vyťahovanie blatníkov
Moderátor: AndyGTP
- tomastrnava
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 7. Novembra 2005, 11:19
- Kontaktovať používateľa:
vyťahovanie blatníkov
neviete mi niekto poradiť, kde v trnave, v BA, alebo v blízkom okolí robia vyťahovanie blatníkov za rozumnú cenu. samozrejme aby to nebol nejaký fušer, ktorý mi olúpe farbu z blatníkov. kúpil som totiž gumy 215/40 16" a bez podložiek v tlmičoch by to šúchalo. teraz jazdím úplne na tvrdo, ako keby bez tlmičov. díky za info
corolla E9 1991 hatchback

- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
v kazdom pripade sa v Trnave uz ZDALEKAAA vyhni firme Speedycars, totalny fuseri a neseriozni ludia.
Ak chces faktr borca, tak ti mozem poslat kontakt na cloveka menom Oto z biskupic. Garantujem ti ze lepsieho odbornika na tieto veci nenajdes (klampiarina)
Ak chces faktr borca, tak ti mozem poslat kontakt na cloveka menom Oto z biskupic. Garantujem ti ze lepsieho odbornika na tieto veci nenajdes (klampiarina)

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
- tomastrnava
- začiatočník
- tomastrnava
- začiatočník
- scooby
- začiatočník
- Dátum registrácie: Streda, 28. Decembra 2005, 23:43
Napis ako si vybavil, ja mam asi obdobny problem, pred 2 rokmi som kupil super elektrony na moju Corollu a proste ked sedime 3ja v afte tak na zadu sucham gumy, mam 15" 215x45. Na letnu sezonu uz asi kupim nove gumy a kvoli suchaniu chcem dat 40tky, ale aj tak asi budem suchat, ono by to chcelo tak do 5cm vytiahnut blatniky, ale tiez sa bojim fusherov. V zime mam teraz plechace takze problem nie je, ale ked to auto tak krasne vyzera na tych elektronoch....tomastrnava napísal:diky moc elvis, máš to u mňa
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných