Silentbloky zadnej vzpery stabilizatoru
Moderátor: AndyGTP
- telekocar
- panic
- Dátum registrácie: Piatok, 8. Februára 2008, 16:32
Re: Silentbloky zadnej vzpery stabilizatoru
hmm k tomu ti neporadim ale zacital som sa do tej gumy toho priecneho stabilizatora vies co ja som menil aj tycky aj tie gumy a gumy sedia presne zo 120 skody z predneho stabilizatora je to to iste len ja som to este vypodlozil jednou vrstvou vystrihnuteho pasika gumy plus vymena tyciek a bolo po buchani
- devil9991
- panic
- Dátum registrácie: Streda, 4. Júla 2007, 16:19
- Kontaktovať používateľa:
telekocar...
vies mi to nafotit nejak..aby som vedel apson zhruba ako to vyzera???hmmm?ako to presne mam pytat v predajni?Vdaka vopred.....
vies mi to nafotit nejak..aby som vedel apson zhruba ako to vyzera???hmmm?ako to presne mam pytat v predajni?Vdaka vopred.....
Toyota Corolla 1.6 16V,93.4AFE
- telekocar
- panic
zdarek vies co o nedlho budem prezuvat tag ked budem pod autom skusim ti nieco nafotit sory doterza nebolo casu ..
- devil9991
- panic
super..velmi by mi to pmohlo.....Vopred Dakujem
- telekocar
- panic
zdar no vies co na prvom obrazku mas tu tycku stabilizatora je to taka kosticka co byva najcastejsim problemom toho buchania alebo lodžgania pri prejazde nerovnostami asi sa ti nebudu dat povolit matky tag ich budes musiet flexou odrezat v toyote za nu chceju vela korun ale si myslim ze v dobrej mototechne sa vojdes do rozumnej sumy ja uz si nepamatam kolko som za ne dal ale kolo 500SK za obe .. 
dalsi obr mas len na ilustraciu

noo na tomto mas zasa to gumove puzdro co sa tu spominalo vrvim v dakej mototechne si pytaj na predny stabilizator na 120ku je to presne to iste lenze je to trosku uzsie a musis to vypodlozit kuskom nejakej inej gumy co si odstrihnes ja som nasiel taku doma presne co sedela to ti ukazem na dalsom obrazku
noo na tomto je taky pohlad neni to moc dobre vidiet prvym mobilom co som mal po ruke som to fotil ale zltou je akotak naznacena ta guma vystrihnuta ktoru musis v podstate pod tu gumu toho stabilizatora podlozit
no dufam ze ti to pomoze

dalsi obr mas len na ilustraciu

noo na tomto mas zasa to gumove puzdro co sa tu spominalo vrvim v dakej mototechne si pytaj na predny stabilizator na 120ku je to presne to iste lenze je to trosku uzsie a musis to vypodlozit kuskom nejakej inej gumy co si odstrihnes ja som nasiel taku doma presne co sedela to ti ukazem na dalsom obrazku

noo na tomto je taky pohlad neni to moc dobre vidiet prvym mobilom co som mal po ruke som to fotil ale zltou je akotak naznacena ta guma vystrihnuta ktoru musis v podstate pod tu gumu toho stabilizatora podlozit

no dufam ze ti to pomoze
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
napis Adovi a tieto veci Ti zozenie presne na corollu a nebudes to musiet kombinovat so Skodovky ... obycajne ak bucha nieco na podvozku, tak su to tie tycky a ulozenie stabilizatora. Jednoduche, lahke na vymenu.
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
- devil9991
- panic
chlapi nieje to ani jedna s tych veci..ale dakujem za pomoc...je to ina guma.....niekde tu som daval aj foto..je to guma priesneho ramena stsbilizatora.....cela je uplne makkucka....a neexistuje nikkto kto to vyraba...len toyota aj to len cla ta tyc za 260e..bol som v toyote
- Ivan-LM
- začiatočník
- Dátum registrácie: Streda, 21. Mája 2008, 09:26
Počuj Devil 9991 čo tak tam skúsiť natlačiť klampiarsky tmel? Toje taký tvrdší silikon, netuším síce ako vyzerá to čo Ti odišlo, ale v niektorých prípadoch to môže pomôcť.

Corolla E11 STD červená-sedan, r.v.1998,
moped Stadion S11, r.v. 1958
moped Stadion S22, r.v. 1962
JAWA 350/638 r.v. 1988
moped Stadion S11, r.v. 1958
moped Stadion S22, r.v. 1962
JAWA 350/638 r.v. 1988
- devil9991
- panic
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní