No na tejto Corolle sa mi roztrhol rozvodový remeň, a tak do seba aj "nabúrali" ventily, takže by som teraz potreboval zohnať hlavu motora a aj vačkovú hriadeľ, keďže aj tá sa zlomila...Vedel by niekto poradiť, kde by sa dala zohnať, príp. nejaké vrakovisko?? Na Slovensku som zatiaľ nič nenašiel, lebo je to dosť zriedkavý model, ale v Čechách ich behá dosť veľa...
Foto je tu - http://www.master-car.cz/index.php?akce ... _cars=3570
E10 - Pretrhnutý rozvodový remeň - 2.0 diesel 1993
Moderátor: AndyGTP
E10 - Pretrhnutý rozvodový remeň - 2.0 diesel 1993
Naposledy upravil/-a Pilifo v Nedeľa, 24. Februára 2008, 16:58, upravené celkom 3 krát.
Re: Hlava motora na Toyotu Corollu 2,0 diesel XL, 1993
Takže nikto nevie, ani kde by som zohnal samotné ventily? 
- Csabika
- začiatočník
- Dátum registrácie: Piatok, 27. Apríla 2007, 20:47
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hlava motora na Toyotu Corollu 2,0 diesel XL, 1993
Nie to neviem ale len tak pre zaujimavost, po kolkych km po vymene rozvodoveho remena sa ti pretrhol?
Inak az tak zriedkavy model to nie je aj ja mam Corolklu s 2.0 Dieseel motorom, ten moj ma kod motora 2CE a vraj ma uz elektronicky riadene vstrekovanie oproti starsim modelom. Neviem aky je rozdiel ked je elektronicky riadene vstrekovanie ale asi je to lepšie, však pokrok, nie
.Inak rad by som sa aj viac o tom motore dozvedel, niekto tu pisal ze vraj to robili spolu s pežoutom, no neviem.
Inak az tak zriedkavy model to nie je aj ja mam Corolklu s 2.0 Dieseel motorom, ten moj ma kod motora 2CE a vraj ma uz elektronicky riadene vstrekovanie oproti starsim modelom. Neviem aky je rozdiel ked je elektronicky riadene vstrekovanie ale asi je to lepšie, však pokrok, nie
E11 WAGON 2.0 D = Hihinka
MADE IN JAPAN

MADE IN JAPAN
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných