Prehrávač mp3 na Corolle
Moderátor: AndyGTP
- wilson
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 13. Apríla 2005, 10:52
- Kontaktovať používateľa:
ja som so svojim VDO spokojny a v Toyoservise by mali vedieť zapojiť iné rádio ako originál tak, aby PP ostal. šak ked mne vedia prepojiť radio s rýchlomerom aby sa zvšovala hlasitosť v závislosti od rýchlosť, tak hento musia vedieť tiež. a to mám e10....
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
Zdravim pani, uz sa to tu niekde rozoberalo a nemam cas teraz pozerat history, tak len letmo - ak niekomu chyba mp3 v toyote (mne tiez), moznosti je niekolko. Napr. FM transmitter - doporucujem pred kupou otestovat, nakolko som skusal Sony, ktory mal velmi obmedzene moznosti ladenia a sumel ako prasa. Dobre vysledky mala bizuteria od iPod-u, co sice nie je moja oblubena imidzovka, ale funguje.
Dalsia moznost - podla mna dost slusna - nejaky externy DVD prehravac samozrejme s mp3 moznostou a FM transmitterom - hodit niekam pod sedadlo a so 4,5 GB mp3jek sa uz da vybrat aj na cestu okolo Europy.
Menit radio mi pride ako posledna moznost a vazim si toho co mam, hlavne po skusenostiach so super truper mambo-jumbo radiom Stream a celkovo audiom v oktavke. Tak priserny zvuk nema ani tatko v starej felicii. Vysky to nema, basy tiez nie, zato stredy skreslene. Po presadnuti do corolly si potom vzdy pripadam ako v posluchovom studiu.
Dalsia moznost - podla mna dost slusna - nejaky externy DVD prehravac samozrejme s mp3 moznostou a FM transmitterom - hodit niekam pod sedadlo a so 4,5 GB mp3jek sa uz da vybrat aj na cestu okolo Europy.
Menit radio mi pride ako posledna moznost a vazim si toho co mam, hlavne po skusenostiach so super truper mambo-jumbo radiom Stream a celkovo audiom v oktavke. Tak priserny zvuk nema ani tatko v starej felicii. Vysky to nema, basy tiez nie, zato stredy skreslene. Po presadnuti do corolly si potom vzdy pripadam ako v posluchovom studiu.
Corolla kombi 1,4 D-4D, 66kW
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných