LPG
Moderátor: AndyGTP
- Marcello
- panic
- Dátum registrácie: Pondelok, 3. Novembra 2008, 20:54
Re: LPG
Ahoj, skusenosti zatial len tie najlepsie. Spotreba mi vychadza mimo mesto pri predpisovej jazde okolo 10,8 litra, v meste vychadza cca 12,5 litra na 100km. Celkovo hodnotim tuto prestavbu na LPG ako zatial uspesnu. Dokupil som si aj elektronicky system FlashLube, aj ked nazory na ucinnost su rozne, ale pokazit neni co a ked to funguje tak to len polepsi. Je to vlastne aditivum, ktore by malo chranit sedla ventilov. Toyoty su na vyssiu teplotu horenia vo valcoch a naslednym unikom okolo ventilov a ich sediel dost nachylne. Viem inak zohnat za cca 130€ (vopred ale treba preverit).
Celko ako vravim je to super a mozem iba odporucit. Montaz LPG som robil v decembri 2008, zapis do TP som absolvoval v mesiacoch 02 - 04/2009. Dlho som cakal na protokoly zo statnej skusobne. Inak vsetko islo ako po masle. Viem ze by vela toyotakov s LPG nesuhlasilo, ale ja som LPG verny a mal som LPG aj na predoslych autach a bez problemov. Na Hodne som s LPG najazdil cca 50.000km a bez problemov..
Kludne sa pytaj ak mas konkretnejsie info.
Celko ako vravim je to super a mozem iba odporucit. Montaz LPG som robil v decembri 2008, zapis do TP som absolvoval v mesiacoch 02 - 04/2009. Dlho som cakal na protokoly zo statnej skusobne. Inak vsetko islo ako po masle. Viem ze by vela toyotakov s LPG nesuhlasilo, ale ja som LPG verny a mal som LPG aj na predoslych autach a bez problemov. Na Hodne som s LPG najazdil cca 50.000km a bez problemov..
Kludne sa pytaj ak mas konkretnejsie info.
PREVIA 05´, 2.4 VVTi 16V - 116kW /LPG seq./
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní