Lak v sprayi

všetko o tomto modeli

Moderátor: AndyGTP

vivo
nula
Dátum registrácie: Štvrtok, 22. Februára 2007, 14:06

Lak v sprayi

Príspevok od používateľa vivo » Nedeľa, 16. Marca 2008, 07:57

Ahojte,
kto ma skusenosti s opravou poskodenych miest na kasni? Rozne odreniny laku, parkoviskove skrabance na narazniku apod.

Hladam lak v sprayi, ktorym by som to mohol zastriekat a neviem preco by som mal rovno frcat do toyoty a kupovat lak. Existuje odtienovo zodpovedajuca varianta cervenej corolle 2005 v znackach bezne dostupnych v obchode?

Dakujem
vivo

Používateľov profilový obrázok
Rasťo
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Kontaktovať používateľa:

Re: Lak v sprayi

Príspevok od používateľa Rasťo » Nedeľa, 16. Marca 2008, 09:44

Ak to parkuješ von, tak je to podľa mňa zbytočná námaha, ktorá Ťa bude len dožierať, lebo škrabancoe budú len pribúdať. Nehovoriac o "efekte pekného auta" na parkoviskách hypermarketov, kedy ak máš pekný voz, tak budú stáť všetci okolo Teba aj keby si stál 200m od obchodu a dodrú Ti ho.
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě

Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Nedeľa, 16. Marca 2008, 10:38

ked pojdes do obchodu s farbami na auta,,a povies im cislo farby ktore mas na stitku pri motore,, tak ti namiesaju presne taky odtien aky mas na aute,, ine je ak je ta farba vynlednuta od slnka,, tak je riesenie,, ze ti namiesaju persne taky odtien aky mas na aute,, a mozu ti ju za nejakych 200SKK hodit do spreja,,, len pozor pri striekani,, nieje to ako pistolou,,, velmi rychlo to steka,,,

Používateľov profilový obrázok
Csabika
začiatočník
Dátum registrácie: Piatok, 27. Apríla 2007, 20:47
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Csabika » Nedeľa, 16. Marca 2008, 15:14

No my sme s skmarošom kúpili - objednali cez net - také korekčné ceruzky na drobné bodky a škrabance tuná http://www.drautolack.sk/, ja som potom minulé leto drobné odreninky a bodky od kamienkov na svojom autíčku zatrel a je to celkom dobré.Ja ale mám striebornú metlalízu. A skmaroš má káru červenú a aj jemu to tuším trochu pomohlo :mrgreen: . Ale asi na väčšie plochy to nebude to pravé, len na drobnosti, nie na celú kapotu :D
E11 WAGON 2.0 D = Hihinka
MADE IN JAPAN
Obrázok

Robo
začiatočník
Dátum registrácie: Utorok, 21. Novembra 2006, 11:15
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robo » Utorok, 18. Marca 2008, 15:32

Csabika napísal:No my sme s skmarošom kúpili - objednali cez net - také korekčné ceruzky na drobné bodky a škrabance tuná http://www.drautolack.sk/, ja som potom minulé leto drobné odreninky a bodky od kamienkov na svojom autíčku zatrel a je to celkom dobré.Ja ale mám striebornú metlalízu. A skmaroš má káru červenú a aj jemu to tuším trochu pomohlo :mrgreen: . Ale asi na väčšie plochy to nebude to pravé, len na drobnosti, nie na celú kapotu :D
Dr. Autolack je dobry. Je to asi najlepsia korekcna ceruzka a dokonca vraj slovensky patent ;o) ...mal som ho na starom modrom aute a mam aj teraz na cervenom. Modru som priamo kupil, cervenu som kupil prazdnu ceruzku a dal namiesat lak. A ta prva modra ma asi 3 roky a stale je funkcna... takze vrelo odporucam ;o)
Toyota AVENSIS T25 1.8 VVTi
http://www.fotofot.sk

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných