Kúpa Corolly - rady
Moderátor: AndyGTP
- nemko
- panic
- Dátum registrácie: Sobota, 18. Apríla 2009, 22:49
- Kontaktovať používateľa:
Kúpa Corolly - rady
caute viete mi poradit ohladom tejto koroly ???
http://www.aaaauto.sk/sk/toyota-corolla ... t%5B1%5D=1
mal by som zaujem ale niecoho sa bojim .. please poradte vopred dakujem
http://www.aaaauto.sk/sk/toyota-corolla ... t%5B1%5D=1
mal by som zaujem ale niecoho sa bojim .. please poradte vopred dakujem
Re: rada ohladom kupy toyoty korolly
ja ti dam jednu radu a myslim, ze ti ju povedia aj ostatni ..
drz sa na kilometre daleko od AAA auto .. su to fušeri.
staci, ze si pozries skusenosti inych ludi, ktori kupovali ine auta z AAA, tiez iba par rocne s velmi malo km a dopadli velmi zle.
inac corollka je pekna, ja mam sice starsiu tak konkretne muchy ti skor napise niekto iny.
drz sa na kilometre daleko od AAA auto .. su to fušeri.
staci, ze si pozries skusenosti inych ludi, ktori kupovali ine auta z AAA, tiez iba par rocne s velmi malo km a dopadli velmi zle.
inac corollka je pekna, ja mam sice starsiu tak konkretne muchy ti skor napise niekto iny.
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
ja by som povedal ze to bude aj konkretnym kusom a tym kolko donho zasahovali.
zober si zo sebou mechanika ak si netrufas auta obzerat sam (takeho co sa vyzna a pozna toyoty) a spolu popozerajte na tom aute vsetko co sa da. ja som tak kupoval svoje prve auto a myslim ze som spravil velmi dobre
zober si zo sebou mechanika ak si netrufas auta obzerat sam (takeho co sa vyzna a pozna toyoty) a spolu popozerajte na tom aute vsetko co sa da. ja som tak kupoval svoje prve auto a myslim ze som spravil velmi dobre
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
- mr.68
- začiatočník
- Dátum registrácie: Streda, 21. Novembra 2007, 22:17
tá Corolla je krasna, bola aj na zraze a je to chlap z fóra...
tu máš inzerát
drž si
viewtopic.php?f=19&t=4302
tu máš inzerát
viewtopic.php?f=19&t=4302
!! ex.Corolla 1.4 e11 G6 r.v.98 !!
Celica 2,0 Gti 5.gen
Celica 2,0 Gti 5.gen
neviem no chlapi ..
nie som odbornik na lakovanie ale toto mi nepride ako striekane z vyroby:
http://www.autobazar.eu/sk/pics.php?id=1130232&pic=13
nie som odbornik na lakovanie ale toto mi nepride ako striekane z vyroby:
http://www.autobazar.eu/sk/pics.php?id=1130232&pic=13
Naposledy upravil/-a andy.gee v Sobota, 3. Októbra 2009, 12:01, upravené celkom 1 krát.
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
To veru nie.
Plastové doplnky kasní totiž Toyota lakuje polomatným lakom - potom to nevypadá ako päsť na oko...
Plastové doplnky kasní totiž Toyota lakuje polomatným lakom - potom to nevypadá ako päsť na oko...
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
nehovoril som o plaste ale o dverach a tie nie su plastove ..
takze je to original lak na dverach ci nie podla vas?
viem, ze niektore auta maju spodky dveri lakovane takto ale u toyoty som si to este nevsimol
takze je to original lak na dverach ci nie podla vas?
viem, ze niektore auta maju spodky dveri lakovane takto ale u toyoty som si to este nevsimol
-
jurosik.km
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Októbra 2008, 13:09
chalan toje kamaratova corolla burana nebol aurcite a te plasty a tos etko si daval dorabat on..chcel aby sato podobalo na TS COROLLU..jeto byvali kolega a kooesa su z HONDA CIVIC TYPE R taka baba muho naburala..preto kupel hento
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Jaj Ty myslíš vrúbkáč...to je normálne...prahy a spodky dvier sú tým striekané u všetkých aut...len niektorí výrobcovia to prelakujú priamo a iní na to ešte hádžu tmel a prebrúsia to...pohoda...
Práve si myslím že s takýmto niečím by sa žiaden lakýrnik nebabral...
Práve si myslím že s takýmto niečím by sa žiaden lakýrnik nebabral...
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
ok dik za poucenie 
Re: Kúpa Corolly - rady
Zdravim, tak uz som sa pridal medzi vas aj ja.....Kupil som si jazdenu Corollu (moje prve auto:)), rocnik 1993, 1.3XLi, 183 000 km, 930€. Co na to hovorite, ake su vase prve rady?:)) Vela, malo? Prve co som zistil, ze v motore je kriticke mnozstvo oleja, ktore ledva omoci rysku...Majitel mi odporucal Castrol 10W40 polosynteticky, v obchode ma zase presviedcali, ze Castrol je zbytocne drahy, ze mi staci aj Delphi. Tak dufam, ze bude spokojny a auto mi bude sluzit, nie ja jemu 
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
ja lejdem valvoline 10w40 aj do svokrinej(E10, 1.33). pridaj nejake foto nech vieme zhodnotit lepsie 
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
v prvom rade vitaj medzi toyotakmiatnert napísal:Zdravim, tak uz som sa pridal medzi vas aj ja.....Kupil som si jazdenu Corollu (moje prve auto:)), rocnik 1993, 1.3XLi, 183 000 km, 930€. Co na to hovorite, ake su vase prve rady?:)) Vela, malo? Prve co som zistil, ze v motore je kriticke mnozstvo oleja, ktore ledva omoci rysku...Majitel mi odporucal Castrol 10W40 polosynteticky, v obchode ma zase presviedcali, ze Castrol je zbytocne drahy, ze mi staci aj Delphi. Tak dufam, ze bude spokojny a auto mi bude sluzit, nie ja jemu
ak je v dobrom stave tak je to cena tak akurat
no na ten olej si daj pozor, dufam, ze ti to nebude zrat vela oleja lebo tieto motory zvyknu papat casom, pricinou su vacsinou v tom lepsom pripade stvrdnute gufera ventilov
ked budes mat casto malo oleja tak ta moze cakat vymena ojnicnych lozisk v tom lepsom pripade takze olej casto kontroluj (prejavuje sa to chrapkanim v urcitych otackach pri jazde alebo ked otvoris kapotu a pridas plyn a prudko pustis tak je to take klopnutie zo spodu motora)
este k oleju .. ja beriem znacku LOTOS 10W-40 a som spokojny aj ked je to z tych lacnejsich olejov
inac verim, ze auto ti bude este dlho chodit, len sa staraj o bezne veci, na napravach obcas zacnu klepat nejake tie tycky pripadne capy ale to su lacne diely, hrdza sa uz moze nejaka objavit, hlavne spodky dveri si osetruj a zadne lemy, ak budes menit niekedy sviecky tak jedine znacku NGK tam davaj a este taka finta k teplote, motor by sa mal zohriat tak, ze ryska je viacmenej presne v strede a ostava tam nonstop stat (bez ohladu ci ides v zime, v lete, po dialnici, z kopca, do kopca atd) .. ak sa ti po zahriati pocas jazdy hybe tak okamzite vymen termostat (nie je drahy a radsej daj kvalitnejsi) a tym predides mnohym problemom
vela stastych km
- mr.fatal
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 16. Apríla 2009, 23:40
Najlepsi kompromis medzi cenou a kvalitou oleja je podla mna Valvoline. Ja sice davam Castrol, ale to iba preto, lebo ho mam lacnejsie. Inak by som daval urcite Valvoline. Inak take bezne samozrejmosti co by si mal spravit, kym zacnes kazdodenne jazdit je skontrolovat brzdy - kvapalinu, kotuce ,platnicky, pakne, v akom su stave, aby si nebol neprijemne prekvapeny ked sliapnes vo vacsej rychlosti na brzdu. Potom pozriet (mozno radsej vymenit) rozvodovy remen, skontrolovat sviecky, zmerat chladiacu zmes a take podobne prkotinky. Na tieto podstatne drobnosti sa casto zabuda a niekdedy vedia vyrobit problem, ked sa to zanedba. Hovorim to z vlastnej skusenosti, kupil som auto po mechanikovi
a musel som ho davat komplet do poriadku, aby sa na nom dalo bezpecne jazdit
Toyota Corolla E10 1.3 4E-FE
Honda Civic sedan 1.5 VTEC LS
EX: Skoda 130 L 5 Speed
Honda Civic sedan 1.5 VTEC LS
EX: Skoda 130 L 5 Speed
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných