesim, milovana vlast.
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 18 neregistrovaných