Kedysi mi ešte na Rencíku opravil podobným spôsobom vyhrievanie poškodené asi na troch miestach pán - majiteľ vrakoviska, od ktorého som zadné sklo kúpil. Bol to konkrétne prípravok od Loctite-u.
Fungovalo to skvelo a čo sa týka oderuvzdornosti, tak sa to dalo porovnať s originálnymi vláknami. Chlapík totiž ten sersam naniesol štencom, ktorý bol z vnútornej strany uzáveru a ten pásik bol tým pádom dosť široký, tak som to trošku orezával žiletkou a išlo to dosť z tuha. Počítam, že originálne vlákno by som tiež žiletkou asi poslal do večných lovíšť, takže súdim podľa toho. Samozrejme na tom netreba korčuľovať, ale pri normálnom používaní by sa to poškodiť nemalo
Na Karolíne II mi tiež asi dve vlákna nefungujú, takže to budem musieť riešiť, ale asi namiesto kupovania toho strieborného laku skočím do Autoskla, nech mi to opravia tam. Teda ak by ma to nevyšlo drahšie ako ten sersam
Možno by stálo za to zavolať do najbližšieho Autoskla a spýtať sa, koľko by to stálo...možno po sviatkoch
Andy, s tými fóliami to bude asi problém. Asi by bola blbosť otrhávať fóliu len kvôli jednému vláknu