Corolla a povinné zmluvné poistenie
Moderátor: AndyGTP
Re: Corolla a povinné zmluvné poistenie
Ono pokial clovek nema poistnu udalost moze len tazko posudit
ci spravil dobre,ze uzavrel poistku u tej,alebo onej poistovni.
Ja osobne zatial taku skusenost nemam.Dufam a budem sa snazit
aby som ju ani nemal.Co sa tyka zakonnej poistky tak väcsina ludi hladi
skôr na cenu ako na poistovnu.Pri havarijnom je to uz o niecom inom.
ci spravil dobre,ze uzavrel poistku u tej,alebo onej poistovni.
Ja osobne zatial taku skusenost nemam.Dufam a budem sa snazit
aby som ju ani nemal.Co sa tyka zakonnej poistky tak väcsina ludi hladi
skôr na cenu ako na poistovnu.Pri havarijnom je to uz o niecom inom.
Toyota Corolla is a beautifull car!
Corolla E10 1,3 sedan
Corolla E10 1,3 sedan
- Sokol
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 18. Októbra 2005, 00:39
- Kontaktovať používateľa:
Fajry,kolko Ta vysla poistka v Uniqe?
Toyota RAV4 2,0,1AZ-FE,112kW,r.v.07 AT
ex:Toyota Avensis Liftback 3S-FE,2.0,16V,94kW,r.v.98
ex:Toyota Corolla 5D,4E-FE,1,3,16V,55kW,r.v.96
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
platim 8050,- Sk rocne za 2.0 diesel. Potreboval som poistku rychlo a jedina otvorena poistovna vecer bola Uniqa ... no potom som sa bol pytat aj v Allianzi a Kooperative, ale nizsiu poistku mi neponukla ani jedna poistovna.
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Niekto tu uz pisal,ze je vyhodnejsie uzavriet poistenie cez sprostredkovatela.Ja to mozem len potvrdit.Ked som sa pital osobne v poistovni tak mi bola ponuknuta poistka o 1000 az 2000tisic vyssia
ako mi ponukol pan v brokerskej kancelarii.Na rok 2008 mam dokonca poistku o360sk lacnejsiu ako som mal tento rok.
Daro.
ako mi ponukol pan v brokerskej kancelarii.Na rok 2008 mam dokonca poistku o360sk lacnejsiu ako som mal tento rok.
Daro.
Corolla E10 1,3 sedan
Corolla E10 1,3 sedan
- Sokol
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 18. Októbra 2005, 00:39
Fajry,preto som sa pytal,lebo v maji som poistil Avensis 2,0 cez sprostredkovatela tiez v Uniqe a vysla ma tesne pod 7 tisic.Bola to najlacnejsia poistka z poistovni.
Toyota RAV4 2,0,1AZ-FE,112kW,r.v.07 AT
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
AndyGTP napísal:OT: smrt Ceskej poistovni! AllianzSP su aspon profesionali, lebo su velki, ale cim mensia, tym vacsie hovno, do ktoreho spadnete, ked nieco s nimi riesite!
POMOOOOOOCCC TO SU TAKEEE KURVY ZE TO NENI MOZNE!!!
Dobry den, skusam Vas kontaktovat touto cestou, pretoze opravnene sa citim byt v pozicii, ked so mnou niektori Vasi predstavitelia jednaju "ako s handrou", bez mojho vedomia, neprofesionalne, bez akehokolvek skontaktovania a podobne. Rad by som vedel, akym sposobom mozem podat pripadnu staznost, alebo namet na konanie voci urcitym osobam pripadne odvolanie voci danemu verdiktu. Som poskodeny v pripade poistnej udalosti XY. Nielen ze zo strany Vasich pracovnikov (zamestnankyne Call-centra, ale aj likvidator M.Machata osobne) doslo k neustalemu zavadzaniu a planemu slubovaniu typu "skontaktujeme Vas, zajtra Vam zavolame" a podobne, ale doslo dokonca aj k poruseniu ustnej dohody a prislubu a neustalemu klamaniu a odrocovaniu vypoctu vysky likvidacie PU. Nikdy v zivote som sa nestretol s tak tazko neprofesionalnym pristupom, ked obhliadkar jasne zaznaci do formularu vsetky poskodene sucasti na aute a likvidator sa ma snazi na dialku presvedcit o neposkodenosti niektorej sucasti vozidla. Nielen ze sa cela likvidacia natahovala takmer neuveritelne 2 mesiace, ale najhorsia je absolutna neschopnost komunikacie Vasich pracovnikov a klamanie poskodeneho. Toto povazujem za absolutnu urazku nielen voci mojej osobe, ale aj za popretie ktorejkolvek Vasej marketingovej komunikacie naznacujucej profesionalny pristup. Iba v 2 pripadoch s priblizne 4-5, ked som volal do Call centra som mal pocit, ze hovorim s naozaj kvalifikovanym poradcom, ktory vie plnohodnotne zodpovedat na moje otazky. Ale dotkne sa ma, ak operator sa ma snazi zbavit, pretoze mu vyzvana sukromny telefon. Prosim o akukolvek spatnu vazbu z Vasej strany, s pozdravom
TEN POSUK NA KTOREHO SERETE!
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
nezavidim ti to Andy. Allianz mi taketo nieco nespravil ani raz, a mal som PU asi 4x.
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- AndyGTP
- Vševed
ved to gabo... ja nechapem ten rozdiel Allianz vs. CPS co sa tyka riesenia ako poskodeny, a uz vobec nie tie ojeby, ktore som mal ako klient u Generali. Cahir mal s nimi dobru skusenost, aj otec, treba povedat, ja som ale dopadol na zakomplexovaneho likvidatora. Dnes som skoro na rit padol, ale zase zelam mu to, ked mi grexos dal ohodnotenie jeho auta na 150tis. Moje ohodnotenie hoši, pred vyse rokom bolo menej nez 120tis. Su to sice rozdielne auta, vybavy, ale zase nie az tak. Takze kto mi vyvrati, ze stanovenie trhovej hodnoty auta je ojeb a ludsky faktor? no a CPS dneska uz radsej ani nekomentujem. Ti vsetko robili preto, aby som nevedel, aky vypocet mi poslu na ucet.
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- Csabika
- začiatočník
- Dátum registrácie: Piatok, 27. Apríla 2007, 20:47
Mne sa dnes podarilo uzavriet na mojho tátoša poistku cez sprostredkovatelsku firmu u kooperativy za 4500 ročne. Najprv mi ponúkali cez ineho sprostredkovatela (OVB) tiež kooperativu za 5800 ale to som zamietol a zabehol som dnes osobne do OTP tam mi nukali za 5000 v CSOB za 5400 a nakoniec som sa zastavil v sprostredkovacej firme co som nahodou zbadal na ulici ked som išiel z CSOB a tam mi urobili za 4500 v Koperative. No dnes to bol celkom fajn deň, za cca 1,5 hodinky co som tom venoval som znizil cenu z 5800 na 4500, a to mi na zaciatku tvrdili este priamo v kooperative ze ak odmietnem za 5800 tak nikde na Slovensku za menej nezozeniem a ze budem rad ak dostanem za 8000 ak nezoberiem ich ponuku.fajry napísal:platim 8050,- Sk rocne za 2.0 diesel. Potreboval som poistku rychlo a jedina otvorena poistovna vecer bola Uniqa ... no potom som sa bol pytat aj v Allianzi a Kooperative, ale nizsiu poistku mi neponukla ani jedna poistovna.
E11 WAGON 2.0 D = Hihinka
MADE IN JAPAN

MADE IN JAPAN
- Gabriel Nagy
- Vševed
inak k tomu "ófaubé", robim to a vieme spravit najlacnejsie vsetko, co sa profi privat bankingu tyka, len treba chciet
predal som celdu a spravili sme na 2.0 GTI 90rocnik poistku v kooperative za neuveritelnych 5800sk... ale to len preto, ze to slo cez OVB a cezomna a s tym, ze sa to zaplatilo vhotovosti na jeden krat. podotknem len, ze to islo pre cerstveho drzitela vodickeho preukazu, co byva vacsinou drahsie. 
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- Csabika
- začiatočník
- Dátum registrácie: Piatok, 27. Apríla 2007, 20:47
Však to je na tom ze cez OVB by to bolo to drahsie (5800). Je to trochu OT ale asi patrí k predošlému príspevku dopísať, že ak niekto slúbi najlacnejšiu poistku klientovi, tak nie je možné aby klient za hodinu a pol ziskal tu istu poistku o 1300 sk menej cez inu sprostredkovatelsku firmu, alebo aj priamo v poistovni. Ja neviem pochopiť také niečo, že bude lacné, len treba trochu "chcieť", ak sa finančný poradca zaviaže o spoluprácu, tak sa mu musí "chcieť" stále, lebo inak s ním každý raz- dva skončí. Totiž ak napr. klient zistí že jednoducho cez net má tú poistku lacnejšie, tak viac sa na toho agenta neobráti. A inak tam kde mi to urobili za 4500 ani nezaujimalo ako dlho mám vodičák a ani predošlý bezškodový priebeh. Iba kubatura a samozrejme OEV a ID karta moja.
E11 WAGON 2.0 D = Hihinka
MADE IN JAPAN

MADE IN JAPAN
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Andy s týmto neurobíš nič - oni tiež nie - majú na výpočet ceny ojazdeného vozu software. Zadá sa pôvodná nákupná cena podľa typu a výbavy (si to tam zafajká v okienkach) a vyhodí mu to nejakú cifru, ktorej sa držia ako ceny vozu v daný moment, z ktorej rátajú poistnú udalosť.AndyGTP napísal:Dnes som skoro na rit padol, ale zase zelam mu to, ked mi grexos dal ohodnotenie jeho auta na 150tis. Moje ohodnotenie hoši, pred vyse rokom bolo menej nez 120tis. Su to sice rozdielne auta, vybavy, ale zase nie az tak. Takze kto mi vyvrati, ze stanovenie trhovej hodnoty auta je ojeb a ludsky faktor? no a CPS dneska uz radsej ani nekomentujem. Ti vsetko robili preto, aby som nevedel, aky vypocet mi poslu na ucet.
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
csabika:
Ja som prihlasoval moju Corollu 10.4.2007.Obehol som vsetky poistovne
a za menej ako 3800sk do konca roka ma nik poistit nechcel.
A zhodou okolnosti presne ako csabika som sa zastavil na obchodnom mieste jednej brokerskej spolocnosti.Panko ma usadil zobral kalkulator
a pocital.Vyslo s neho ,ze 2443sk Kooperativa do konca roka.
Na rok to bolo 3369sk.Ani mimutu som nevahal a naviac bez
prolongacie,takze ku koncu roku ste volny ako vtak a len cakate na lepsiu ponuku.Ta prisla od Kooperativi zaciatkom decembra,ze
5416sk a ja som skoro okoktavel.Zavolal som panka a ten ,ze to poistovna len tak hra,ze on to pozrie. Za dva dni telefon rovne 3000ky,
ze ci berem.Taze na rok 2008 som opet v Kooperative.Ako je mozne ,ze niekto mimo poistovne vas dokaze poistit lacnejsie a este ma s toho zisk?
Ale skumat to nieje predmetom mojho prispevku.
Ja som prihlasoval moju Corollu 10.4.2007.Obehol som vsetky poistovne
a za menej ako 3800sk do konca roka ma nik poistit nechcel.
A zhodou okolnosti presne ako csabika som sa zastavil na obchodnom mieste jednej brokerskej spolocnosti.Panko ma usadil zobral kalkulator
a pocital.Vyslo s neho ,ze 2443sk Kooperativa do konca roka.
Na rok to bolo 3369sk.Ani mimutu som nevahal a naviac bez
prolongacie,takze ku koncu roku ste volny ako vtak a len cakate na lepsiu ponuku.Ta prisla od Kooperativi zaciatkom decembra,ze
5416sk a ja som skoro okoktavel.Zavolal som panka a ten ,ze to poistovna len tak hra,ze on to pozrie. Za dva dni telefon rovne 3000ky,
ze ci berem.Taze na rok 2008 som opet v Kooperative.Ako je mozne ,ze niekto mimo poistovne vas dokaze poistit lacnejsie a este ma s toho zisk?
Ale skumat to nieje predmetom mojho prispevku.
Corolla E10 1,3 sedan
Corolla E10 1,3 sedan
- AndyGTP
- Vševed
rasto, praveze faktor trhovej ceny, ktory podstatne ovplyvni tabulky, ovplyvnuje clovek. On si tlacil inzeraty (hlava nehlava) a ukazoval mi ich ze aha tu jaka lacna je. A tlacil sumu dole. Verim, ze existuju aj sofistikovane softvery na trhovu cenu, ktore kazdy tyzden nejaky vyvojar updatuje, ale tam ich vtedy nepouzivali. Eurotax a ine srandicky su keketiny neprisposoene pre slov.trh. Bavil som sa o tom so sudnym znalcom. Preto eurotax vyhodnoti vase auto dost pod cenu, ale v AAAAuto ci Darexe to radi pouzivaju.Rasťo napísal:Andy s týmto neurobíš nič - oni tiež nie - majú na výpočet ceny ojazdeného vozu software. Zadá sa pôvodná nákupná cena podľa typu a výbavy (si to tam zafajká v okienkach) a vyhodí mu to nejakú cifru, ktorej sa držia ako ceny vozu v daný moment, z ktorej rátajú poistnú udalosť.AndyGTP napísal:Dnes som skoro na rit padol, ale zase zelam mu to, ked mi grexos dal ohodnotenie jeho auta na 150tis. Moje ohodnotenie hoši, pred vyse rokom bolo menej nez 120tis. Su to sice rozdielne auta, vybavy, ale zase nie az tak. Takze kto mi vyvrati, ze stanovenie trhovej hodnoty auta je ojeb a ludsky faktor? no a CPS dneska uz radsej ani nekomentujem. Ti vsetko robili preto, aby som nevedel, aky vypocet mi poslu na ucet.
- Gabriel Nagy
- Vševed
DODAM UZ LEN, ZE SI NARAZIL NA NESPRAVNEHO OFAUBAKA.A TO JE MI LUTO.Csabika napísal:Však to je na tom ze cez OVB by to bolo to drahsie (5800). Je to trochu OT ale asi patrí k predošlému príspevku dopísať, že ak niekto slúbi najlacnejšiu poistku klientovi, tak nie je možné aby klient za hodinu a pol ziskal tu istu poistku o 1300 sk menej cez inu sprostredkovatelsku firmu, alebo aj priamo v poistovni. Ja neviem pochopiť také niečo, že bude lacné, len treba trochu "chcieť", ak sa finančný poradca zaviaže o spoluprácu, tak sa mu musí "chcieť" stále, lebo inak s ním každý raz- dva skončí. Totiž ak napr. klient zistí že jednoducho cez net má tú poistku lacnejšie, tak viac sa na toho agenta neobráti. A inak tam kde mi to urobili za 4500 ani nezaujimalo ako dlho mám vodičák a ani predošlý bezškodový priebeh. Iba kubatura a samozrejme OEV a ID karta moja.
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných