Zravim Vas pani,
Mam Toyotu Corrollu rocnik vyroby 2004. Stava sa mi vzdy pri rozbehu ze niekde z oblastu prednej napravy a kolies pocujem take cvaknutie alebo ako by som to mohol nazvat ale iba vtedy ked je motor studeny akonahle zastanem a rozbieham sa ziaden zvuk to uz nevydava. Mal som predtym Corollu rok vyroby 1995 a nic take som nepocul. Kamarat z Toyoty mi povedal ze by to mohlo byt nieco take ako tlakovanie ABS alebo brzdove dosticky ktore sa mozu prilepit na kotuc ale nebol si celkom isty pretoze to nepocul osobne. Mate niekto podobnu skusenost ako ja ?.
vdaka za rady
Cvaknutie pri rozbehu na studeno
Moderátor: AndyGTP
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Re: Cvaknutie pri rozbehu na studeno
Je to ABS CHECK...proste sa aktivuje ABS, alebo tak podobne.
Tiež so kvôli tomu nemohol spávať, prehľadal som všetko, či nieje niečo uvoľnené. Niekedy to znelo ako keby sa uvoľnil nejaký plast pod motorom, ale napokon som to konzultoval s niekým tu na fóre a je to ono.
Tiež so kvôli tomu nemohol spávať, prehľadal som všetko, či nieje niečo uvoľnené. Niekedy to znelo ako keby sa uvoľnil nejaký plast pod motorom, ale napokon som to konzultoval s niekým tu na fóre a je to ono.
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
- Kontaktovať používateľa:
MR2-W3 detto... Studený motor po štarte nič, ale v momente, keď sa rozbehnem, tak zo scvakne...dokonca ak mám zapnuté svetlá, tak si kvapku prebliknú...je to normálne a má to tak byť...
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Super.
Dakujem za odpoved pani !!! ...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných