Corolla alebo Civic - rady pred kúpou
Moderátor: AndyGTP
Re: corolla alebo civic - rady pred kupou
dakujem vsetkym za rady..
bol som sa na jednu pozriet, dovoz taliansko, pred par mesiacmi prislo na SK, cislo na karoserii tiez zacina na JT, ale uvadzana krajina povodu je belgicko, tak som z toho kusok jelen.. inak je to r98 5 dverova verzia, s celkom slusnym poctom km, comu az tak neverim, ale to je jedno.
ako spominate kontrolu v servise, vie niekto, ci je v prievidzi take miesto, kde by mi to vedeli prezriet? a tiez, ako by som si mohol podla cisel overit auto, aby som nebral cosi, co niekde hladaju..
bol som sa na jednu pozriet, dovoz taliansko, pred par mesiacmi prislo na SK, cislo na karoserii tiez zacina na JT, ale uvadzana krajina povodu je belgicko, tak som z toho kusok jelen.. inak je to r98 5 dverova verzia, s celkom slusnym poctom km, comu az tak neverim, ale to je jedno.
ako spominate kontrolu v servise, vie niekto, ci je v prievidzi take miesto, kde by mi to vedeli prezriet? a tiez, ako by som si mohol podla cisel overit auto, aby som nebral cosi, co niekde hladaju..
ACA30-1AZFE-2006
EE111-4EFE-1998
EE101-4EFE-1996 ex
EE111-4EFE-1998 ex
EE111-4EFE-1998
EE101-4EFE-1996 ex
EE111-4EFE-1998 ex
este mozno pridam dojmy, co ma napadli; co moje laicke oko este mohlo zistit, boli trosku osuchane blatniky na pravej strane, a aj obe okna (predne aj zadne) na pravej strane sli stahovat horsie ako tie na lavej. ma toto nejaku vypovednu hodnotu? inak auto je hodnotene predavajucim na 135t., netusim, ci je to vela alebo nie.. (1332ccm)
ACA30-1AZFE-2006
EE111-4EFE-1998
EE101-4EFE-1996 ex
EE111-4EFE-1998 ex
EE111-4EFE-1998
EE101-4EFE-1996 ex
EE111-4EFE-1998 ex
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
- Kontaktovať používateľa:
aku to vybavu a nemas nejake fotoze ?
(ja som moju ktora je tiez dovoz z talianska kupil za 155 a pocet km bol uvedzany na 116tisic)
(ja som moju ktora je tiez dovoz z talianska kupil za 155 a pocet km bol uvedzany na 116tisic)
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
To, či bolo šahané na kilometre zistíš ľahko - počítadlo je mechanické a ak s ním niekto babral, tak čísla už nikdy nebudú presne v lajne. Skúsenejšie oko zistí aj to, s ktorými číselkami sa niekto hral...
Ak má ten liftback ťažné, tak ruky preč! - taliani sú hovädá - isto za tým ťahali dvojtonový karavan a ak by aj ten motor mal nabehaných len 116k, tak motor je pravdepodobne riadne vyničený.
Krajinou pôvodu veľa ľudí a bazárov myslí krajinu, kde bolo auto prvý krát prihlásené. Ak sa VIN začína fakt na JT, tak je to 100% Made in Japan...
Ak má ten liftback ťažné, tak ruky preč! - taliani sú hovädá - isto za tým ťahali dvojtonový karavan a ak by aj ten motor mal nabehaných len 116k, tak motor je pravdepodobne riadne vyničený.
Krajinou pôvodu veľa ľudí a bazárov myslí krajinu, kde bolo auto prvý krát prihlásené. Ak sa VIN začína fakt na JT, tak je to 100% Made in Japan...
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
na kilometroch asi ani nezalezi, vymenit sa asi aj tak odporuca vsetko, co sa ma.. to JT ma teda potesilo. tazne to asi nema, aspon tam vzadu nic netrci, ci to nebolo namontovane nahodou este neviem. vybava je 1 vankus, klima, el okna a zrkadla - coz jedna strana okien je lenivejsia - je to bezne?
nic ine neostava, len ozaj zohnat niekoho z prievidze, alebo servis, ale ten necakam, ze tam bude...
nic ine neostava, len ozaj zohnat niekoho z prievidze, alebo servis, ale ten necakam, ze tam bude...
ACA30-1AZFE-2006
EE111-4EFE-1998
EE101-4EFE-1996 ex
EE111-4EFE-1998 ex
EE111-4EFE-1998
EE101-4EFE-1996 ex
EE111-4EFE-1998 ex
- Rasťo
- Vševed
Najbližší servis máš tuším v TN. K tým oknám - pozri, či Ti sedia číselné značenia skiel (mali by byť rovnaké na všetkých sklách). Ak je menené čelné sklo, tak sa to ešte dá pochopiť (skalky sú svine), ale ak boli menené aj iné sklá, tak je väčšia pravdepodobnosť, že to bolo búrané.
Cena je vzhľadom k výbave OK.
Cena je vzhľadom k výbave OK.
- grexos
- Toyota guru
mozno napovie aj stav volantu a radiacej paky ale aj to je individualne (okolo 200 tisic je to uz dot zosuchane zvacsa ale rozpozna to asi len skusenejsi). poskusaj si pomagat tlmice (zaknisaj s autom riadne) aspon budes mat predstavu kedy budes musiet menit - ja som po 16 tisicoch od zakupenia - cim maksie tym to byva horsie . popytaj sa na vsetko co sa da (kedy menili olej, rozvody mozno ani nebudu vediet). ja som na aute okrem oleja nic nemusel. dokonca mi dobracisko dedusko z Tal. vymenil aj vsetky rozvody. pozri sa aj na svetla predne ci neni prasknute to co ich drzi (znamenalo by to minimalne mensie tuknutie odpredu a mozes zacat znizovat nakupnu cenu) tak isto v kufri vzadu si nadvyhni ten koberec a aj somarinu na zakrytie rezervy a pozri sa poriadne dovnutra. ja som tak zistil ze moja corela dostala v minulosti ranu do zadku a bolo to vyklepane (predajca mi znizil potom cenu ale nic vazne to neni). naspodku karoserie by mali byt udajne 4 stuple. tazko ich ale uvidis inde ako na jame - ak tam nejsu tak ti bude zatekat do auta odspodu (daju sa dokupit vraj). vyskusaj si odomykanie a zamykanie obcas na corollach strasia zamky a vsetky elektro - vyskusaj si kurenie, pohybat so spetakmi a spusti si klimu ci skutocne ide, a hlavne sa povoz
K oknam som este nic take nezazil mne sa zda ze idu dobre obe strany. jedine co je srandovne je ze zadne sa nedaju stiahnut uplne. nech ale skusia povedat vacsi gurus.
Skoda ze je daleko. keby si bol v BA tak ti niekoho zozeniem na omrknutie.
K oknam som este nic take nezazil mne sa zda ze idu dobre obe strany. jedine co je srandovne je ze zadne sa nedaju stiahnut uplne. nech ale skusia povedat vacsi gurus.
Skoda ze je daleko. keby si bol v BA tak ti niekoho zozeniem na omrknutie.
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
no ak to nebude uz predane, popozeram..
je to take divoke.. mas strach to kupit, ale ked si das na cas, moze to kupit niekto iny, a to znamena ze to nemusel byt zly kus.. a ked sa poponahlas, mozno spravis chybu..
v blave som stale, len toto je zial z PD. pokial to naozaj skonci u mna, tak vas este len zacnem otravovat s blavackymi mechanikmi a servismi:)
naozaj ale nevie niekto, ako si overim to auto z cisel na karoserii?
je to take divoke.. mas strach to kupit, ale ked si das na cas, moze to kupit niekto iny, a to znamena ze to nemusel byt zly kus.. a ked sa poponahlas, mozno spravis chybu..
v blave som stale, len toto je zial z PD. pokial to naozaj skonci u mna, tak vas este len zacnem otravovat s blavackymi mechanikmi a servismi:)
naozaj ale nevie niekto, ako si overim to auto z cisel na karoserii?
ACA30-1AZFE-2006
EE111-4EFE-1998
EE101-4EFE-1996 ex
EE111-4EFE-1998 ex
EE111-4EFE-1998
EE101-4EFE-1996 ex
EE111-4EFE-1998 ex
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
Pisc(vorkar) daj sem cislo VIN, pozreme sa ti na to. Cele ho sem napis. S tym belgickom: policajti su kokoti, ja mam v TP ze vyrobca je Toyota Motor Japan, na Ravke mame uz TMME (Europe, Belgicko), ale to len kvoli tomu ze je tam centrala europska a marketing isiel tadial, cize aj dovozy podla mna. JT je smerodajnejsie podla mna.
Poccuj, zraz predajcu minimalne o desinu. Ak to kupis drahsie nebavim sa s tebou
vazne ho sklep na 125 minimalne. Vyjednavaj. Ja som zrazil aj 19 uz.
Grexos: zadne okna nejdu dole kvoli konstrukcii dveri, vyrezu nad blatnikom, ak som ta dobre porozumel. Pozri sa na dvere.
Poccuj, zraz predajcu minimalne o desinu. Ak to kupis drahsie nebavim sa s tebou
Grexos: zadne okna nejdu dole kvoli konstrukcii dveri, vyrezu nad blatnikom, ak som ta dobre porozumel. Pozri sa na dvere.
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- grexos
- Toyota guru
To bude asi ako s porse cayen ci jak sa to pise... robia to v BA a predavaju vraj ako made in germany 
popripade nam sem daj aj fotoze. neda podla nich urcit vela veci ale aspon sa pokochame
Andy mne to nevadi aj tak sedim len v predu ale je to najpravdepodobnejsie (nikdy som sa nad tym moc nezamyslal)
popripade nam sem daj aj fotoze. neda podla nich urcit vela veci ale aspon sa pokochame
Andy mne to nevadi aj tak sedim len v predu ale je to najpravdepodobnejsie (nikdy som sa nad tym moc nezamyslal)
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
vacsina toyot predanych v Europe ma zem povodu Belgicko, lebo tam je centrala pre Europu. Ja to mam tiez napisane v papieroch aj ked vin je JT a Lexus sa vyrabal len v Japonsku.
hmmm, ja este premyslam, ci sa na to nevytoto pred zimou, ked pozeram na BA cesty..
ako je to vlastne s koroziami podvozkov pri tychto solenych, peprenych cestach v zime..?
ako je to vlastne s koroziami podvozkov pri tychto solenych, peprenych cestach v zime..?
ACA30-1AZFE-2006
EE111-4EFE-1998
EE101-4EFE-1996 ex
EE111-4EFE-1998 ex
EE111-4EFE-1998
EE101-4EFE-1996 ex
EE111-4EFE-1998 ex
- grexos
- Toyota guru
Chlapi tak ma napadlo ze vlatne dnes je to presne rok co som kupil corollu
pisc neboj ja mam vodicak necely rok (auto som kupil ksor jak som mal vidicak
) a ked si pojazdis niekde na zasnezenom parkovisku tak to natrenujes. k tej soli by to zaujimalo aj mna kedze minula zima bola celkom tepla ale myslim ze je to v pohode
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
- Rasťo
- Vševed
Kasne boli na E11 už pozinkované, takže pohoda. Moja stará E11 bola hádam celý svoj živoz odparkovaná len von a dodnes na nej hrdza nie je...
- johnC
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
okrem ineho si vsimni aj pedale ako su zodrane, svetla ci nemaju nahodou iny odtien pri zap/vyp, kolesa co su zac ako vypadaju ci su dooskierane orig. atd.., ci netrasie volantom hlavne pri vyssich rychlostiach a ked ho postis auto by malo ist aspom chvilu rovno, ako vypada chladic ci je novy alebo vyprany v pervole, kvapalin ci je dostatok, ako su na tom brzdove kotuce, elektro zdvih svetlometov (take cierne koliecko pri rucnej), uz aj stierace napovedia otom akeho mali majitela, sklop si roletky a ci nie je pod nimi odlisny odtien tapaciru (ak hej fajcilo sa vnom), celkovu vonu interierum a zober si so sebou NIE automechanika ale LAKERNIKA ten ti presne povie kde to bolo narazene, vyklepavane. Mozes ho improvizovat aj ty ale chce to ine oko pri zistovani odtienu atd.. Mechos ak nieje od Toyo ako Vlasto ti nemusi moc pomoct (ja by som teraz radsej lakernika ako mechosa zobral so sa tyka E11). Ked uz nic tak aspom ho zober na STK a tam tomu vykur (stroj neni sprosty).Tot vse moj nazor..
OT: Ale urcite z vas nikto nema E11 z UK
OT: Ale urcite z vas nikto nema E11 z UK
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných