E10 šikovný týpek alebo servis TT
Moderátor: AndyGTP
E10 šikovný týpek alebo servis TT
Zdravím. Viete mi niekto odporucit sikovneho chlapika ktory sa vyzna do japoncov? Mam problem s trhanim motora pri istych otackach a zatazeni auta. Najlepsie Trnava a okolie do 30 km.
Piste na mhurak (a) gmail (bodka) com alebo 0905 707 887
Este detail auta: Toyota Corolla, 96, E10, 1.4 XLi, Motor 4E-FE, 1332 cm3, 55KW
Piste na mhurak (a) gmail (bodka) com alebo 0905 707 887
Este detail auta: Toyota Corolla, 96, E10, 1.4 XLi, Motor 4E-FE, 1332 cm3, 55KW
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
- Kontaktovať používateľa:
Re: E10 šikovný týpek alebo servis TT
skus si popozerat toto forum, myslim ze sa tu podobny problem uz vyskytol.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
pri istych otackach a zatazeni auta ... co konkretne myslis? Ake su to iste otacky a co je to zatazenie auta. Keby si napisal o svojom probleme podrobnejsie, tak snad ludia tu vedia aj poradit. Ale v prvom rade pouzi vyhladavanie, tak ako Ti napisal drgi!
Ja poznam sikovneho mechanika iba v BA ...
Ja poznam sikovneho mechanika iba v BA ...
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
Na fore som pozeral ale pozriem este raz. Do aut som trosku
one nesika takze asi to sam riesit nebudem.
K problemu. Trha to uz pekne dlho a tak som sa s tym uz naucil jazdit
ale objavuje sa to pri cca 3000 otackach. Ked je auto zatazene alebo ho trosku necham zamakat tak to sklbne riadne. Pri rychlosti okolo 140 (4000 - 4200 otacok)to sklbne cca raz za 10 kilometrov. Nieje zo vobec pravidelne ani predvidatelne.
Na diagnostike to bolo (aj ked neviem neviem) v AutGroup Trnava. Tam som pocitil silu corolly na penazenku a nikdy viac. Okrem toho sa pokusali o napravu aj dvaja technici no bez uspechov.
Z veci co som skusal: Vymena sviecok, zap. kablov, pal. filter, vzduchovy filter, cistenie skr. klapiek, kontrola paliv. ustrojenstva. Vsetko bez uspechov ale za tazke prachy.
K problemu. Trha to uz pekne dlho a tak som sa s tym uz naucil jazdit
Na diagnostike to bolo (aj ked neviem neviem) v AutGroup Trnava. Tam som pocitil silu corolly na penazenku a nikdy viac. Okrem toho sa pokusali o napravu aj dvaja technici no bez uspechov.
Z veci co som skusal: Vymena sviecok, zap. kablov, pal. filter, vzduchovy filter, cistenie skr. klapiek, kontrola paliv. ustrojenstva. Vsetko bez uspechov ale za tazke prachy.
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
hm toto som si tu vsimol az teraz, ale znovu pripajam to, co som uz vravel inde... servis v Trnave je maximalne nekompetentny! ich klasicka odpoved, ze "my servisujeme len nove auta" a "my v databaze nemame stare auta" len potvrdzuje to, ze su len nevhodna pokladnicka na peniaze. "sila corolly na penazenku" je blbost, lebo skus si odservisovat fabiu v originalnom servise (pred mesiacom som riesil odideny vyfukovy ventil na 1.2HTP po 120tkm za 9tis Sk) alebo hocico ine. Kazdy koncesionar je predsa predrazeny.
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
-
jurosik.km
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Októbra 2008, 13:09
hurfo skus kvalitnečjsi benal napr SHELL alebo SLOVNAFT
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
Potvrdzujem, ze servis v TT nestoji za rec. Nase sluzobne auto tam bolo a kedze do konca zaruky zostavalo 16dni, tak sa vsemozne vykrucali, ako poruchu neuznat. Tak to aj skoncilo. Napisal velmi smiesny list s tym, ze porucha nie je na reklamacnu opravu. Celkove spravanie a pristup bol otrasny. Hamba Toyote, ze ma taketo pobocky.
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
fajry... a to som vam tu este neopisoval moje patalie pri kupe stieraca... by si sa rozplakal, ti garantujem 
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
Ja som mal podobnú skúsenosť so servisom na Einsteinovej v BA. Mal som iba ťuknutý nárazník - bolo to potrebné iba prelakovať. Keďže išlo o poistnú udalosť zavinenou nie mnou, tak som si povedal, že autorizovaný servis by mohlo byť to pravé. Asi mesiac po objednaní trvalo, kým sa mi ozvali, že majú voľno. Keďže som chcel byť bez auta čo najmenej, tak som sa s nimi dohodol, že tam prídem v nimi stanovený deň, aby to trvalo maximálne dva-tri dni. Dosť ma ale prekvapilo, keď som sa na štvrtý deň po odovzdaní auta opýtal ako sú na tom a oni ešte ani nezačali na tom robiť! Tak som si auto odtiaľ okamžite zobral a už ma tam pravdepodobne neuvidia.
Toyota Corolla E12U 1.5 VVT-I Terra 5D
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných